Προς το περιεχόμενο

Xbox One - Προσφορές

EllhnasEll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, aggelos255 είπε

Παίδες καλημέρα.Χρονια πολλά.Αναμεσα σε 2k19 και nba live 19 ποιο θα επιλεγατε; Έχει το live αντίστοιχο του my career,;

Το live δεν θα το κατέβαζα ακόμα και να μου το έδιναν τζάμπα γιατί όταν κατεβαίνει μπορεί να μου χαλάει το "σερφαρισμα" που κάνω στην τουαλέτα. 

Για τέτοιο χάλι μιλάμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, aggelos255 είπε

Παίδες καλημέρα.Χρονια πολλά.Αναμεσα σε 2k19 και nba live 19 ποιο θα επιλεγατε; Έχει το live αντίστοιχο του my career,;

Έπαιξα λίγο το ΝΒΑ live 18 όσο είχα τη συνδρομή στο ea access και μαρεσε αρκετά, είχα να παίξω μπασκετακι από το 2k11 βέβαια. Για το live 19 έχω διαβάσει τα καλύτερα, επίσης λέγεται ότι έχει καλύτερα γραφικά και animations από το 2k. Δεν τα έχω παίξει όμως για να σου πω ποιο χαρίζει καλύτερη μπασκετική εμπειρία. Όσον αφορά το αντίστοιχο mycareer έχει το the one, που μάλιστα έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το mode. Τσέκαρε και τις χριστουγεννιατικες προσφορές, έχει το live 19 σε τιμή ξεφτίλα. Από την άλλη, το 2Κ λέει πολύ και για συλλεκτικους λόγους με τον Γιανναρο στο εξώφυλλο. 

Πήρα και εγώ στη bf το live 19 στα 15 ευρώ και δεν το μετάνιωσα. 

Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 2k αλλά με κέρδισε το live λόγω πιο arcade χειρισμού και λόγω καλύτερου online. Όποιος θέλει ας μου στείλει το gamertag του να παίξουμε συνεργατικό 3vs3.

Cobalt

δωρεαν για συνδρομητες, περαν των στανταρντ μηνιαιων, μεσω Singapore Xbox Store, οταν σας ρωτησει Singapore ή την χωρα της προηγουμενης επιλογης σας, διαλεξτε προσωρινα singapore.

https://www.microsoft.com/en-sg/p/cobalt/BSS424N935KS

• Like 1

15 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παιδιά,  γενικά την περίοδο εκπτώσεων ρίχνουν τις τιμές σε κονσόλες και παιχνίδια; 

Δεν το νομίζω. Κι αν ρίχνουν, θα είναι λίγοι και ελάχιστα. 

15 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παιδιά,  γενικά την περίοδο εκπτώσεων ρίχνουν τις τιμές σε κονσόλες και παιχνίδια; 

Καλύτερες εκπτώσεις βλέπω black Friday και Χριστούγεννα για κονσόλες. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε

Στις 15/1 και για ένα μήνα δεν είχαν πει ότι θα έχουν free το wrc6; Προσπαθώ να το βρω αλλά δεν...

Αν δεν κάνω λάθος το wrc δεν το έχει τώρα το έχει μετά τις 15 του μηνός τρίτη με Τετάρτη θα το βάλουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...