Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας, στηνω ενα low budget  gaming pc, το συστημα εχει ως εξης, μητρικη εχω την asus maximus formula 2, cpu core 2duo e8400, ram θα λειτουργησει στα 8gb ddr2 800mHz(2 μνημες ειναι transcend 2g 2rx8 ddr2 800u και οι αλλες 2 ειναι kingston η μια, kvr800d2n5/2g κ η αλλη kvr800d2n6/2g, ολες οι μνημες ειναι στον ιδιο χρονισμο και στα ιδια βολτ(δεν γνωριζω αν παιζει ρολο η ομοιοτητα των μνημων ως προς τα βολτ, καρτα γραφικων εχω 2 radeon 4870x2 2gb-gddr5(δεν ειμαι σιγουρος αν θα τις λειτουργησε σε crossfire, θα μου πειτε γιατι δεν εχω παει σε καινουργια πραγματα πχ παλαιο socket, η πλειοψηφεια των πραγματων υπαρχει οποτε δεν ηθελα να μπω σε εξοδα παραπανω, ακουω τις γνωμες σας, στο πλανο υπαρχει το ενδεχομενο το συστημα να κλοκαριστει(καθως θελω να το κανω αφου δεν εχω ξανα ασχοληθει με το αθλημα),ωντας πλεον υδροψυκτο

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου επειδή α) οι κάρτες καταναλώνουν πολύ ρεύμα ακόμα χειρότερα σε crossfire και δεν υποστηρίζουν DX11 με αποτέλεσμα να χρειαστείς και ένα καλό τροφοδοτικό για να τις σηκώσει , β) ο επεξεργαστής θα σε κόβει σε αρκετά καινούργια παιχνίδια ακόμα και με oc . Καλύτερα να μαζέψεις κάποια χρήματα και να στήσεις ένα αξιόλογο σύστημα χωρίς πολλά χρήματα , θα το ευχαριστηθείς περισσότερο .  

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι ο επεξεργαστης σου θα χτυπησει κοκκινο ακομα και με μια 4870χ2, που να βαλεις και 2.. Τρελα πραγματα, αυτη η καρτα ειναι πολυ παλια και πολυ αχρηστη κατα τη γνωμη μου. Ναι μεν εχει επιδοσεις περιπου ρ7 260χ μπορει και παραπανω, αλλα καιει τοσο ρευμα και ειναι τοσο ζεστη που πραγματικα δεν αξιζει, δεν εχει και δχ11/12 οποτε και αυτο κακο ειναι.

Θα σου ελεγα να κανεις το εξης, πουλα και τις 2 καρτες, βαλε τις απο 50-60 ευρω τη καθε μια. Με τα 100-120 ευρω βαλε και αλλα 30-50 και παρε μια ρ9 265. Μετα πουλα τον επεξεργαστη και παρε κανενα τετραπυρηνο της σειρα Q. Εκει θα εχεις ενα καλο συστηματακι, μια χαρα για gaming..

• Like 2
Δημοσ.

Παιχνιδια που με ενδιαφερουν παιδια ειναι skyrim, gta, assassins creed black flag κλπ, να σας πω την αληθεια τις καρτες τις φοβομουν αλλα τις βρηκα σε ευκαρια μαζι με τα waterblock τους τα οποια κ με ενδιεφεραν πιο πολυ, μαλλον εκει προσανατολιζομουν στο να δοθουν οι καρτες και να κρατησω τα waterblock τα οποια ειναι συμβατα μεχρι τις 7970 και αρκετες ακομα,

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να κανεις το εξης, πουλα και τις 2 καρτες, βαλε τις απο 50-60 ευρω τη καθε μια. Με τα 100-120 ευρω βαλε και αλλα 30-50 και παρε μια ρ9 265. Μετα πουλα τον επεξεργαστη και παρε κανενα τετραπυρηνο της σειρα Q. Εκει θα εχεις ενα καλο συστηματακι, μια χαρα για gaming..

Με αυτα τα λεφτα μπορει να παρει μια R9 270X που ειναι καλυτερη απο μια R7 265!!

Τιμη skroutz για την 270Χ ξεκιναει απο τα 160€ σε sapphire.

Δημοσ.

Παιδια το θεμα ειναι να το κανω να παιξει σε αποδεκτα επιπεδα, δεν ειμαι για περισσοτερα εξοδα γι αυτο δεν εχω παει σε νεοτερο setup, ουτε το ζητουμενο μου ειναι να παιξω σε ultra high, συν οτι επειδη θελω να κανω πειραμματα με oc, μην διαλυσω ενα νεο συστημα, κριμα δεν ειναι?

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια το θεμα ειναι να το κανω να παιξει σε αποδεκτα επιπεδα, δεν ειμαι για περισσοτερα εξοδα γι αυτο δεν εχω παει σε νεοτερο setup, ουτε το ζητουμενο μου ειναι να παιξω σε ultra high, συν οτι επειδη θελω να κανω πειραμματα με oc, μην διαλυσω ενα νεο συστημα, κριμα δεν ειναι?

Εαν ειναι ετσι τοτε πουλα τη μια καρτα και παρε μια καλη ψυκτρα. 2 καρτες δε σηκωνει ο επεξεργαστης σου ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

Το κυριως προβλημα με παλια μηχανηματα ειναι το ρευμα που καινε. Αξιζει να πληρωνει καποιος 50-100 ευρω στη ΔΕΗ για την χρηση παλιων Η/Υ ?

Αμα εχεις παλαιο μηχανημα δεν αξιζει να ασχωλησε με παιχνιδια με αυτο. Ουτε "mame emulator".

Ο μοναδικος λογος για να αναγκαστεις να κρατησεις ενα παλιο μηχανημα ειναι για δουλεια, τιποτα αλλο.

Φαντασου τα εξαρτηματα που φτιαχνουν τους σερβερς, πχ σκληρος δισκος, μνημες, πλακετα επεξεργαστη, τα κανουν τοσο καλα που σπανια χαλανε. Κυριως για δυο λογους τα πετανε, επειδη εχουν παλιωσει και τα παλια μηχανηματα τραβανε ποιο πολυ ρευμα ή και τα δυο μαζι αιτια...

Καλυτερα να παρεις μια παιχνιδομηχανη. 

Σημερα μπαινουν και στο ιντερνετ αρκετες απο αυτες, με ποιο καλη υποστηριξη ειναι το Microsoft Xbox 360 ή καλυτερο αμα εχει βγαλει.

Βρες ενα χαμηλου κοστους λαπτοπ ή ταμπλετ για ιντερνετ, skype, facebook και απλα παιχνιδακια και ταινιες.

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι οκ, γνωμη σου και την σεβομαι, απλα λεω να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, δεν μιλαω για κανενα μνημιωδες 486, ουτε πιστευω οτι θα εχει τοσο τρομακτικη διαφορα σε καταναλωση ρευματος σε σχεση με ενα νεοτερο μηχανημα, αν κοιταξεις καταλωση του δικου μου cpu σε σχεση με εναν i5 θα δεις πως δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση οσο πιστευεις

Δημοσ.

Ναι οκ, γνωμη σου και την σεβομαι, απλα λεω να μην τα ισοπεδωνουμε ολα, δεν μιλαω για κανενα μνημιωδες 486, ουτε πιστευω οτι θα εχει τοσο τρομακτικη διαφορα σε καταναλωση ρευματος σε σχεση με ενα νεοτερο μηχανημα, αν κοιταξεις καταλωση του δικου μου cpu σε σχεση με εναν i5 θα δεις πως δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση οσο πιστευεις

Στην κατανάλωση δεν θα έχει ίσως, στις επιδόσεις από την άλλη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...