Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,δεν μπορώ να κατεβάσω το fifa 20 της προσφοράς σε Xbox s digital με PayPal.Εχω συνδρομή ultimate,μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. Κάποια βοήθεια?

Όλα καλά, κατεβάζω τώρα κανονικά.. Κάποιο θέμα είχα με το PayPal και τελικά πλήρωσα με κάρτα απευθείας.

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mikele13- είπε

καλησπερα σε ολους.

ξερουμε αν στην BF θα υπαρξει προσφορα/εκπτωση σε xbox one controller?

το θελω για το PC😋

Φίλε πάρε άμαζον εκεί έχει τις καλύτερες προσφορές για controller. Αν δεν είχα δεύτερο που κάθονταν θα είχα πάρει ήδη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Έχει κανείς ιδέα αν αξίζει για 2ο κοντρόλ το ακόλουθο στα 22€?

https://www.aliexpress.com/item/32951199701.html

Είναι με dongle παρόλο που δεν έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο δεν έχω πάρει ποτέ με dongle και ούτε σκοπεύω. Το έχασες ή έπεσες και σου χάλασε σου είναι άχρηστο μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Έχει κανείς ιδέα αν αξίζει για 2ο κοντρόλ το ακόλουθο στα 22€?

https://www.aliexpress.com/item/32951199701.html

ειχα ενα τετοιο ενσηρματο, ομως και το στρογγυλο xbox κουμπι στην μεση-πως στο διαολο λεγεται- ηταν διακοσμητικο

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.

Δυνατές προσφορές το microsoft store red dead 2 30euro,resident evil 2 remake 20 είναι κάποια που έχω ξεχωρίσει νομίζω καλύτερες τιμές από retail οποίος έχει και άλλες προτάσεις αυτές τις μέρες ας βάλει τίποτα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Choutas είπε

Φίλε πάρε άμαζον εκεί έχει τις καλύτερες προσφορές για controller. Αν δεν είχα δεύτερο που κάθονταν θα είχα πάρει ήδη.

ιδιες τιμες με ελλαδα βλεπω,αν βαλω και μεταφορικα καηκαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενε τις προσφορες αυτες τις μερες, παντα βγαινουν controllers και εδω και amazon.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

https://www.amazon.de/gp/product/B01MF8TJV5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Red Dead Redemption 2 στα 20e από γερμανικό Amazon. Στο checkout μου έβγαλε τελικό ποσό 20,83e. Πολύ καλή προσφορά αν σκεφτεί κανείς ότι εδώ κάτω από 25e δεν το βρίσκεις ούτε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Καλημέρα, πήρα και εγώ την digital only κονσόλα στα 99€.

Ξέρει κανείς που πουλάνε φθηνά την ετήσια συνδρομή xbox live Gold ώστε να την συνδιασω με την 1€/3 μήνες game pass ultimate και να πάω στους 15 μήνες; 

Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει μέσω VPN συνδρομή στο xbox live gold από Brazil? 

Ισχύει ακόμα η προσφορά όπου σου προσθέτει 1 μήνα δώρο live αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας;  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Τα θέλεις όλα και τσάμπα :P

Να πάτε στη Nintendo, η Microsoft δεν ξέρει από gaming!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CyberMarco είπε

Καλημέρα, πήρα και εγώ την digital only κονσόλα στα 99€.

Ξέρει κανείς που πουλάνε φθηνά την ετήσια συνδρομή xbox live Gold ώστε να την συνδιασω με την 1€/3 μήνες game pass ultimate και να πάω στους 15 μήνες; 

Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει μέσω VPN συνδρομή στο xbox live gold από Brazil? 

Ισχύει ακόμα η προσφορά όπου σου προσθέτει 1 μήνα δώρο live αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας;  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Ναι παίρνεις ένα μήνα δώρο με ενεργοποιημένο recurring billing.

Με τα Brazil μην μπλέκεις δεν αξίζει το ρίσκο. Πάρε Europe ή Global.

• Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει δυνατότατα συνδυασμού 2 ή και 3 ετήσιων συνδρομών (cdkeys) και εν συνεχεία να μετατραπεί σε ultimate με το 1€/3 μήνες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...