Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Day 1 συνδρομητής game pass είχα σπαστεί που δίναν προσφορές σε όλους εκτός από εμάς τους "πιστούς". Τι μετά την E3, τι μαύρες παρασκευές, τι πασχαλινά αυγά - είχα σπαστεί - εκεί 9.99 κολλημένη η τιμή.

Λοιπόν το "συστηματάκι" έχει ως εξής: Όταν είναι να σκάσουν τέτοιες προσφορές/events και είσαι συνδρομητής κάνεις cancel - κάνεις delete κάρτες τα πάντα όλα. Κυριότερα από όλα παρακολουθείς site και βλέπεις τι παίζει US γιατί θα έρθει σύντομα και EU.

Θα περάσουν λίγες μέρες μετά την ημερομηνία που θα ήταν η κανονική χρέωση (εδώ θέλει ψυχραιμία) και τσουπ "μαγικά"  θα σκάσουν  οι "προσφορές". Ε μα το θεό αφού πέρσι το καλοκαίρι (Αύγουστος) που είχα κάνει cancel δεν μου ήρθε η προσφορά γιατί δεν είχα υπομονή  (Σεπτέμβρης) - τα Χριστούγεννα τους τσάκισα. 3 χρόνια στην μισή τιμή - όσο πάει δεν θυμάμαι - όσο είναι το όριο συνδρομής. Από το site τους.

Ας πρόσεχαν.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Day 1 συνδρομητής game pass είχα σπαστεί που δίναν προσφορές σε όλους εκτός από εμάς τους "πιστούς". Τι μετά την E3, τι μαύρες παρασκευές, τι πασχαλινά αυγά - είχα σπαστεί - εκεί 9.99 κολλημένη η τιμή.

Λοιπόν το "συστηματάκι" έχει ως εξής: Όταν είναι να σκάσουν τέτοιες προσφορές/events και είσαι συνδρομητής κάνεις cancel - κάνεις delete κάρτες τα πάντα όλα. Κυριότερα από όλα παρακολουθείς site και βλέπεις τι παίζει US γιατί θα έρθει σύντομα και EU.

Θα περάσουν λίγες μέρες μετά την ημερομηνία που θα ήταν η κανονική χρέωση (εδώ θέλει ψυχραιμία) και τσουπ "μαγικά"  θα σκάσουν  οι "προσφορές". Ε μα το θεό αφού πέρσι το καλοκαίρι (Αύγουστος) που είχα κάνει cancel δεν μου ήρθε η προσφορά γιατί δεν είχα υπομονή  (Σεπτέμβρης) - τα Χριστούγεννα τους τσάκισα. 3 χρόνια στην μισή τιμή - όσο πάει δεν θυμάμαι - όσο είναι το όριο συνδρομής. Από το site τους.

Ας πρόσεχαν.

Καλά μη τρελαίνεσαι, δε μπήκαν και μέσα...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Ας πρόσεχαν.

Έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες. Και εγώ τώρα πήρα το xbox κια μέσα από εδώ κατάλαβα πως το 10€ τελικά << τιμωρεί >> τους έχοντες συνδρομή και οι προσφορές δίνονται μόνο στους νέους συνδρομητές. Εμένα έληξε προχθές αλλά θα περιμένω μέχρι να βγει κάποια προσφορά αλλιώς μπορεί στα 66 € το χρόνο να πάρω κωδικό απο cdkeys. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δωρεαν ολα τα 4 Anthem Javelin Suits για την στολη του αβαταρ σας.

Μαλλον ειναι λαθος, καλυτερα να τα παρετε προτου το μαζεψουν.

Interceptor Javelin Avatar Outfit

Storm Javelin Avatar Outfit

Colossus Javelin Avatar Outfit

Ranger Javelin Avatar Outfit

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ξέρεις καθόλου τι διαφορά έχει η απλή έκδοση με τη gold edition? 

Περιέχει το season pass, δηλαδή όλα τα expansion.

Δημοσ.

Αξίζει και με το παραπάνω το gears of war 4. Εγώ θα ήθελα να έβαζε τα halo collection σε καλή τιμή κάποια στιγμή να τα τσιμπουσα. 

Δημοσ.
Στις 11/3/2019 στις 12:05 ΜΜ, dinos234 είπε

Αξίζει και με το παραπάνω το gears of war 4. Εγώ θα ήθελα να έβαζε τα halo collection σε καλή τιμή κάποια στιγμή να τα τσιμπουσα. 

23,99 το έχει στο  store. Πόσο πιο χαμηλά  να πέσει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε

23,99 το έχει στο  store. Πόσο πιο χαμηλά  να πέσει?

Ξέρω ότι είναι καλή τιμή αλλά κάτω από 20€ περιμένω να πέσει αν και ξέρω ότι δεν είναι 1 παιχνίδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...