Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/8/2019 στις 11:42 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Οσοι δεν μπορειτε να παρετε την προσφορα που τρεχει 2 μηνες ultimate game pass με 2 ευρω.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

3 μηνες με 12 ευρω απο cdkeys

Δυστυχως το πήγαν 20+...

Και δεν βρήκα και καμιά καλή τιμή έστω για σκέτο gold

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dorinpro είπε

Για ποιο λόγο;

Παντα λογω επικειμενης BF, βγαζουν καλες προσφορες, ειδικα τα αμαζον 100%, για να "κλεψουν" τζιρο απο την πιτα του BF.
Γλυτωνεις και το τρεξιμο με τον πανικο τους, αν προκειται για φυσικα καταστηματα, αλλα ακομη και στα ιντερνετικα, συχνα υπαρχουν προβληματα, οπως περισυ με του γερμανου, μηνες μετα περιμεναμε επιστροφη. Ενω αν ξερεις οτι θα ψωνισεις xbox στην BF και σκασει η δυνατη προσφορα 1-2 βδομαδες πριν, θα μπεις στον πειρασμο και θα γλυτωσουν αμφοτεροι το τρεξιμο μετα.

Επισης, βγαζουν προεορτιες προσφορες για να ζυγισουν ανταποκριση και τζιρο που θα ακολουθησει.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιστρέφω μετά από πολύ καιρό στην κονσόλα καθώς λόγω δουλειάς είχα αφαιρέσει τα πάντα (εννοώ gold και pass συνδρομή).

Από ότι βλέπω μου βγάζει τώρα με 1€ το ultimate, υπάρχει τίποτα άλλο που "τρέχει" σε προσφορά και πρέπει να το κάνω πριν από αυτό;

σας ευχαριστώ 😘

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, teoqq είπε

Επιστρέφω μετά από πολύ καιρό στην κονσόλα καθώς λόγω δουλειάς είχα αφαιρέσει τα πάντα (εννοώ gold και pass συνδρομή).

Από ότι βλέπω μου βγάζει τώρα με 1€ το ultimate, υπάρχει τίποτα άλλο που "τρέχει" σε προσφορά και πρέπει να το κάνω πριν από αυτό;

σας ευχαριστώ 😘

Η προσφορά είναι ότι θα μπορείς σε τιμή "τυρόπιτας" να κουμπώσεις - όσο Gold θες (CD-keys) και μετά με 1 ευρώ θα πάρεις την "μπουγάτσα" που θα σου κάνει το Gold, Game Pass Ultimate.

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, να αγοράσω gold συνδρομή (πχ από cdkeys) και μετά να πατήσω για ultimate και θα μου το κάνει upgrade με 1€ για όσο χρόνο έχω βάλει συνδρομή gold, σωστά; 😯

Δημοσ.
5 ώρες πριν, teoqq είπε

Αν κατάλαβα καλά, να αγοράσω gold συνδρομή (πχ από cdkeys) και μετά να πατήσω για ultimate και θα μου το κάνει upgrade με 1€ για όσο χρόνο έχω βάλει συνδρομή gold, σωστά; 😯

Yeap.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Δεν θυμαμαι αν εχει ξαναπαιξει ιδια τιμη. Gears of War: Ultimate Edition στα 1,69 ευρω.Αν και ειναι μεσα στο pass οποιος το θελει δικο του για συλλογη αξιζει.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/gears-of-war-ultimate-edition-xbox-one

αυτο ειναι το πρωτο gears σε hd σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...