stratigos24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν η μητρική του είναι sata 3? http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-Mini-28-250.htm
xristoforos89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το ειχα το συγκεκριμενο. Το εχω δουλεψει και με 2αρα και με 4αρα ραμ. Και με sata 5400 και με ssd evo 120gb. *Εχει και slot για msata και 3g (δεν το δουλεψα βεβαια να δω αν ειναι ready ή χρειαζεται το εξτρα καλώδιο/αντένα). Δεν θυμαμαι αν ειναι sata 3. Για περαιτερω λεπτομερειες τσεκαρε : clevo W510tu-L. 1
stratigos24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ. Απλά το πήρα σήμερα από αγγελία για μια φίλη και ενώ δουλέυει οκ (δεν είναι για καμιά τρελή χρήση) έλεγα να του βάλω έναν ssd. Με τον ssd πως το είδες?
xristoforos89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Η μέρα με την νύχτα είναι με τον ssd. Προσωπικά το αγόρασα χωρίς δίσκο (ο Toshiba που ήταν πακέτο ήταν πιο αργός και από τον Κατσουρανη). Του έβαλα επιτόπου ssd και 4αρα ραμ και το μηχάνημα με άφησε πλήρως ικανοποιημένο για το τρίμηνο που το χρειάστηκα. Βέβαια έχει ανύπαρκτα ηχεία το άτιμο. Το καλό είναι ότι έχει πάρα πολύ καλό πάνελ το συγκεκριμένο (της au optronics-ίδιο με το panel που φοράει το 11αρι air mid 2013).
stratigos24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Όντως έχει καλό πάνελ. Τον toshiba έχει αυτό που πήρα εγώ. Άμα είναι θα τον κάνω εξωτερικό και θα του βάλω έναν ssd. Θυμάσαι αν έχει ένα σλοτ για ραμ ή δυο? Πάντως με τον ssd και με 2gb ραμ που έχει θα είναι οκ για office, browsing και pop corn time που το θέλουν.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ένα slot έχει το λαπτοπ. Με έναν ssd θα είσαι οκ. 1
stratigos24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν έχω καταλάβει καλά, η έκδοση των windows που δίνει δεν έχει κλειδί και είναι ''κλειδωμένη'' με την κάθε μητρική του κάθε λάπτοπ. Μπορώ μιας και θέλω να βάλω ssd, να πάρω ένα image από τον ήδη υπάρχον σκληρό όπως είναι και να το βάλω στον ssd και μετά να είναι οκ με τα windows ''αυθεντικά'' όπως ήταν στον άλλο σκήρό?
xristoforos89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 βρες τον κωδικο μεσω του rw everything. http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor (καπου προς τα κατω το εχει) 1
DjVassel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εχω το συγκεκριμενο netbook και ελεγα να επενδυσω πανω του μερικα χρηματα για να το κανω ανθρωπινο. Παρηγγειλα ssd και μια 8αρα ram, ειδα οτι παιρνει μεχρι τοσο. Ηθελα να ρωτησω, εχει ασχοληθει κανεις με κανενα overclocking του επεξεργαστη; Απο κατω ανοιγει πανευκολα οποτε αν τυχον χρειαστει κατι καλυτερο για ψυξη νομιζω θα ειναι ευκολο να εγκατασταθει
xristoforos89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει καν ανεμιστήρα επάνω. Ποιο overclocking;
stratigos24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Λογικά με τη ram και τον ssd θα είναι μια χαρά. Το ένα από τα 2 που έχουν φίλοι μου, που έχει 4gb ram, έχει αρκετή διαφορά με το άλλο που έχει 2.
DjVassel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Με τρώει ο κ***ς μου να βρω καποια μοντα να τον κανω overclocking! θα το ψαξω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αφού δεν έχει ανεμιστήρα με το overclock θα το κάψεις, ξανασκέψου το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα