Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dorinpro είπε

Καλή τιμή ήταν στην Αμερική Xbox one X 333$ :(

Και απο Αγγλια το εχουν στα 300 ευρω αλλα δεν παρακαμπτεται ο ΤΚ...

38 λεπτά πριν, nebtios είπε

Ευχαριστώ.

Παρολο που ebay αγοράζω πανω απο 10 χρόνια δεν ειχε τυχει ποτε απο Amazon. 

Αν μπορείτε στείλτε μου κανενα λινκ απο τα κλειδάδικα.

Συνήθως απο amazon με dhl στέλνουν ?

Amazon, νορμαλ αποστολη ειναι με ταχυδρομειο συστημενο.

Express ειναι με κουριερ, σε μενα φτανουν με Γενικη.

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος ας μου στειλει κανενα λινκ απο διαφορα κλειδάδικα που ψωνίζετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Ezio Collection το έχει 10 ευρώ στα deals with gold για όποιον σκεφτόταν να το τσιμπήσει. Το Bioshock Collection στα 12,50.

Ερώτηση το Batman Arkham Collection είναι το Return to Arkham + Arkham Knight είναι τα τρία παιχνίδια όπως βγήκαν το Assylum και City στην Unreal 3; Είμαι μπερδεμένος.

Επεξ/σία από Choutas
Δημοσ.

Call of Cthulhu 13,74 με 75% έκπτωση

Παιχνίδι 9 μηνών. Ίσως να το τσιμπήσω το έχει παίξει κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές καλημέρες να έχετε παίδες. Choutas το Arkham Collection είναι αυτό που ανέφερες παραπάνω, τα 3 Arkham παιχνίδια με όλο το DLC υλικό που έχει κυκλοφορήσει για το καθένα. Είναι χορταστικό πακέτο και αξίζει διπλά αν δεν έχεις παίξει κανένα από αυτά. Η remastered έκδοση του Arkham Asylum και City στο Hybrid OG Xbox one  που έχω, κάνει περίεργες βουτιές και επιβραδύνσεις στο frame rate που σημαίνει ότι δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με αυτή και ούτε στο One X έχει φάει update. Νομίζω η αντίστοιχη του PS 4 έχει πατσαριστεί. Αξίζει πάντως ακόμα κι έτσι.

Το Call of Cthulhu τώρα το ψήνομαι κι εγώ. Το παιχνίδι σύμφωνα με άτομα που το έχουν προχωρήσει, αξίζει για Lovecraft fans αλλά είναι τίγκα στα προβλήματα, κάποια εξομαλύνθηκαν πλήρως και πολλά υπάρχουν ακόμα. Αν δεν έχεις ανοχή σε eurojank, usajunk και λοιπά junk games (όπως εγώ:-D) μην το πάρεις. Το παιχνίδι μόνο από τεχνικής πλευράς θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο από όσο είχε αρχικά.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
  • Like 1
Δημοσ.

Τσίμπηρα το Deadlight γιατί μ'αρέσουν πολύ παιχνίδια τύπου limbo και inside, σήμερα θα πάρω το Firewatch, το παιχνίδι αυτό φαίνεται υπέροχο και είμαι μεταξύ Dishonored Definitive Edition και Dark Souls 2. Δεν προλαβαίνουμε να παίζουμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Το games with gold είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το ultimate? 

Edit: άκυρο είχε φάει σκάλωμα και δεν έβλεπε πως έχω ultimate. 

Σε ευχαριστώ το πήρα για τη συλλογή να υπάρχει. 

Επεξ/σία από Tigio13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2019 στις 12:49 ΜΜ, Tigio13 είπε

Το games with gold είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το ultimate? 

Edit: άκυρο είχε φάει σκάλωμα και δεν έβλεπε πως έχω ultimate. 

Σε ευχαριστώ το πήρα για τη συλλογή να υπάρχει. 

Ω πόσο λάθος κάνεις φίλε μου.

Το καλύτερο fps campaign της γενιάς, και απίθανο multiplayer. Απλά το χαντάκωσαν ανάμεσα σε CoD και Battlefield και δεν πήρε τον κόσμο που το άξιζε. Όσον αφορά το multiplayer τώρα δεν ξέρω πόσο κόσμο έχει, αλλα όπως είπα και πρίν, το campaign είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 5
Δημοσ.

Θα σε εμπιστευτώ και με το που γυρίσω από διακοπές θα πιάσω αυτό 1ο. Τελείωσα τη σειρά wolfenstein και έλεγα να παίξω πρώτα και το youngblood αλλά αν είναι τόσο καλό θα το παίξω. Ευχαριστώ για την απάντηση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ ένα!

Δεν έχω ιδέα για τον τίτλο 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...