Προς το περιεχόμενο

Xbox One - Προσφορές

EllhnasEll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, dinos234 είπε

Ξέρω ότι είναι καλή τιμή αλλά κάτω από 20€ περιμένω να πέσει αν και ξέρω ότι δεν είναι 1 παιχνίδι. 

Νομίζω οτι είσαι πολύ άδικος απέναντι σε αυτό το αριστούργημα.

Θα μπει και το Reach φέτος, αφρίζω μόνο που το σκέφτομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Νομίζω οτι είσαι πολύ άδικος απέναντι σε αυτό το αριστούργημα.

Θα μπει και το Reach φέτος, αφρίζω μόνο που το σκέφτομαι.

Ξέρω δεν λέω ότι δεν έχεις άδικο δίκαιο έχεις και συμφωνώ βασικά επειδή μου τελείωσε το gold 30€ θα το πάρω πάλι καλά είναι διότι είναι πόσα παιχνίδια μπορει να το τσιμπήσω και σε αυτήν την τιμή και το 5 στα 10€ που το βρήκα. 

Μακάρι να υπήρχε τρόπος να αγοράσαμε από Αργεντινή κοίταξα πριν κάτι παιχνίδια πραγματικά οι τιμές τους είναι εξευτελιστικές. 

Επεξ/σία από dinos234

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Το είχα βάλει στο καλάθι στα 4,5 € και το είχα ξεχασμένο. Το πήρα στα 2,89 να υπάρχει και αυτό... Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... Γειά σας αγαπητό Crew !!

Ψάχνω για XB1X Project Scorpio Edition .... ξερό μόνο με το χειριστήριό του <τώρα εάν παίξει\ουν παιχνίδι\α κομπλέ> .... μέχρι ταβάνι 310€ σε κατάσταση ζελατίνας <χέχέ> ή και καινούριο με το κατιτίς παραπάνω βέβαια <😜> !!

.... Τώρα από'κεί και πέρα διαθέτω είτε και σε περίπτωση που το θέλει ο άνθρωπος που θα πάρω την κονσόλα <και βρίσκουμε την διαφορά> είτε προς πώληση <αφού προμηθευτώ την καινούρια σίγουρα .... Μην μείνω και ξερός βέβαια!!> XB1S σε κατάσταση ζελατίνας πραγματικά !!

Στο το κουτί του _ τα χαρτιά του _ τα καλώδιά του _ χειριστήριο _ βάση για όρθια τοποθέτηση στο κουτί της _ τριπλό σύστημα ανεμιστήρα δύο ταχυτήτων στο κουτί του !!

.... Το οποίο S όταν πράξω την φάση της αγοράς του X μα και βέβαια θα το ανεβάσω και σε ξεχωριστή αγγελία !!

.... Εν αναμονή απαντήσεών σας !!

Ευχαριστώ !! 

💚🎮🍀😜

Επεξ/σία από ·· snAp ··

Καλησπέρα, από το cd keys ψωνίζουμε άφοβα; Υπάρχει περίπτωση το xbox να πάρει ban ή να μη παίζει μετά το παιχνίδι; Επειδή δεν έχω ιδέα, συγνώμη αν η ερώτηση είναι πολύ χαζή. Επίσης πρέπει να αλλάξω regions κλπ; 

Ψωνιζεις αφοβα.Οταν ολοκληρωθει η παραγγελια θα σου στειλει στο μαιλ σου ενα λινκ με τον κωδικο του παιχνιδιου.Τον κωδικο θα τον εξαργυρωσεις μεσα απο το χβοχ και θα κατεβασεις το παιχνιδι.Δεν υπαρχει κανενας φοβος για μπαν.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ψωνιζεις αφοβα.Οταν ολοκληρωθει η παραγγελια θα σου στειλει στο μαιλ σου ενα λινκ με τον κωδικο του παιχνιδιου.Τον κωδικο θα τον εξαργυρωσεις μεσα απο το χβοχ και θα κατεβασεις το παιχνιδι.Δεν υπαρχει κανενας φοβος για μπαν.

Thanks a lot ;) 

οπου εχει εικονιδιο την υδρογειος σφαιρα κανει για ολους τους λογαριασμους.Ελληνικο,αμερικανικο κλπ.

Αν αναφερει οτι ειναι μονο για βραζιλια, σε ελληνικο λογαριασμο δεν κανει.Παραδειγμα σου δινω.

Για να εισαι οκ εσυ και σιγουρα οτι θα δουλεψει ο κωδικος θα κοιτας να λεει worldwide region (εικονιδιο την υδρογειος σφαιρα )

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια, Εχω το Xbox one  S και σκεφτομαι να αναβαθμιστω στο X. Επειδη δεν ειχα πολυ παρακολουθησει τις τιμες του X στο black friday χρεθιαζομαι τη βοηθεια σας. Παιζει προσφορα στο Πλαισιο 20% επιστροφη, με λιγα λογια η κονσολα βγαινει στα 405 και σου δινουν και μια δωροεπιταγη 100 ευρω. (Η οποια γινεται δεκτη για αγορες ανω των 200 ευρω) ποια ειναι η αποψη σας? Παιζει να δουμε και καμια πιο καλη προσφορα? Επισης αξιζει το bundle με το Fortza η με το Battlefield (Gold rush edittion)?

Την gold rush αν αγόραζα το Χ τώρα θα την έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. 

Όσον αφορά τη τιμή, νομίζω είναι μια καλή προσφορά. 

Πιο χαμηλά σε τιμή σε περίοδο Black Friday έπαιξε κυρίως σε Microsoft stores σε Ελβετία Γερμανία αν θυμάμαι καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...