nebtios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, mikele13- είπε Θα αγοράζεις παιχνίδια είτε από το store, είτε από κλειδαδικα όπου περνάς τον κωδικό. Ξεχνάς τα δισκάκια. Αξίζει να τα ξεχάσω τα δισκάκια ? Συνήθως συμφέρει απο store & κλειδάδικα ? Κλειδάδικο ειναι πχ το cdkeys.com ? Και εκει αγοράζεις κανονικά τα παιχνίδια ?? Α .. κατι ακομα. Εστω το αγοραζουμε το ψηφιακό και αγοράσω καποια παιχνίδια απο store ή cdkeys.com. Αν γεμίσει ο σκληρός και βγάλω ενα παιχνίδι , αυτο με το κωδικό που έχω ήδη αγοράσω απο το κλειδάδικο , θα ισχύει και μετα αν θελω να το ξαναβάλω ?? --------- Επίσης αν και εκανα prime λογαριασμό 169.9 λυρες μου βγάζει. Δεν μπορω να το βρώ με 135 που είπε ο φίλος απο πάνω.. Καποια βοήθεια ? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από nebtios
mikele13- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, nebtios είπε Αξίζει να τα ξεχάσω τα δισκάκια ? Συνήθως συμφέρει απο store & κλειδάδικα ? Κλειδάδικο ειναι πχ το cdkeys.com ? Και εκει αγοράζεις κανονικά τα παιχνίδια ?? Α .. κατι ακομα. Εστω το αγοραζουμε το ψηφιακό και αγοράσω καποια παιχνίδια απο store ή cdkeys.com. Αν γεμίσει ο σκληρός και βγάλω ενα παιχνίδι , αυτο με το κωδικό που έχω ήδη αγοράσω απο το κλειδάδικο , θα ισχύει και μετα αν θελω να το ξαναβάλω ?? Αν αξίζει η όχι να έχεις δισκάκια, για μένα προσωπικά όχι. Βέβαια,στις αγγελίες βρίσκεις φθηνότερα τα δισκάκια.Τεσπα αυτό είναι δικό σου θέμα. Cdkeys/instant gaming κλπ είναι αξιόλογα sites για αγορές παιχνιδιών και συνδρομές. Ότι κατεβάσεις δένεται με τον λογαριασμό σου, όσες φορές και να το σβήσεις....
nebtios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, mikele13- είπε Αν αξίζει η όχι να έχεις δισκάκια, για μένα προσωπικά όχι. Βέβαια,στις αγγελίες βρίσκεις φθηνότερα τα δισκάκια.Τεσπα αυτό είναι δικό σου θέμα. Cdkeys/instant gaming κλπ είναι αξιόλογα sites για αγορές παιχνιδιών και συνδρομές. Ότι κατεβάσεις δένεται με τον λογαριασμό σου, όσες φορές και να το σβήσεις.... Επίσης αν και εκανα prime λογαριασμό 169.9 λυρες μου βγάζει. Δεν μπορω να το βρώ με 135 που είπε ο φίλος απο πάνω.. Καποια βοήθεια ? Το προχώρησα να δω ποσο βγαίνει και στο τέλος λέει : This item is not available for purchase due to geographical restrictions. Γιατι ?
lebron15 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nebtios είπε Αξίζει να τα ξεχάσω τα δισκάκια ? Συνήθως συμφέρει απο store & κλειδάδικα ? Κλειδάδικο ειναι πχ το cdkeys.com ? Και εκει αγοράζεις κανονικά τα παιχνίδια ?? Α .. κατι ακομα. Εστω το αγοραζουμε το ψηφιακό και αγοράσω καποια παιχνίδια απο store ή cdkeys.com. Αν γεμίσει ο σκληρός και βγάλω ενα παιχνίδι , αυτο με το κωδικό που έχω ήδη αγοράσω απο το κλειδάδικο , θα ισχύει και μετα αν θελω να το ξαναβάλω ?? --------- Επίσης αν και εκανα prime λογαριασμό 169.9 λυρες μου βγάζει. Δεν μπορω να το βρώ με 135 που είπε ο φίλος απο πάνω.. Καποια βοήθεια ? Το digital στις περισσότερες των περιπτώσεων συμφέρει σε σχέση με το φυσικό μέσο ειδικά αν έχεις υπομονή και κοιτάζεις κάθε Τρίτη τις εκτπώσεις. Για παράδειγμα, από σήμερα μέχρι τέλη του μήνα έχουμε summer sale που σημαίνει πως εκατοντάδες γνωστοί τίτλοι προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές, έτσι πολλοί από εμας έχουμε φτιάξει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Το cd από την άλλη συμφέρει κυρίως όταν θες να αγοράσεις έναν ολοκαίνουριο τίτλο που στο store διατίθεται σε τιμή λιανικής ενώ σε πολλά σκρουτζομάγαζα πχ μπορείς να το βρεις μέχρι και 20e φθηνότερα. Καλό είναι γενικά να έχεις την επιλογή να διαλέξεις εσύ τον τρόπο που θα αγοράζεις τα παιχνίδια, εγώ γενικά είμαι υπέρ του digital για οικονομικούς κυρίως λόγους αλλά θεωρώ ότι το φυσικό μέσο δεν πρέπει να πεθάνει γιατί προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία. Καλύτερα να βάλεις 50e παραπάνω και να πάρεις το κανονικό S, αν έχεις χρόνο και διάθεση να παίζεις θα χορτάσεις gaming. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από lebron15
nebtios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καταλαβα. Το digital δεν με αφήνει να το αγοράσω. Μονο αυτα με τα cd. Αγόρασε κανεις το digital και τα κατάφερε ? 9 ώρες πριν, nek4d είπε Απο amazon αλλά για Δευτερα και Τριτη για prime members, εχει βγει η digital εκδοση σε τιμη χωμα. Θα βρεις πολλα λινκς στο νετ το τελευταιο 24ωρο, πηραν φωτια τα ονλαιν μμε, πχ https://www.t3.com/news/amazon-prime-day-mega-deal-xbox-one-s-all-digital-4-games-extra-controller 135 λιρες (χωρις prime 170 λιρες), με 4 παιχνιδια (Minecraft, Sea of Thieves, Forza Horizon 3, Fifa 19) και εξτρα χειριστηριο μαζι. Καπου 160 ευρω συνολο με τα μεταφορικα, με καλη μετατροπη πχ revolut, n26 κλπ. https://www.amazon.co.uk/Xbox-Digital-Console-Controller-Download/dp/B07TPPN2CL (prime μπορεις να κανεις δωρεαν εγγραφη για ενα μηνα, μην ξεχασεις να ακυρωσεις την αυτοματη ανανεωση). Επειδη προσπαθώ να αγοράσω το digital και δεν με αφήνει μπορείς να το τσεκάρεις να μου πεις ?
nek4d Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Για τα geographical restrictions, βαλε στον λογαριασμο σου fake uk address και προχωραει. Εννοειται οτι δεν στελνεις το προιον στην Αγγλια αλλα στην Ελλαδα. Δεν μπορω να το δοκιμασω για σενα καθως εχω ηδη χρόνια τωρα ξενες διευθυνσεις. Τυπικες διαδικασιες παραυτα, μονο address ζηταει, δεν χρειαζεται vpn και αλλα κολπα. Για το prime, δεν ξερω αν εχουν περιορισμο σε last minute accounts, αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει αλλος που δεν ειναι prime και γινεται δοκιμαστικα για ενα μηνα απο σημερα.
Tigio13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Από τις προσφορές που έχουν μπει στο store ξεχώρισα το far cry 5 και new down bundle deluxe στα 33 € για όποιον ενδιαφέρεται.
nebtios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nek4d είπε Για τα geographical restrictions, βαλε στον λογαριασμο σου fake uk address και προχωραει. Εννοειται οτι δεν στελνεις το προιον στην Αγγλια αλλα στην Ελλαδα. Δεν μπορω να το δοκιμασω για σενα καθως εχω ηδη χρόνια τωρα ξενες διευθυνσεις. Τυπικες διαδικασιες παραυτα, μονο address ζηταει, δεν χρειαζεται vpn και αλλα κολπα. Για το prime, δεν ξερω αν εχουν περιορισμο σε last minute accounts, αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει αλλος που δεν ειναι prime και γινεται δοκιμαστικα για ενα μηνα απο σημερα. Βοηθησε με λιγο που να βαλω fake uk address ? -------------------- Βρηκα αυτο : https://www.amazon.fr/Console-Horizon-Manette-Blanche-Founders/dp/B07R8TXX23/ref=sr_1_5?linkCode=ll2&linkId=5a1752d57f0fc6bfaae26b732da02833&qid=1563272002&refinements=p_6%3AA1X6FK5RDHNB96|A3G9IOHQDOG823&s=videogames&smid=A1X6FK5RDHNB96&sr=1-5&th=1 Ειναι new με 2 χειριστήρια και 4 παιχνίδια + ακουστικά ? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από nebtios
bill_viper Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 42 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Από τις προσφορές που έχουν μπει στο store ξεχώρισα το far cry 5 και new down bundle deluxe στα 33 € για όποιον ενδιαφέρεται. Επειδή πρόσφατα τελείωσα το Far Cry 5 και όλα του τα expansions είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο να ξέρεις. Φανταστικά γραφικά και τοποθεσίες, αλλά καταντάει κουραστικό και βαρετό μετά από κάποιο σημείο. Βέβαια δεν έχω δει και τη τιμή του, το είχα πάρει κανά 6μηνο πριν με 50%.
Tigio13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, bill_viper είπε Επειδή πρόσφατα τελείωσα το Far Cry 5 και όλα του τα expansions είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο να ξέρεις. Φανταστικά γραφικά και τοποθεσίες, αλλά καταντάει κουραστικό και βαρετό μετά από κάποιο σημείο. Βέβαια δεν έχω δει και τη τιμή του, το είχα πάρει κανά 6μηνο πριν με 50%. Σκέτο το 5 το έχει στα 21. Νομίζω αξίζει στα 33 να πάρεις το bundle. Όταν λες 50% θυμάσαι πόσα είχες δώσει? Και το 3 και το 4 που είχα παίξει έχουν πολλές επαναλήψεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά οκ για μένα είναι τίτλοι που τους παίζεις μια φορά.
nek4d Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nebtios είπε Βοηθησε με λιγο που να βαλω fake uk address ? -------------------- Βρηκα αυτο : https://www.amazon.fr/Console-Horizon-Manette-Blanche-Founders/dp/B07R8TXX23/ref=sr_1_5?linkCode=ll2&linkId=5a1752d57f0fc6bfaae26b732da02833&qid=1563272002&refinements=p_6%3AA1X6FK5RDHNB96|A3G9IOHQDOG823&s=videogames&smid=A1X6FK5RDHNB96&sr=1-5&th=1 Ειναι new με 2 χειριστήρια και 4 παιχνίδια + ακουστικά ? Στον λογαριασμο σου στο αμαζον, μπορεις να εχεις πολλαπλες διευθυνσεις. Αν δεν ξερεις πως/που, θα ειναι συνολικα δυσκολο να το κανεις τωρα με οδηγιες απο το φορουμ. Μπορεις αν εχεις χρονο να δεις σχετικες σελιδες με google. Πιο ευκολο μου φαινεται για σενα να παρεις το πακετο απο το Γαλλικο που βρηκες, που εχει drive, 3 παιχνιδια (το 4ο ειναι add-on) και 2ο χειριστηριο και headset. Λογικα και εκει θελει Γαλλικη διευθυνση για το prime. Εννοειται οτι αποστολη κανεις στην Ελληνικη αληθινη διευθυνση. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από nek4d
nebtios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, δηλωσα αγγλικη διευθυνση τελικά και με αφησε να τη κανω. Αποστολη εβαλα κανονικα Ελλαδα. Αρα κομπλε + 16 λυρες τα μεταφορικα. Thank you. Μια διευκρίνιση, δηλωσα μια διεύθυνση Αγγλιας. Οχι για αποστολη αλλα το που ειμαι. Μπορω να δηλωσω μια καθε φορα. Οχι πολλαπλές. Αυτο εννοεις εσυ;
nek4d Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπραβο netbios, χτυπησες καλη ευκαιρια! Ληγει σε λιγο το prime day, μετα πλεον, τελη Νοεμβριου τετοιες τιμες. Πολλαπλες, εννοω μια διευθυνση ανα χωρα σε πολλες χωρες, δεν χρειαζονται πολλες διευθυνσεις στην ιδια χωρα. Εισαι οκ τωρα για παρομοια ευκαιρια στο μελλον, πχ αν βγαλει καποια τρελλη προσφορα για Αγγλια κανα ψηφιακο παιχνιδι, εχεις ετοιμη πια, την διευθυνση. Η και για προιοντα. Αντιστοιχως κανεις και στα αλλα αμαζον. Πχ στο Αμερικανικο, εχει συχνα καλυτερες τιμες. Εκει στα προιοντα αξιολογεις και εξτρα κοστος τελωνειου που στο δειχνει απο πριν αλλα και θεματα εγγυησεων. Σε γενικες γραμμες καλο ειναι να αποφυγεις Αμερικη προιοντα εκτος αν προκειται για τρελλη προσφορα που να αξιζει το ρισκο της προβληματικης διαδικασιας εγγυησεων μεσω τελωνειου. (Εξαιρεση λιγα προιοντα με global εγγυηση). Απο τα Ευρωπαικα αμαζον ομως, θεριζεις αφοβα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από nek4d
nebtios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, nek4d είπε Μπραβο netbios, χτυπησες καλη ευκαιρια! Ληγει σε λιγο το prime day, μετα πλεον, τελη Νοεμβριου τετοιες τιμες. Πολλαπλες, εννοω μια διευθυνση ανα χωρα σε πολλες χωρες, δεν χρειαζονται πολλες διευθυνσεις στην ιδια χωρα. Εισαι οκ τωρα για παρομοια ευκαιρια στο μελλον, πχ αν βγαλει καποια τρελλη προσφορα για Αγγλια κανα ψηφιακο παιχνιδι, εχεις ετοιμη πια, την διευθυνση. Η και για προιοντα. Αντιστοιχως κανεις και στα αλλα αμαζον. Πχ στο Αμερικανικο, εχει συχνα καλυτερες τιμες. Εκει στα προιοντα αξιολογεις και εξτρα κοστος τελωνειου που στο δειχνει απο πριν αλλα και θεματα εγγυησεων. Σε γενικες γραμμες καλο ειναι να αποφυγεις Αμερικη προιοντα εκτος αν προκειται για τρελλη προσφορα που να αξιζει το ρισκο της προβληματικης διαδικασιας εγγυησεων μεσω τελωνειου. (Εξαιρεση λιγα προιοντα με global εγγυηση). Απο τα Ευρωπαικα αμαζον ομως, θεριζεις αφοβα. Ευχαριστώ. Παρολο που ebay αγοράζω πανω απο 10 χρόνια δεν ειχε τυχει ποτε απο Amazon. Αν μπορείτε στείλτε μου κανενα λινκ απο τα κλειδάδικα. Συνήθως απο amazon με dhl στέλνουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα