Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aris4me είπε

Οπότε to sum up αγοράζουμε μία 12μηνη gold και μετά με 1euro το ultimate σωστα; και άλλη μία ερώτηση μπορώ να αγοράσω καπάκι 2 gold και μετά το ultimate για να πάει για 2 χρόνια; 

Μεχρι 35 μηνες στο συνολο μπορεις να εχεις ....οποτε ανετα βαζεις 24 μηνες gold και μετα την ultiamte.

• Like 1
  • Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι τους πήρε (και κατ'επέκταση μας πήρε) τα σώβρακα η MS!!!

Έληγε το Live Gold στις 14/4/2021 και το Game Pass στις 10/4/2020 , έβαλα Ultimate και πήγαν όλα στις 4/4/2022!!!! Αγάπη μόνο!!

Screenshot_1.jpg

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εμένα μου λήγει η Gold σε 21/2/2020 και το Gamepass στις 11/7/2019 αγοράζω 12μηνή gold και μετά καπάκι ultimate και θα έχω μέχρι 21/3/21 Ultimate;

Αξίζει να πάρω 2 12μηνές gold ή φτάνει σε ένα όριο και δεν θα με πάει μέχρι 21/3/22;

Την μία την δωδεκάμηνη την έβαλα βάζω και δεύτερη ή δεν θα την πάρει λόγω stacking; Πάω κουτουρού τώρα για ultimate; Κάποιος έκανε stacking δύο δωδεκάμηνες και μετά uktimate;

Επεξ/σία από Choutas
Δημοσ.

Τελικά το έκανα έτσι δύο δωδεκάμηνες και μετά ultimate μου της ένωσε και είναι σαν να πήρα 36 μήνες τσάμπα pass. Νομίζω ότι θα τα σκοτώσω τα παιχνίδια που έχω στο One δεν μου χρειάζονται πια χεχε.

Είναι τρελοί οι μαικροσοφταίοι!!

Δημοσ.

Καλημέρα

Ποιος ειναι δηλαδη ο καλύτερος συνδυασμός αυτη τη στιγμη για καποιον που δεν εχει ενεργη συνδρομή ουτε live ουτε pass?

Κοστος?

Δημοσ.

Πρέπει να μάθουμε πότε λήγει η προσφορά, τουλάχιστον να προλάβουμε να πάρουμε μία δωδεκάμηνη. Εκπληκτική προσφορά!

Δημοσ.

Δεν αναφερει ποσες μερες κραταει η προσφορα οπως γινεται με τις προηγουμενες προσφορες gamepass.Ισως να κρατησει λιγες μερες οσο ειναι η Ε3 γιαυτο καλο ειναι να βιαστειτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Καλημέρα

Ποιος ειναι δηλαδη ο καλύτερος συνδυασμός αυτη τη στιγμη για καποιον που δεν εχει ενεργη συνδρομή ουτε live ουτε pass?

Κοστος?

Παίρνεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς για live (που είναι φτηνότερος από το pass) και μετά βάζεις και το 1€ ultimate και στο μετατρέπει όλο σε Ultimate (δηλαδή σου βάζει και pass για όλο το χρονικό διάστημα με 1€).

Επεξ/σία από jokul7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jokul7 είπε

Παίρνεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς για live (που είναι φτηνότερος από το pass) και μετά βάζεις και το 1€ ultimate και στο μετατρέπει όλο σε Ultimate (δηλαδή σου βάζει και pass για όλο το χρονικό διάστημα με 1€).

Να φανταστώ 1€/μηνα, ετσι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Να φανταστώ 1€/μηνα, ετσι?

Όχι, 1 ευρώ σκέτο. Σου μετατρέπει ό,τι συνδρομές έχεις σε ultimate και προσθέτει και 1 μήνα ultimate. Αν έχεις και τις δύο (live και game pass) στις προσθέτει κιόλας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...