TreloBmwdakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2015 από TreloBmwdakias
dimitrisOP Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ποιο πιθανο ειναι να το μετρατρεψεις σε τοστιερα
liopyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ είχα ένα τέτοιο μικρός. Στο Gran Turismo 2. 900+ άλογα έφτανε, αλλά δεν έστριβε με τίποτα το ρημάδι, οπότε αναγκάστηκα να πάρω παπάκι. 2
dacourt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ είχα ένα τέτοιο μικρός. Στο Gran Turismo 2. 900+ άλογα έφτανε, αλλά δεν έστριβε με τίποτα το ρημάδι, οπότε αναγκάστηκα να πάρω παπάκι. Εγώ με ένα Punto ξέσκιζα τα πάντα.. το είχα κάνει τούρμπο, παιχνιδάρα το 2. Όσο γι αυτό που γράφεις φίλε στο αρχικό ποστ... πούλα το και άλλαξε αμάξι ή συνέχισε να οδηγείς αυτό που έχεις, κάτι άλλο δεν υπάρχει.
TreloBmwdakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ με ένα Punto ξέσκιζα τα πάντα.. το είχα κάνει τούρμπο, παιχνιδάρα το 2. Όσο γι αυτό που γράφεις φίλε στο αρχικό ποστ... πούλα το και άλλαξε αμάξι ή συνέχισε να οδηγείς αυτό που έχεις, κάτι άλλο δεν υπάρχει. κοιτα να δεις δν αξιζει να το πουλησω γτ εχω ριξει πολυ χρημα πανω... και πολλα ατομα μ εχουν πει πωσ αξιζει να γινει αυτη η αλλαγη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις