Euclides Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Έχω το MEDION AKOYA P2213T με χαρακτηριστικά όπως στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.medion.com/gb/shop/budget-laptops-medion-akoya-p2213t-laptop-md98925-30017784a1.html Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να του περάσω Linux, αλλά το BIOS δεν μου δίνει την δυνατότητα να μπουτάρω από άλλη συσκευή πέρα από τον SSD δίσκο. Έχει περάσει κανείς Linux σε Windows tablet? Και αν ναι, τι ρυθμίσεις έκανε στο BIOS ώστε να μπορέσει να μπουτάρει από USB stick?
giankwst7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αν τα σηκώνει βάλε το vmware και κατέβασε 32-bit έκδοση και τρέξε μέσα από τα windows.
Euclides Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά θέλω να ξεφορτωθώ τελείως τα Windows. To tablet προορίζεται για την γυναίκα μου, που αφ' ενός μεν έχει συνηθίσει τα Linux, αφ' ετέρου θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από συντήρηση (adwares, toolbars και άλλα τέτοια).
alextrela172 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για τα Windows ισχύει ότι για να μπουταρεις πρέπει το USB flash να είναι fat32. Δεν μπαίνεις καν bios,αλλα στα recovery and update μέσα από τα windows επιλέγεις advanced και εκεί που λέει more options επιλέγεις boot από USB. Αν πετύχει πέτυχε, άλλος τρόπος δεν υπάρχει(στα Windows 100% θα πετύχει, σε Linux άγνωστο) Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά θέλω να ξεφορτωθώ τελείως τα Windows. To tablet προορίζεται για την γυναίκα μου, που αφ' ενός μεν έχει συνηθίσει τα Linux, αφ' ετέρου θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από συντήρηση (adwares, toolbars και άλλα τέτοια). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από alextrela172 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Προσπάθησα να κάνω το ίδιο μέσω των Windows επιλέγοντας απ το recovery update advanced boot from usd κτλ αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω το Vero της Octabit. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει?
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Και ποσο σιγουρος εισαι οτι σε win tablet θα τρέχει ορθά μια οποιαδήποτε εκδοση Linux? Πως είσαι σίγουρος οτι το touch , οι σενσορες, το πληκτρολογιο θα δουλεύουν σωστά? Και αν τελικα το δοκιμάσεις και δεν δουλευει τπτ οπως πρεπει πως θα επαναφέρεις τα win αν κανεις φορματ? Ασε που αποσο ξερω σχεδον σε όλα τα win tabs η εγκατάσταση των παραθυριών ειναι συνυφασμένη με το uefi bios χωρις να επιτρέπεται η εγκατάσταση αλλου λειτουργικου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα