dinos234 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Θα το βάλουν δηλαδή, άρα καλά θυμάμαι. Ναι 16 θα το βάλουν με 15 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μπηκα να κατεβασω ενα game απο το gamepass και μου εβγαλε επεκταση για 1μηνα με 3,50€. Εννοειται το τσιμπησα κι αν θελετε το τσεκαρετε και στα account σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, petecj101 είπε Μπηκα να κατεβασω ενα game απο το gamepass και μου εβγαλε επεκταση για 1μηνα με 3,50€. Εννοειται το τσιμπησα κι αν θελετε το τσεκαρετε και στα account σας. Θα το κοιτάξω κι εγώ πριν λίγες μέρες μου έβγαζε εμένα 1€ αλλά τώρα έχω 3 μέρες να μπω να δω. Πάντως με τόσα παιχνίδια έναν σκληρό εξωτερικό χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dinos234 είπε Θα το κοιτάξω κι εγώ πριν λίγες μέρες μου έβγαζε εμένα 1€ αλλά τώρα έχω 3 μέρες να μπω να δω. Πάντως με τόσα παιχνίδια έναν σκληρό εξωτερικό χρειάζεται. @dinos234 την προσφορα με 1€ μου την εβγαζε μονο μια φορα κ για την πρώτη φορα, οχι για επεκταση. Για επεκταση δεν ειχε βγαλει με λιγοτερα απο 10€/μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, petecj101 είπε @dinos234 την προσφορα με 1€ μου την εβγαζε μονο μια φορα κ για την πρώτη φορα, οχι για επεκταση. Για επεκταση δεν ειχε βγαλει με λιγοτερα απο 10€/μηνα. Είχα λίγο θα έληγε σε 2 μέρες και μου έβγαζε επέκταση για 1 ευρώ για ένα μήνα τώρα έληξε όμως η συνδρομή που είχα και δεν μπήκα να δω τι μου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, petecj101 είπε Μπηκα να κατεβασω ενα game απο το gamepass και μου εβγαλε επεκταση για 1μηνα με 3,50€. Εννοειται το τσιμπησα κι αν θελετε το τσεκαρετε και στα account σας. εμενα στο 10αρικο μου την βγαζει την επεκταση😥 μηπως ειδε το switch μπροστα και σου εκανε καλυτερη τιμη;😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, pollop είπε εμενα στο 10αρικο μου την βγαζει την επεκταση😥 μηπως ειδε το switch μπροστα και σου εκανε καλυτερη τιμη;😄 Κι εμένα πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 1€ και πριν λίγο που μπήκα 3.50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εγώ το τσίμπησα πριν 2 μέρες με 1€. Είχα πάρει ξανά πριν 2-3 μηνες στην ίδια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παίζει καμία προσφορά για το Χ? Περα απ' τα 450-500 ευρω, κάτι φθηνότερο υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Πριν από 4 5 μέρες βρήκα στο άμαζον ένα bundle στα 370 μαζί με μεταφορικά αλλά δεν το πήρα Επειδή ήταν από τρίτο πωλητή. Και γω ψάχνω να βρω αλλά δεν βλέπω τίποτα. Το πιο φθηνό bundle είναι στα 420 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ ψάχνω, την πατήσαμε που δεν το τολμήσαμε στο Black Friday. Τώρα δεν ξέρω πότε θα πέσει, γιατί η έκδοση χωρίς το blu ray που ετοιμάζουν πρέπει να είναι πιο φθηνή, άρα φοβάμαι ότι το Χ θα μείνει επίτηδες ψηλά για μέτρο σύγκρισης. Αν ότντως γίνει έτσι, με βλέπω για PS5.... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Συνήθως Χριστούγεννα γίνονται μεγάλες εκπτώσεις για Πάσχα δεν θυμάμαι αν κάνουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lefteris4 είπε Εγώ το τσίμπησα πριν 2 μέρες με 1€. Είχα πάρει ξανά πριν 2-3 μηνες στην ίδια τιμή. ρε παιδια πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο, εκανα συνδρομη με 1 ευρω για ενα μηνα, ενας φιλος ειπε οτι ανανεωσε με 1 ευρω για αλλον εναν μηνα, αλλο παιδι ειπε οτι ανανεωσε με 3,5 ευρω, εμενα βγαζει κανονικα στο δεκαρικο, τι να πω.. δεν υπαρχει ενιαια χρέωση ή μου ξεφευγει κατι: Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolees Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα, όποιον τον ενδιαφέρει υπάρχει στα 370+ μεταφορικά από άμαζον Γαλλίας. Xbox one x + Gears of war Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarthGRE Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες τρεχάτε, δεν το εχω ξαναδεί τόσο χαμηλά. Βεβαια G2A είναι και ο συγκεκριμένος πωλητής δεν έχει αξιολογήσεις. https://www.g2a.com/xbox-live-gold-subscription-card-12-months-europe-xbox-live-i10000000202004 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από DarthGRE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα