SabotazNic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tolstoy είπε Έχετε καθόλου εμπειρία με eneba? Βλέπω παντού άριστες κριτικές. https://www.eneba.com/el/xbox-dark-souls-remastered-xbox-one-xbox-live-key-europe Προχωρα αφοβα. Οπως και τα Instant gaming/cdkeys κτλ ειναι οκ
tolstoy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προχωρα αφοβα. Οπως και τα Instant gaming/cdkeys κτλ ειναι οκ Ευχαριστώ!
dstelios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 7:35 ΜΜ, tolstoy είπε Έχετε καθόλου εμπειρία με eneba? Βλέπω παντού άριστες κριτικές. https://www.eneba.com/el/xbox-dark-souls-remastered-xbox-one-xbox-live-key-europe Πρώτη και τελευταία που αγοράζω από eneba !!!Αγόρασα ps plus 12 μηνών το κλειδί μου γράφει ότι είναι είναι inactive και λέει ότι πρέπει να περιμένω απάντηση από τον προμηθευτή τους αντί να μου το αντικαταστήσουν άμεσα με άλλο , είχα πληρώσει με PayPal και έχω ανοίξει ticket στο PayPal μιας και δεν βγάζω άκρη με το eneba,το θέμα είναι ότι έχω κολλήσει και είναι σε αναμονή να δω τι θα κάνω ... μεγάλο μπέρδεμα μακριά !!! 2
tolstoy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dstelios είπε Πρώτη και τελευταία που αγοράζω από eneba !!!Αγόρασα ps plus 12 μηνών το κλειδί μου γράφει ότι είναι είναι inactive και λέει ότι πρέπει να περιμένω απάντηση από τον προμηθευτή τους αντί να μου το αντικαταστήσουν άμεσα με άλλο , είχα πληρώσει με PayPal και έχω ανοίξει ticket στο PayPal μιας και δεν βγάζω άκρη με το eneba,το θέμα είναι ότι έχω κολλήσει και είναι σε αναμονή να δω τι θα κάνω ... μεγάλο μπέρδεμα μακριά !!! Στο PlayStation μόνο από την Sony. Παρολίγο να την πάθω κι εγώ με ένα παιχνίδι. Εκεί δεν έχει region και τέτοια. Απλά δεν βγάζεις άκρη.
SKRUTZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Ρε παλικάρια συγνώμη κιόλας αλλά τι δουλειά έχει το PS plus σε thread για τις XBOX προσφορές?
tolstoy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε Ρε παλικάρια συγνώμη κιόλας αλλά τι δουλειά έχει το PS plus σε thread για τις XBOX προσφορές? Ο dstelios το ανέφερε.
dstelios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 2:23 ΜΜ, SKRUTZ είπε Ρε παλικάρια συγνώμη κιόλας αλλά τι δουλειά έχει το PS plus σε thread για τις XBOX προσφορές? Κάποιος ρώτησε για εμπειρία αγοράς από eneba , συγνώμη που η εμπειρία που περιέγραψα έτυχε να είναι αγορά κάρτας ps plus ,μάλλον δεν θα έπρεπε να αναφέρω τι αγόρασα για να μην σου κτυπήσει άσκημα ...
mikele13- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Ενταξει,τυχαινει και καμμια στραβη ρε παιδια,μην τα καταδικαζουμε τα κλειδαδικα με το παραμικρο. και στο cdkeys που εχω αγορασει 10 φορες περιπου,ετυχε η μια φορα να κατσει λαθος προιον,αλλα με υπομονη και μεσω email λυθηκε το προβλημα. Απο προσωπικης αποψης,χωρις να φανει σαν διαφημιση,το μοναδικο κλειδαδικο το οποιο ειναι ΑΨΟΓΟ απο ολες τις πλευρες(support,κωδικοι,emai κλπ) ειναι το instantgaming στο οποιο εχω αγορασει αρκετα παιχνιδια και συνδρομες και οι κωδικοι λαμβανονται στο δευτερολεπτο! 1
1988panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 H ultimate edition του Assetto Corsa στα 8€ https://www.microsoft.com/el-gr/p/assetto-corsa-ultimate-edition/BNQD9TWQ10PC 1
SKRUTZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Αρκετά καλές προσφορές σε παιχνίδια από το Βραζιλιάνικο store. Εχθές αγόρασα το Spyro, Lego the Incredibles, AC origins και Paw patrol με 198 δολάρια βραζιλίας περίπου 31 ευρώ. 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε H ultimate edition του Assetto Corsa στα 8€ https://www.microsoft.com/el-gr/p/assetto-corsa-ultimate-edition/BNQD9TWQ10PC Στο βραζιλιάνικο store βγαίνει στα 15,8 δολλάρια Βραζιλίας δηλαδή 2,53€
Ren_of_Heavens Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Έδωσα ένα πενηνταράκι γιούρια και πήρα χθες από Βραζιλιάνικο store Fallout 4 GOTY, LEGO Marvel Collection, Kingdom of Amalur Re-reckoning, FF VII,VIII, IX Remastered και AC Origins Gold Edition. 3 φορές θα τα πλήρωνα μέσα από Ελληνικό store. Καλό μας και καλό σας κορονοπαίξιμο. 3
Tigio13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Άστα να πάνε, η Βραζιλία θα μας καταστρέψει... Εγώ με 45 € πήρα assassins origins και odyssey gold, στο Odyssey gold σου δίνει και το 3 remaster, to rogue, farcry 5, sniper contacts και έμειναν και κάτι ψηλά. 1
stafftw Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε Έδωσα ένα πενηνταράκι γιούρια και πήρα χθες από Βραζιλιάνικο store Fallout 4 GOTY, LEGO Marvel Collection, Kingdom of Amalur Re-reckoning, FF VII,VIII, IX Remastered και AC Origins Gold Edition. 3 φορές θα τα πλήρωνα μέσα από Ελληνικό store. Καλό μας και καλό σας κορονοπαίξιμο. Να σε ρωτήσω κάτι. Το FF ΙΧ που υπάρχει στο store δηλαδή είναι remastered? Και εγώ πήρα από τη χώρα της Σάμπα του καφέ του ποδοσφαίρου και του Xbox community: AC Legendary xollection (Odyssey,Origins,Unity,Syndicate,Rogue Remastered,Black Flag), Fifa 21, Crash team racing, spyro reignited και θα πλήρωνα 1 ακόμα Xbox series x για όλα αυτά. 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ναι το FF9 όπως και τα 7, 8 είναι remastered άσχετα αν δεν το γράφει για το 9. Δεν ξέρω κατά πόσο τιμά την έννοια remastered γιατί είμαι newbie με τα συγκεκριμένα FF αλλά διάβασα ότι τα θεματάκια που είχαν οι Original τίτλοι με κάποια λάθη στους διαλόγους και μικρά bugs στα gameplay mechanics υπάρχουν κι εδώ. 1
Socratis_g Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 θες και vpn για ψώνια απο βραζιλιάνικο store? ή απλα αλλάζεις region στο μενού του ΧΒΟΧ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα