The_Judas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, leo066 είπε Αγοράζουμε gift card και πάμε για αγορά του παιχνιδιού από το store που θελουμε. Στο τρόπο πληρωμής βάζουμε τον κωδικό της gift card και το αγοράζουμε. Ούτε redeem ούτε αλλαγή region Δεν μου έβγαλε αυτές τις επιλογές που αναφέρεις στον τρόπο πληρωμής. Γι'αυτό και έγραψα αναλυτικά τι έκανα και δούλεψε.
leo066 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δεν μου έβγαλε αυτές τις επιλογές που αναφέρεις στον τρόπο πληρωμής. Γι'αυτό και έγραψα αναλυτικά τι έκανα και δούλεψε. Πάντα με αυτό το τρόπο πληρώνω από το βραζιλιάνικο store
nek4d Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δεν χρειαζεται αλλαγη region φυσικα, εγω αγοραζω απο πολλες διαφορετικες χωρες με gift cards, χωρις αλλαγη. Διευθυνσεις ανα χωρα ειχα βαλει απο πριν στον λογαριασμο.
sphinxgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Ok δούλεψε. Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση της διαδικασίας πιο αναλυτικά: 1) Αγοράζουμε gift card microsoft ή xbox balance από κλειδάδικο (eneba, allkeyshop κλπ) 2) Στην ιστοσελίδα https://account.microsoft.com/profile αλλάζουμε το region σε αυτό που θέλουμε. 3) Κάνουμε redeem code των κωδικό που πήραμε στο βήμα 1 στο https://redeem.microsoft.com 4) Πηγαίνουμε στην επιλογή αγοράς του παιχνιδιού. Θα πρέπει να μας βγάλει την επιλογή microsoft balance καθώς και την διεύθυνση. Βαζουμε μια διεύθυνση από το region της χώρας που θέλουμε να αγοράσουμε (usa, brazil κλπ) . Το 2 δεν χρειάζεται. Μόνο πρόβλημα δημιουργεί.
The_Judas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δεν μου έκανε redeem χωρίς αλλαγή region. Ούτε είχε επιλογή πληρωμή με gift card. Γι'αυτό καλό θα ήταν να είχαμε έναν αναλυτικό οδηγό όπως στις αγορές συνδρομών gamepass , γιατί εδω ο καθένας διαφορετικά το έκανε. αλλος με vpn αλλος χωρίς κλπ. Εγω πάντως ανέφερα ότι έκανα και δούλεψε, μεσω windows σε pc η διαδικασία.
The_Judas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Επί του θέματος, 9 δολλάρια το far cry 5 στο ms store και free to play για το σκ.
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 αλλαξε η διαδικασία στο βραζιλιάνικο store και δεν αφήνει να μπει κάπου αγορασμένο κλειδί.... τσέκαρε κανείς άλλος?
leo066 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Socratis_g είπε αλλαξε η διαδικασία στο βραζιλιάνικο store και δεν αφήνει να μπει κάπου αγορασμένο κλειδί.... τσέκαρε κανείς άλλος? Τι κλειδί? Αγοράζουμε από το βραζιλιάνικο με gift card, την ώρα τις πληρωμής βάζουμε τον κωδικό της gift card
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, leo066 είπε Τι κλειδί? Αγοράζουμε από το βραζιλιάνικο με gift card, την ώρα τις πληρωμής βάζουμε τον κωδικό της gift card μεχρι χθες ήταν έτσι. Μπήκα σήμερα και έχουν αλλάξει το site, δεν σε αφήνει κάπου να περάσεις πλέον gift card.
red1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Socratis_g είπε μεχρι χθες ήταν έτσι. Μπήκα σήμερα και έχουν αλλάξει το site, δεν σε αφήνει κάπου να περάσεις πλέον gift card. windows 10 PC, αλλάζεις το region σε Brazil, ανοίγεις το MS store app των Windows (θα εχει γυρίσει και αυτό στα Βραζιλιάνικα), πατας πανω στο προφίλ σου πάνω-δεξιά της οθόνης, ανοίγει pop-up window, πατας πάνω στο redeem, βάζεις τον κωδικό σου. Aνοίγεις PC browser, πας στην Βραζιλιάνικη σελίδα του παιχνιδιού που σ'ενδιαφέρει και το αγοράζεις 3 1
Tigio13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Από κινητό που μπήκα και εγώ να δω πάντως όντως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ενώ μου δείχνει το υπόλοιπο που έχω από προηγούμενη gift card δεν μου δείχνει κάποιο πεδίο για να βάλω κάποια νέα. Οι επιλογές είναι paypal ή νέα χρεωστική - πιστωτική. 2
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το είχα γράψει και εγώ πιο πάνω ότι άλλαξαν τα πράγματα τον Αύγουστο που το δοκίμασα...
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το είχα γράψει και εγώ πιο πάνω ότι άλλαξαν τα πράγματα τον Αύγουστο που το δοκίμασα... οχι ρε συ. μεχρι προχτές αγόραζα με τον παραδοσιακό τρόπο.
Tigio13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το ίδιο και εγώ. Πριν καμιά βδομάδα πήρα gift card και αγόρασα metro exodus.
d_gkal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Με paypal δε μπορούμε να αγοράσουμε από κει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα