bfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, lebron15 είπε Τυχαία είδα ότι παίζει πάλι σε έκπτωση το NBA live 19 σε κάποια all star edition στα... 4,50€. F2p το κόβω από του χρόνου. Link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, mikele13- είπε Συνδρομή gamepass 2 μήνες με 2 ευρώ μου έδειξε στο store . Υπόψιν δεν έχω ενεργή συνδρομή. τώρα το βγάζει και εμένα στην κεντρική οθόνη του game pass άλλα όταν πατάω πάνω του βγάζει το κυκλάκι ότι κάτι φορτώνει αιωνίως....σε εσάς μπαίνει κανονικά και μπορείτε να πάρετε την προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, tempo είπε τώρα το βγάζει και εμένα στην κεντρική οθόνη του game pass άλλα όταν πατάω πάνω του βγάζει το κυκλάκι ότι κάτι φορτώνει αιωνίως....σε εσάς μπαίνει κανονικά και μπορείτε να πάρετε την προσφορά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, μόλις πάτησα την προσφορά, μου έβγαλε με 9.99(!) Wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, lebron15 είπε Τυχαία είδα ότι παίζει πάλι σε έκπτωση το NBA live 19 σε κάποια all star edition στα... 4,50€. F2p το κόβω από του χρόνου. Το ειχα δει την προηγουμενη εβδομαδα. Δεν ειναι το πληρες game, αν καταλαβα σωστα. Ειναι μια εκδοση 1vs1 σε φαση streetball. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, mikele13- είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, μόλις πάτησα την προσφορά, μου έβγαλε με 9.99(!) Wtf? Και μένα το ίδιο που λήγει αύριο η συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, petecj101 είπε Το ειχα δει την προηγουμενη εβδομαδα. Δεν ειναι το πληρες game, αν καταλαβα σωστα. Ειναι μια εκδοση 1vs1 σε φαση streetball. Βασικά, είναι το πλήρες παιχνίδι συν περιεχόμενο για το all star game. Το 18 λίγο που το έπαιξα μου άρεσε. Γενικά, θέλω ένα παιχνίδι να ξεσκαω από τα single player campaign (τελείωσα το Bioshock και τώρα ξανά παίζω Deus ex hr). Το pes 2019 το βαρέθηκα γιατί έχει κακή ai και στο fh4 έχω κάνει τα περισσότερα events. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Το έχω πάρει το Nba Live 19 στα 15 ευρώ πριν λίγο καιρό. Πολύ τίμιο και ευχάριστο παιχνίδι και το προτίμησα γιατί μου άρεσε πιο πολύ από το 2K. Έχει αρκετό κόσμο στο online και παίζει χωρίς σοβαρό lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 πριν απο λίγο είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου.....xbox game pass με 1ευρω για 1 μήνα.....μετά πάει 9.99 άλλα μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ έκανα δεύτερο λογαριασμό και το πήρα 1€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Χθες μου εδινε με 1 ευρω game pass, σημερα το εχει 9,99 ευρω.Μας δοκιμαζει ψυχολογικα η ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 εμενα στα 9,99 κλασικα οτι να ναι ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στο public έχει 20 τοις εκατό έκπτωση στα χειριστήρια και τρίμηνη για το live στα 12€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarthGRE Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Στο public έχει 20 τοις εκατό έκπτωση στα χειριστήρια και τρίμηνη για το live στα 12€. Σε όλα τα χειριστήρια? Δηλαδή και στο Elite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Το elite βγαίνει στα 120 , μαύρο ή άσπρο. 2 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Σε όλα τα χειριστήρια? Δηλαδή και στο Elite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Σε όλα τα χειριστήρια? Δηλαδή και στο Elite? Γιεπ! https://www.public.gr/cat/gaming/accessories/xbox-one/heiristiria/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα