mikele13- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DarthGRE είπε Παίδες τρεχάτε, δεν το εχω ξαναδεί τόσο χαμηλά. Βεβαια G2A είναι και ο συγκεκριμένος πωλητής δεν έχει αξιολογήσεις. https://www.g2a.com/xbox-live-gold-subscription-card-12-months-europe-xbox-live-i10000000202004 Καλύτερα με 38 ευρώ από cdkeys.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martin27 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εφοσον γινετε με paypal,τουλαχιστον δεν θα χαθουν τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, martin27 είπε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εφοσον γινετε με paypal,τουλαχιστον δεν θα χαθουν τα χρηματα. Μα δεν ειναι στραγαλια ωστε να μπορεις να αποδειξεις στο paypal οτι δεν δουλεψε ο κωδικος. Αντιθετως, ο πωλητης μπορει να αποδειξει οτι σου εστειλε email και να ισχυριστει μετα οτι τον χρησιμοποιησες εσυ. Ειχε βεβαια καπου το gta εξτρα ασφαλεια, μαλλον με αυτο το εξτρα κοστος καλυτερα απο αυτον τον πωλητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martin27 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, nek4d είπε Μα δεν ειναι στραγαλια ωστε να μπορεις να αποδειξεις στο paypal οτι δεν δουλεψε ο κωδικος. Αντιθετως, ο πωλητης μπορει να αποδειξει οτι σου εστειλε email και να ισχυριστει μετα οτι τον χρησιμοποιησες εσυ. Ειχε βεβαια καπου το gta εξτρα ασφαλεια, μαλλον με αυτο το εξτρα κοστος καλυτερα απο αυτον τον πωλητη. Και στραγαλια να ηταν και αν ο πωλητης ισχυριζετε οτι τα εστειλε αλλα εσυ δεν τα εχεις λαβει το paypal θα στα επιστρεψει τα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2019 στις 11:32 ΠΜ, martin27 είπε Και στραγαλια να ηταν και αν ο πωλητης ισχυριζετε οτι τα εστειλε αλλα εσυ δεν τα εχεις λαβει το paypal θα στα επιστρεψει τα χρηματα Τα email ειναι αποδεικτικα στοιχεια. Οτι πεις ομως..., προχωρα αλυπητα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Battlefield 1 Revolution (εκτός από κάποια DLC περιέχει και το Battlefield 1943 του xbox 360 που είναι όμως BC στο xbox one) στο cdkeys με 2.79€ https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/battlefield-1-revolution-xbox-one 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ το πήρα με συνοπτικές διαδικασίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω πολύ το πήρα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Το τσίμπησα και εγώ, ενώ θα έπρεπε να έχω το παιχνίδι μέσω gold συνειδητοποίησα μόλις προχθές ότι δεν το έχω στην κατοχή μου. Κάπου θα μπερδεύτηκα με το ea access και δεν το έκανα redeem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 https://www.g2play.net/category/56622/red-dead-redemption-2-eu-xbox-one-cd-key/ Για ευρωπαϊκούς λογαριασμούς μόνο. Red dead redemption 2 στα 37€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Συνδρομή gamepass 2 μήνες με 2 ευρώ μου έδειξε στο store . Υπόψιν δεν έχω ενεργή συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, lebron15 είπε https://www.g2play.net/category/56622/red-dead-redemption-2-eu-xbox-one-cd-key/ Για ευρωπαϊκούς λογαριασμούς μόνο. Red dead redemption 2 στα 37€. Τι εννοείς για ευρωπαϊκούς λογαριασμούς? Σε ευρωπαϊκή διεύθυνση μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, mikele13- είπε Συνδρομή gamepass 2 μήνες με 2 ευρώ μου έδειξε στο store . Υπόψιν δεν έχω ενεργή συνδρομή. εμένα συνεχίζει 9.99 Τις δύο προηγούμενες φορές είχα ανανεώσει 2 φορές με 1 ευρώ/μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, k_dinos είπε Τι εννοείς για ευρωπαϊκούς λογαριασμούς? Σε ευρωπαϊκή διεύθυνση μήπως? Ναι ευρωπαϊκό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Τυχαία είδα ότι παίζει πάλι σε έκπτωση το NBA live 19 σε κάποια all star edition στα... 4,50€. F2p το κόβω από του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα