nek4d Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, dorinpro είπε Καλή τιμή ήταν στην Αμερική Xbox one X 333$ Και απο Αγγλια το εχουν στα 300 ευρω αλλα δεν παρακαμπτεται ο ΤΚ... 38 λεπτά πριν, nebtios είπε Ευχαριστώ. Παρολο που ebay αγοράζω πανω απο 10 χρόνια δεν ειχε τυχει ποτε απο Amazon. Αν μπορείτε στείλτε μου κανενα λινκ απο τα κλειδάδικα. Συνήθως απο amazon με dhl στέλνουν ? Amazon, νορμαλ αποστολη ειναι με ταχυδρομειο συστημενο. Express ειναι με κουριερ, σε μενα φτανουν με Γενικη.
nebtios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Αν μπορει καποιος ας μου στειλει κανενα λινκ απο διαφορα κλειδάδικα που ψωνίζετε.
Choutas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Ezio Collection το έχει 10 ευρώ στα deals with gold για όποιον σκεφτόταν να το τσιμπήσει. Το Bioshock Collection στα 12,50. Ερώτηση το Batman Arkham Collection είναι το Return to Arkham + Arkham Knight είναι τα τρία παιχνίδια όπως βγήκαν το Assylum και City στην Unreal 3; Είμαι μπερδεμένος. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Choutas
Choutas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Call of Cthulhu 13,74 με 75% έκπτωση Παιχνίδι 9 μηνών. Ίσως να το τσιμπήσω το έχει παίξει κάποιος;
Ren_of_Heavens Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλές καλημέρες να έχετε παίδες. Choutas το Arkham Collection είναι αυτό που ανέφερες παραπάνω, τα 3 Arkham παιχνίδια με όλο το DLC υλικό που έχει κυκλοφορήσει για το καθένα. Είναι χορταστικό πακέτο και αξίζει διπλά αν δεν έχεις παίξει κανένα από αυτά. Η remastered έκδοση του Arkham Asylum και City στο Hybrid OG Xbox one που έχω, κάνει περίεργες βουτιές και επιβραδύνσεις στο frame rate που σημαίνει ότι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με αυτή και ούτε στο One X έχει φάει update. Νομίζω η αντίστοιχη του PS 4 έχει πατσαριστεί. Αξίζει πάντως ακόμα κι έτσι. Το Call of Cthulhu τώρα το ψήνομαι κι εγώ. Το παιχνίδι σύμφωνα με άτομα που το έχουν προχωρήσει, αξίζει για Lovecraft fans αλλά είναι τίγκα στα προβλήματα, κάποια εξομαλύνθηκαν πλήρως και πολλά υπάρχουν ακόμα. Αν δεν έχεις ανοχή σε eurojank, usajunk και λοιπά junk games (όπως εγώ) μην το πάρεις. Το παιχνίδι μόνο από τεχνικής πλευράς θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο από όσο είχε αρχικά. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Ren_of_Heavens 1
lebron15 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τσίμπηρα το Deadlight γιατί μ'αρέσουν πολύ παιχνίδια τύπου limbo και inside, σήμερα θα πάρω το Firewatch, το παιχνίδι αυτό φαίνεται υπέροχο και είμαι μεταξύ Dishonored Definitive Edition και Dark Souls 2. Δεν προλαβαίνουμε να παίζουμε!
bill_viper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Titanfall® 2: Ultimate Edition https://www.microsoft.com/el-gr/p/titanfall-2-ultimate-edition/BT21JH17GCVC?activetab=pivot:overviewtab 4.5€ με Gold!!!!!!! 1
Tigio13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, bill_viper είπε Titanfall® 2: Ultimate Edition https://www.microsoft.com/el-gr/p/titanfall-2-ultimate-edition/BT21JH17GCVC?activetab=pivot:overviewtab 4.5€ με Gold!!!!!!! Το games with gold είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το ultimate? Edit: άκυρο είχε φάει σκάλωμα και δεν έβλεπε πως έχω ultimate. Σε ευχαριστώ το πήρα για τη συλλογή να υπάρχει. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Tigio13
DarthGRE Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/7/2019 στις 12:49 ΜΜ, Tigio13 είπε Το games with gold είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το ultimate? Edit: άκυρο είχε φάει σκάλωμα και δεν έβλεπε πως έχω ultimate. Σε ευχαριστώ το πήρα για τη συλλογή να υπάρχει. Ω πόσο λάθος κάνεις φίλε μου. Το καλύτερο fps campaign της γενιάς, και απίθανο multiplayer. Απλά το χαντάκωσαν ανάμεσα σε CoD και Battlefield και δεν πήρε τον κόσμο που το άξιζε. Όσον αφορά το multiplayer τώρα δεν ξέρω πόσο κόσμο έχει, αλλα όπως είπα και πρίν, το campaign είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από DarthGRE 5
Tigio13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Θα σε εμπιστευτώ και με το που γυρίσω από διακοπές θα πιάσω αυτό 1ο. Τελείωσα τη σειρά wolfenstein και έλεγα να παίξω πρώτα και το youngblood αλλά αν είναι τόσο καλό θα το παίξω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
kostiger Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Πολυ δυνατο το campaign οντως. Φοβεροι μηχανισμοι, αισθηση οπλων και level design. 1
tolstoy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά έχει μια καλή προσφορά το cd keys για Division 2 16,5€ !!! https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/tom-clancys-the-division-2-xbox-one-cd-key Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από tolstoy 1 1
djkokalis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, tolstoy είπε Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά έχει μια καλή προσφορά το cd keys για Division 2 16,5€ !!! https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/tom-clancys-the-division-2-xbox-one-cd-key Κι εγώ πήγα και έδωσα ένα 50ρικο για το δισκάκι. Βλάκας
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Τσίμπησα και εγώ ένα! Δεν έχω ιδέα για τον τίτλο 😛
Tigio13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εν τω μεταξύ ανακοίνωσαν πως θα μπει το forza 6 στο game pass και καπάκι το cdkeys το έριξε στα 14 €.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα