Scorpio_21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Η καλή ευκαιρία ήταν στο Black Friday για το elite που ήταν 30%,έβγαινε στα 100 €. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου ο μ@λ@κ@ς🙄.
Sir_Teraflop Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Day 1 συνδρομητής game pass είχα σπαστεί που δίναν προσφορές σε όλους εκτός από εμάς τους "πιστούς". Τι μετά την E3, τι μαύρες παρασκευές, τι πασχαλινά αυγά - είχα σπαστεί - εκεί 9.99 κολλημένη η τιμή. Λοιπόν το "συστηματάκι" έχει ως εξής: Όταν είναι να σκάσουν τέτοιες προσφορές/events και είσαι συνδρομητής κάνεις cancel - κάνεις delete κάρτες τα πάντα όλα. Κυριότερα από όλα παρακολουθείς site και βλέπεις τι παίζει US γιατί θα έρθει σύντομα και EU. Θα περάσουν λίγες μέρες μετά την ημερομηνία που θα ήταν η κανονική χρέωση (εδώ θέλει ψυχραιμία) και τσουπ "μαγικά" θα σκάσουν οι "προσφορές". Ε μα το θεό αφού πέρσι το καλοκαίρι (Αύγουστος) που είχα κάνει cancel δεν μου ήρθε η προσφορά γιατί δεν είχα υπομονή (Σεπτέμβρης) - τα Χριστούγεννα τους τσάκισα. 3 χρόνια στην μισή τιμή - όσο πάει δεν θυμάμαι - όσο είναι το όριο συνδρομής. Από το site τους. Ας πρόσεχαν. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Sir_Teraflop
bill_viper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Day 1 συνδρομητής game pass είχα σπαστεί που δίναν προσφορές σε όλους εκτός από εμάς τους "πιστούς". Τι μετά την E3, τι μαύρες παρασκευές, τι πασχαλινά αυγά - είχα σπαστεί - εκεί 9.99 κολλημένη η τιμή. Λοιπόν το "συστηματάκι" έχει ως εξής: Όταν είναι να σκάσουν τέτοιες προσφορές/events και είσαι συνδρομητής κάνεις cancel - κάνεις delete κάρτες τα πάντα όλα. Κυριότερα από όλα παρακολουθείς site και βλέπεις τι παίζει US γιατί θα έρθει σύντομα και EU. Θα περάσουν λίγες μέρες μετά την ημερομηνία που θα ήταν η κανονική χρέωση (εδώ θέλει ψυχραιμία) και τσουπ "μαγικά" θα σκάσουν οι "προσφορές". Ε μα το θεό αφού πέρσι το καλοκαίρι (Αύγουστος) που είχα κάνει cancel δεν μου ήρθε η προσφορά γιατί δεν είχα υπομονή (Σεπτέμβρης) - τα Χριστούγεννα τους τσάκισα. 3 χρόνια στην μισή τιμή - όσο πάει δεν θυμάμαι - όσο είναι το όριο συνδρομής. Από το site τους. Ας πρόσεχαν. Καλά μη τρελαίνεσαι, δε μπήκαν και μέσα...
Tigio13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Day 1 συνδρομητής game pass είχα σπαστεί που δίναν προσφορές σε όλους εκτός από εμάς τους "πιστούς". Τι μετά την E3, τι μαύρες παρασκευές, τι πασχαλινά αυγά - είχα σπαστεί - εκεί 9.99 κολλημένη η τιμή. Λοιπόν το "συστηματάκι" έχει ως εξής: Όταν είναι να σκάσουν τέτοιες προσφορές/events και είσαι συνδρομητής κάνεις cancel - κάνεις delete κάρτες τα πάντα όλα. Κυριότερα από όλα παρακολουθείς site και βλέπεις τι παίζει US γιατί θα έρθει σύντομα και EU. Θα περάσουν λίγες μέρες μετά την ημερομηνία που θα ήταν η κανονική χρέωση (εδώ θέλει ψυχραιμία) και τσουπ "μαγικά" θα σκάσουν οι "προσφορές". Ε μα το θεό αφού πέρσι το καλοκαίρι (Αύγουστος) που είχα κάνει cancel δεν μου ήρθε η προσφορά γιατί δεν είχα υπομονή (Σεπτέμβρης) - τα Χριστούγεννα τους τσάκισα. 3 χρόνια στην μισή τιμή - όσο πάει δεν θυμάμαι - όσο είναι το όριο συνδρομής. Από το site τους. Ας πρόσεχαν. Έχεις πολύ δίκιο σε αυτά που λες. Και εγώ τώρα πήρα το xbox κια μέσα από εδώ κατάλαβα πως το 10€ τελικά << τιμωρεί >> τους έχοντες συνδρομή και οι προσφορές δίνονται μόνο στους νέους συνδρομητές. Εμένα έληξε προχθές αλλά θα περιμένω μέχρι να βγει κάποια προσφορά αλλιώς μπορεί στα 66 € το χρόνο να πάρω κωδικό απο cdkeys.
nek4d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δωρεαν ολα τα 4 Anthem Javelin Suits για την στολη του αβαταρ σας. Μαλλον ειναι λαθος, καλυτερα να τα παρετε προτου το μαζεψουν. Interceptor Javelin Avatar Outfit Storm Javelin Avatar Outfit Colossus Javelin Avatar Outfit Ranger Javelin Avatar Outfit Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από nek4d 2 1
lebron15 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Τώρα τελευταία δείχνει η MS να υπολογίζει την ισοτιμία ευρώ-δολαριου σε σημείο που να μας ευνοεί ή είναι ιδέα μου;
Tigio13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Assassin creed unity στο 1.09 από cdkeys. https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one Εντάξει δεν είναι κανένα καινούριο παιχνίδι αλλά οκ εγώ δεν το είχα παίξει και το κατέβασα.
tolstoy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Γενικά το Unity δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βρίσκω όλο γύρω στα 5€ από πέρσι! Τόσο απαξίωση πια;
Saphi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.public.gr/product/gaming/games/xbox-one/steep-gold-edition-xbox-one-game/prod8270410pp/ Στο 10αρικο το gold edition του steep και σε φυσική μορφή. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Saphi 1
Tigio13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Saphi είπε https://www.public.gr/product/gaming/games/xbox-one/steep-gold-edition-xbox-one-game/prod8270410pp/ Στο 10αρικο το gold edition του steep και σε φυσική μορφή. Ξέρεις καθόλου τι διαφορά έχει η απλή έκδοση με τη gold edition?
Saphi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Ξέρεις καθόλου τι διαφορά έχει η απλή έκδοση με τη gold edition? Περιέχει το season pass, δηλαδή όλα τα expansion.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Επεσε και αλλο το gears of war 4. 3,49 ευρω. https://www.cdkeys.com/gears-of-war-4-xbox-one-digital-code
dinos234 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Αξίζει και με το παραπάνω το gears of war 4. Εγώ θα ήθελα να έβαζε τα halo collection σε καλή τιμή κάποια στιγμή να τα τσιμπουσα.
DarthGRE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 12:05 ΜΜ, dinos234 είπε Αξίζει και με το παραπάνω το gears of war 4. Εγώ θα ήθελα να έβαζε τα halo collection σε καλή τιμή κάποια στιγμή να τα τσιμπουσα. 23,99 το έχει στο store. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει?
dinos234 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε 23,99 το έχει στο store. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει? Ξέρω ότι είναι καλή τιμή αλλά κάτω από 20€ περιμένω να πέσει αν και ξέρω ότι δεν είναι 1 παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα