Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν έχουμε ήδη ενεργή συνδρομή τι γίνεται αν βάλουμε το ultimate με 1 ευρώ.....σε εμένα το gold λήγει τον Νοέμβριο και το game pass τον Ιούλιο.....τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tempo είπε

αν έχουμε ήδη ενεργή συνδρομή τι γίνεται αν βάλουμε το ultimate με 1 ευρώ.....σε εμένα το gold λήγει τον Νοέμβριο και το game pass τον Ιούλιο.....τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Θα γίνει επέκταση μόλις το έκανα εμένα έληγε τον άλλον μήνα και τα δύο και μου έβγαλε τώρα μέχρι Σεπτέμβριο ότι έχω. 

Δημοσ.

εγω ειχα gold μεχρι τον 9/2021 και gamepass μεχρι τον 6/2020 και με το που εβαλα το ultimate gamepass για ενα μηνα μηνα με 1 ευρω με πηγε στον 6/2022 με 1 ευρω κερδισα 9 μηνες gold και 2 χρονια gamepass το επιβεβαιωσα και με το support της ms

Δημοσ.

Tι ακριβώς κάνει το ultimate; Έχω την δωρεάν μηνιαία συνδρομή που είχε μέσα το xbox και πρέπει να γίνει ενεργοποίησή της έως τις 30/6 και ακόμα δε το χω κάνει, σκεφτόμουν να την ενεργοποιήσω τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα χω και περισσότερο χρόνο.. Τι είναι καλύτερο να κάνω τώρα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Material_Defender_1032 είπε

Επειδή γίνονται combine οι μήνες του gold + gamepass + 1 μήνα δώρο από το ultimate, που βρίσκουμε φθηνά 6/12μηνη gold τώρα?

δηλαδή τι ακριβώς γίνεται φίλε μου, μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Tι ακριβώς κάνει το ultimate; Έχω την δωρεάν μηνιαία συνδρομή που είχε μέσα το xbox και πρέπει να γίνει ενεργοποίησή της έως τις 30/6 και ακόμα δε το χω κάνει, σκεφτόμουν να την ενεργοποιήσω τις τελευταίες μέρες του μήνα που θα χω και περισσότερο χρόνο.. Τι είναι καλύτερο να κάνω τώρα;

Πρωτα θα ενεργοποιησεις την δωρεαν συνδρομη που εχεις και μετα θα παρεις την ultimate.Αν ενεργοποιησεις την ultimate πρωτα ο κωδικος με την δωρεαν συνδρομη δεν θα σου περναει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tempo είπε

δηλαδή τι ακριβώς γίνεται φίλε μου, μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;

Προσθετει τους ενεργους μηνες απο καθε συνδρομη, παραδειγμα, εχεις τωρα 6 μηνες gold, 6 μηνες game pass, με την αλλαγη σε ultimate θα παει 6+6+1 δωρο = 13 μηνες συνολο ultimate.

Που θα βρουμε τωρα φθηνα 12μηνη gold μιας και ειναι αρκετα πιο φθηνο απο το gamepass.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...