Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nek4d είπε

Δωρεαν το HITMAN™ 2 - Holiday Hoarders, που περιεχει το Legacy: Paris.

Link

αυτό είναι αυτόνομο παιχνίδι ή πρόσθετο στο hitman?

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, tempo είπε

αυτό είναι αυτόνομο παιχνίδι ή πρόσθετο στο hitman?

Aυτό είναι αυτόνομο προσθετο παιχνίδι που παταει στο βασικο παιχνιδι hitman 2 :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση αν και φαντάζομαι την έχετε ξανα απαντήσει. Βλέπω το horizon 4 ultimate στα 35€ από Αίγυπτο και στα 44€ από Αργεντινή. Υπάρχει τρόπος να το πάρω και να παίζει? Δεν βλέπουν αλλού χαμηλότερη τιμή! 

Επεξ/σία από alexhs gk
  • Like 1
Δημοσ.

NBA LIVE 19 στα 10e είναι steal για όποιον θέλει να παίζει μπασκετάκι. Εμένα με βλέπω για το Bioshock Collection, δεν έχω παίξει κανένα της σειράς και 12,50e για τρία παιχνίδια που 90% θα μου αρέσουν είναι πολύ καλά.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostiger είπε

Aνεβασε λιγο το ποσοστο βεβαιοτητας για την τριλογια...

θα συμφωνήσω....νομίζω ότι μιλάμε για 100%

Δημοσ.
19 ώρες πριν, alexhs gk είπε

Μια ερώτηση αν και φαντάζομαι την έχετε ξανα απαντήσει. Βλέπω το horizon 4 ultimate στα 35€ από Αίγυπτο και στα 44€ από Αργεντινή. Υπάρχει τρόπος να το πάρω και να παίζει? Δεν βλέπουν αλλού χαμηλότερη τιμή! 

Όντως τα πιο φθηνά είναι  USA και Αργεντινή, αγοράζουμε κανονικά και βάζουμε τα κλειδιά στον υπάρχον λογαριασμό μας;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Όντως τα πιο φθηνά είναι  USA και Αργεντινή, αγοράζουμε κανονικά και βάζουμε τα κλειδιά στον υπάρχον λογαριασμό μας;

Πρέπει να αγοράσεις gift card της αντίστοιχης χώρας. Κάνεις εξαργύρωση της gift card στο λογαριασμό σου και μετά παίρνεις τα παιχνίδια από το υπόλοιπο που έχεις στο λογαριασμό. Για Αμερική είναι εύκολο να βρεις gift card, για Αργεντινή νομίζω πως πωλούνται ακριβά.

Δημοσ.
Στις 21/12/2018 στις 9:10 ΜΜ, kostiger είπε

Aνεβασε λιγο το ποσοστο βεβαιοτητας για την τριλογια...

Στις 21/12/2018 στις 9:20 ΜΜ, tempo είπε

θα συμφωνήσω....νομίζω ότι μιλάμε για 100%

Δίκιο έχετε, είναι και το MGSV στη μέση βέβαια. Λήγει το game pass, λήγει και η Gold. Όλα μαζί έπεσαν. 

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κάθε πότε περίπου βγάζουν τα controllers σε προσφορά και σε τι τιμή περίπου; Γιατί ψάχνω να αγοράσω ένα για το PC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιό είναι το vfm bundle με δεύτερο χειριστήριο και παιχνίδια; Αγορά από οπουδήποτε 

Κάπου διάβασα χτες οτι θα παίξει το Χ στα 350 μέχρι τέλος του έτους. 

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; Δε μπορώ να βρω το link

Επεξ/σία από d_gkal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...