aimarito21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Θελω να αγοράσω καινιούριο κινήτο και το μπατζετ που διαθέτω ειναι μέχρι 200ευρώ.Εχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς αλλά και οι γνωμες σας ειναι καλοδεχούμενες αφού οι γνώσεις μου πανω στο αντικείμενο ειναι ελλιπής! Απο αυτά που έχω στα υπόψιν μου είναι: 1)Motorola New Moto G, 2)HTC - Desire 610 White , 3)HTC Desire 500. Προφανώς και επιπλέον επιλογές ειναι ευπρόσδεκτες οπως για παράδειγμα κάποιο sony ή samsung(που έχουν και τις καλυτερες καμερες από όσα ακούω). Υ.Γ. Η αγορά δε με απασχολεί αν θα γίνει μέσω Internet ή απο μαγαζί(που εχουν και προσφορές αυτή την περίοδο).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 moto g με κλειστα τα ματια φιλε!
aimarito21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 moto g με κλειστα τα ματια φιλε! ..ωραία και να ρωτήσω κατι ακόμα,γιατί το dual sim είναι κοντα στα 40 ευρώ φθηνότερο αφού από όσο πρόσεξα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (ram,επεξεργαστη,καμερα...) ?
GianniSM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Επιλογές με αυτή την σειρά στα λεφτά σου1)Μότο2)LG L903)Galaxy S3 neo
aimarito21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Επιλογές με αυτή την σειρά στα λεφτά σου 1)Μότο 2)LG L90 3)Galaxy S3 neo Παρατηρώ επίσης ότι το Galaxy S3 neo έχει καλύτερη CPU 1400MHz και Ram 1.5gb έναντι 1200MHz και 1gb του Moto.. Να υποθέσω ότι το Moto G υπερτερεί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (όχι της πρώτης ματιάς) όπως π.χ. στην ποιότητα κατασκευής και στην ανθεκτικότητα?
GianniSM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Παρατηρώ επίσης ότι το Galaxy S3 neo έχει καλύτερη CPU 1400MHz και Ram 1.5gb έναντι 1200MHz και 1gb του Moto.. Να υποθέσω ότι το Moto G υπερτερεί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (όχι της πρώτης ματιάς) όπως π.χ. στην ποιότητα κατασκευής και στην ανθεκτικότητα? Το μότο υπερτερεί στο γεγονός πως έρχεται με καθαρό android και χωρίς φορτωμένο το πολύυυυ βαρύ touch wiz της Samsung που δέχεται ανά το παγκόσμιο βαρύτατη κριτική, αλλά και στο γεγονός πως παίρνει αναβαθμίσεις που πλέον σταμάτησαν στο S3. Είμαι σε θέση να συγκρίνω τα 2 τηλ αφού η γυναίκα μου έχει το μότο 1ης γενιάς (διαφέρει με της 2ης στο μέγεθος οθόνης και στην καλύτερη κάμερα, όλα τα άλλα ίδια) με το δικό μου S3. Το άντεξα 1 χρόνο μόνο, μόλις μου έδωσαν 150Ε το σούταρα και πήρα G3 (έρωτας μεγάλος). Πρακτικά στην απόδοση παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο το software και σε αυτό το μόνο στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο.
aimarito21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το μότο υπερτερεί στο γεγονός πως έρχεται με καθαρό android και χωρίς φορτωμένο το πολύυυυ βαρύ touch wiz της Samsung που δέχεται ανά το παγκόσμιο βαρύτατη κριτική, αλλά και στο γεγονός πως παίρνει αναβαθμίσεις που πλέον σταμάτησαν στο S3. Είμαι σε θέση να συγκρίνω τα 2 τηλ αφού η γυναίκα μου έχει το μότο 1ης γενιάς (διαφέρει με της 2ης στο μέγεθος οθόνης και στην καλύτερη κάμερα, όλα τα άλλα ίδια) με το δικό μου S3. Το άντεξα 1 χρόνο μόνο, μόλις μου έδωσαν 150Ε το σούταρα και πήρα G3 (έρωτας μεγάλος). Πρακτικά στην απόδοση παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο το software και σε αυτό το μόνο στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο. Αχα,κατάλαβα κ ευχαριστώ!Γι αυτό και εγώ ρώτησα εδώ πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα