chris83gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Πηρα την προσφορα του ultimate χτες το βραδυ, 1 ευρω για 3 μηνες ελεγε. δεν ειχα κανει ποτε ultimate μεχρι τωρα και δεν ειχα ενεργη προσφορα game pass ουτε live. Μου χρεωσε κανονικα 1 ευρω αλλα η συνδρομη ειναι μονο για ενα μηνα! Ληγει λεει στις 20/12/19. Εκανα κατι λαθος?
Mr_Terror Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μηπως καταλαθος διαλεξες ultimate 1 μηνα και οχι 3 μηνες?Γιατι τσεκαρα τωρα και δινει με 1 ευρω και ενα μηνα ultimate.
chris83gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Φιλε εχεις δικιο, εκανα την αγορα απο tablet, και δεν ηταν τοσο ξεκαθαρο οσο απο το pc η επιλογη 1 η 3 μηνων! απιστευτο στραπατσο! να υποθεσω πως αν την ακυρωσω τωρα που μου επιστρεφει το 1 ευρω κανονικα, και δοκιμασω να κανω 3 μηνες, δεν θα θεωρειτε πρωτη φορα? και δεν θα δικαιουμαι την προσφορα ετσι?
Mr_Terror Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Θα ελεγα να μιλησεις απευθειας με το σαπορτ της Ms.Μηπως σου αλλαξουν την συνδρομη σε 3μηνη.Φοβαμαι οτι αν ακυρωσεις την συνδρομη μετα δεν θα σου ξαναδωσει την προσφορα. 1
lebron15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Βγήκαν και οι προσφορές για την Black Friday. Εγώ μάλλον πάω για Prey Mooncrash, Dishonored Definitive Edition, Wolfenstein Old Blood και Dark Souls 2. 1
lebron15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Έχεις λινκ? https://www.xbox365.gr/prosfores/anakoinothikan-oi-psifiakes-black-friday-prosfores-tou-xbox-store/
Tigio13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, lebron15 είπε https://www.xbox365.gr/prosfores/anakoinothikan-oi-psifiakes-black-friday-prosfores-tou-xbox-store/ Σε ευχαριστώ 1
Takisglo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,δεν μπορώ να κατεβάσω το fifa 20 της προσφοράς σε Xbox s digital με PayPal.Εχω συνδρομή ultimate,μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. Κάποια βοήθεια?Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα οτι δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής.. Μήπως αυτή η προσφορά δεν ισχύει για την χώρα μας?? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Takisglo
Mesqal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 To The Journey Trilogy αξιζει, το ειχα παρει παλιοτερα, και εχει μεσα Fifa 17,18,19 κομπλε.
nek4d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Takisglo είπε Καλησπέρα,δεν μπορώ να κατεβάσω το fifa 20 της προσφοράς σε Xbox s digital με PayPal.Εχω συνδρομή ultimate,μου βγάζει συνέχεια σφάλμα.. Κάποια βοήθεια?Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα οτι δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής.. Μήπως αυτή η προσφορά δεν ισχύει για την χώρα μας?? check, χώρα ιστοσελιδας που πας να αγορασεις, χωρα λογαριασμου, χωρα τροπου πληρωμης, δηλ. το paypal σου σε σενα, για ποια χωρα ισχυει. (αν δεν θελεις να αλλαξεις χωρα λοαριασμου -υπαρχει οριο ποσες φορες το κανεις ανα περιοδο-, ισως θελησεις να ξεπερασεις το προβλημα με προσωρινη χρηση vpn μεσω browser).
lebron15 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Άραγε γιατί στο Microsoft Store στα παιχνίδια που είναι σε προσφορά για το bf γράφει ότι απομένει μία μέρα για την προσφορά; Υποτίθεται πως οι προσφορές διαρκούν ως τις 2 Δεκεμβρίου. Τέχνασμα για να βιαστούμε να ψωνίσουμε; 1
CleanthisD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Για το φιφα που ψάχνω προσφορά το πρωί ήταν στο 45% και τώρα που το κοιτάω έχει πάει στο 35%.
lebron15 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Για το φιφα που ψάχνω προσφορά το πρωί ήταν στο 45% και τώρα που το κοιτάω έχει πάει στο 35%. REMINDER: Actual discounts are subject to change and may vary by region. Από τη σελίδα του Larry Hryb. Μάλλον πούλησε καλά το FIFA και ο αλγόριθμος αποφάσισε πως πρέπει να ανέβει η τιμή. Οι απατεωνιές που κάνουν και οι αεροπορικές με τα εργαλεία αναζήτησης πτήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα