Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GnsP είπε

Στο βγάζει έτσι γιατί λόγω κακοσχεδιασμού δεν σου δείχνει χωριστά πότε λήγει το game pass και πότε η gold. Όπως είδες θα έχει 12€ τον επόμενο μήνα. Η gold σου λήγει το 22. Το game pass μετά από ένα μήνα, ή μάλλον θα χρεωθείς 12€ τον επόμενο.

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, spectaculator said:

Στο βγάζει έτσι γιατί λόγω κακοσχεδιασμού δεν σου δείχνει χωριστά πότε λήγει το game pass και πότε η gold. Όπως είδες θα έχει 12€ τον επόμενο μήνα. Η gold σου λήγει το 22. Το game pass μετά από ένα μήνα, ή μάλλον θα χρεωθείς 12€ τον επόμενο.

ru4504i.png

Κι εμένα το ίδιο μου βγάζει, ότι το Ultimate λήγει σε δύο χρόνια.

Κακοσχεδιασμός και MS δεν πάνε παρέα.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω, μετατρέπει την υφιστάμενη συνδρομή σε ultimate και προσθέτει και έναν μήνα.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα ισχύει όταν λήξει η συνδρομή αν θα μπορείς να βάλεις μόνο live gold αλλά μέχρι το 2021 βλέπουμε :)

Επεξ/σία από acomaedo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορια, αν τα κανουμε αναποδα, δηλαδη πρωτα αγορασουμε την προσφορα gamepass ultimate και μετα μια 12μηνη gold.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Παλι θα γινει η 12μηνη gold ultimate?

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, Mr_Terror said:

Απορια, αν τα κανουμε αναποδα, δηλαδη πρωτα αγορασουμε την προσφορα gamepass ultimate και μετα μια 12μηνη gold.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Πaλι θα γινει η 12μηνη gold ultimate?

Όχι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

ru4504i.png

Κι εμένα το ίδιο μου βγάζει, ότι το Ultimate λήγει σε δύο χρόνια.

Κακοσχεδιασμός και MS δεν πάνε παρέα.

Αν πηγαίνουν λέει... Και το πήρες στραβά! Σε αυτό που δείχνεις το Recurring Billing λήγει το 2021! Για να δεις το πότε λήγει το Game Pass θα πας στα subscriptions! Να το δικό μου:

image.png.61f95715f25920ebdee40e1f5b859971.png

Όπως βλέπεις σε ένα μήνα τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί έχουμε πάει ρε φίλε.

Ορίστε και απο το xbox app.

Tluh0ix.png

Επεξ/σία από GnsP
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, spectaculator said:

Αν πηγαίνουν λέει... Και το πήρες στραβά! Σε αυτό που δείχνεις το Recurring Billing λήγει το 2021! Για να δεις το πότε λήγει το Game Pass θα πας στα subscriptions! Να το δικό μου:

IwJ6WW4.png

Εντάξει, χαρούμενος τώρα;

Προφανώς δεν είχες ενεργή gold συνδρομή.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spectaculator είπε

φιλε μου μην επιμενεις γιατι μπερδευεις τον κοσμο.

κατι εκανες λαθος. σε εμena γραφει επομενη χρεωση για το ultimate σε 21 μηνες που θα μου εληγε το gold.

επισης μου ακυρωσε ολες τις συνδρομες και μου εχει μονο μια αυτη του ultimate.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμένα πρόσθεσε ότι υπόλοιπο είχα gold + ότι υπόλοιπο είχα game pass + 1 μήνα που αγόρασα το ultimate.....και το άθροισμα είναι όλο ultimate

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Malthador είπε

IwJ6WW4.png

Εντάξει, χαρούμενος τώρα;

Προφανώς δεν είχες ενεργή gold συνδρομή.

Holly ph... Κατάλαβα τι έγινε. Αν τώρα αγοράσω Gold τι θα γίνει;

Δημοσ.

Οπως γραφουν τα παιδια....αγοραζετε Gold για οσους μηνες θελετε πρωτα (αφηνετε την επιλογη για αυτοματη ανανεωση ωστε να παρετε δωρο + 1 μηνα) και μετα βαζετε το Ultimate με 1 ευρο.Στο τελος σας συνδιαζει ολες τις υφιστεμενες συνδρομες σε μια,την ultimate ,η οποια ειναι στο συνολο οσους μηνες ειχατε βαλει πριν. Εγω εβαλα ακριβως πριν λιγο 12μηνη gold απο cdkeys με 46 + 1μηνα δωρο ακομα και προσθεσα και τον 1 μηνα ultimate στο τελος.Και εχω συνολικα πια μια συνδρομη,την ultimate μεχρι 10/8/2020 !

6 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Holly ph... Κατάλαβα τι έγινε. Αν τώρα αγοράσω Gold τι θα γίνει;

Μην αγορασεις γιατι θα παει χαμενη η gold twra.

Δημοσ.

Οπότε to sum up αγοράζουμε μία 12μηνη gold και μετά με 1euro το ultimate σωστα; και άλλη μία ερώτηση μπορώ να αγοράσω καπάκι 2 gold και μετά το ultimate για να πάει για 2 χρόνια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...