Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jon_pallis said:

Αρα θεωρητικα αγοραζω δύο κάρτες ετους live

Έχω τωρα δυο χρονια live

Δινω 1€ και

Τωρα εχω δυο χρονια live + game pass

Καλα το πάω?

2 χρόνια & έναν μήνα αν κατάλαβα καλά, όλοι παίρνουν +1 μήνα.

Επεξ/σία από omegals
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω Xbox Live Gold που λήγει 8/7 και Game Pass (3μηνης προσφοράς) που από 21/7 μπαίνει σε κανονική χρέωση.

Να προβώ στην αγορά της Ε3 προσφοράς και αν ναι τι χρονικό περιθώριο θα μου δώσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG-20190610-213559.jpg

Αυτο το μηνυμα εμφανιστηκε μολις εκανα το upgrade. Σε εμενα τελειωνε το live gold 01/20, εβαλα ενα χρονο live gold (με κωδικο απο cdkeys.com) με ενερογοποιημενη την επιλογη αυτοματης ανανεωσης και μου το πηγε 02/21 κι υστερα με 1€ εγινε η αλλαγη σε ultimate. Πριν το επιβεβαιωσω μου βγηκε το παραπανω μηνυμα. Μετανιωσα που δεν εβαλα ακομη ενα χρονο live gold... Στακαρετε οσο περισσοτερο live gold μπορειτε και μετα βουρ upgrade σε ultimate game pass...

Επεξ/σία από petecj101
Δημοσ.

Αγόρασα 12μηνη gold από cdkeys πριν κάνα πενταωρο και ακόμα δεν έχω λάβει mail με τον κωδικό. Έστειλα και mail και δεν έχω λάβει απάντηση. Στο παρελθόν έχω ξαναπάρει κάρτες από εκεί και γνωρίζω ότι αποστέλλουν άμεσα mail με τον κωδικό της κάρτας. Μου φαίνεται περίεργο πάντως που καθυστερούν τώρα, από PayPal μου έχει έρθει mail μεταφοράς χρημάτων όπως βλέπω και στο ebanking ότι έχουν τραβηχτεί τα χρήματα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Μια ερώτηση για τους ειδικούς. 

Πήρα 3 ετήσιες συνδρομές να τις στακαρω αλλά μου δέχεται μόνο τις δύο.  Μου λέει ότι το όριο ανάλογα την περίπτωση είναι από 2 έως 5 χρόνια.  Είχε κάνεις παρόμοιο πρόβλημα και αν ξεπερνιέται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι το όριο είναι 36 μήνες.Μηπως έχεις κάποιους μήνες σε ισχύ και υπερβαίνει το όριο;

Επεξ/σία από dreaming123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36 ειναι standard, δεν γινεται παραπανω, ειτε την δινεις αλλου, ειτε την περνας κατοπιν, αναλογα την ημερομηνια σου, με την αναλογια μετατροπης που εχει ποσταρει η microsoft.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα το είδα. Λήγει αρχές Αυγούστου. Οπότε για 1.5 μήνα δεν μου παίρνει τον κωδικό.  Η βλακεία είναι ότι τζάμπα χάνω το gamepass ενός έτους έτσι. 

Δημοσ.

Δεν την χανεις εντελως, την βαζεις αρχες Αυγουστου και στην μετατρεπει σε ultimate, με βαση τον πινακα τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Aν βάλω μηνιαία συνδρομή game pass και gold (έχω αυτήν που είχε μέσα η κονσόλα) και βάλω και την ultimate παίρνω άλλον έναν μήνα gamepass και gold;

Δημοσ.
Στις 10/6/2019 στις 2:49 ΜΜ, pollop είπε

ρε παιδια τα παιχνιδια που ειναι διαθέσιμα για pc μεσω game pass ultimate πως μπορω να τα δω ;

Κατέβασε το xbox beta στο pc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...