bigbang Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Τρέχει μια προσφορά για ανανέωση xbox live συνδρομής στην 3μηνη. Όμως είναι για το αμερικάνικο & το αγγλικό σαιτ. https://www.xbox.com/en-us/promotions/gold-offer 10$ https://www.xbox.com/en-GB/promotions/gold-offer 7£ Δίνουν και 1000 v-bucks για το fortnite. Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να το πάρουμε εμείς που έχουμε ελληνικό account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, bigbang είπε Τρέχει μια προσφορά για ανανέωση xbox live συνδρομής στην 3μηνη. Όμως είναι για το αμερικάνικο & το αγγλικό σαιτ. https://www.xbox.com/en-us/promotions/gold-offer 10$ https://www.xbox.com/en-GB/promotions/gold-offer 7£ Δίνουν και 1000 v-bucks για το fortnite. Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να το πάρουμε εμείς που έχουμε ελληνικό account? Γύρνα σε αγγλικό account. Συμφέρει πολύ και για τις αγορές, ειδικά αν έχεις βάλει κάρτα revolut ή Ν26. Φαντάσου ότι τις 7 λιρες τις κάνει με 0,8891 ισοτιμία, δηλαδή γύρω στα 9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 ξανα στα 37ε η ετησια xbox live απο το cdkeys για οποιον ενδιαφερεται https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ετσιμπήθει....... Thanks Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από gust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l_kostas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3μηνη συνδρομή live gold + 10 ευρώ δωροκάρτα (εξαργύρωση εως τις 15/1) στα 20€. Δεν είναι καμιά φοβερή προσφορά αλλά βγαίνει φτηνότερη από την αντίστοιχη του cdkeys αν κάποιος θέλει την δωροεπιταγή έτσι κι αλλιώς. https://www.amazon.fr/Abonnement-Xbox-Live-Gold-GRATUIT/dp/B077GGC8T8/ref=sr_1_18_sspa?ie=UTF8&qid=1544085751&sr=8-18-spons&keywords=xbox%2Bone%2Bmanette&refinements=p_89%3AMicrosoft&th=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Τρεχουν καποιες προσφορες στο microsoft store για τα game awards. http://www.xbox365.gr/news/nees-megales-ekptoseis-sto-xbox-store-gia-ta-game-awards/ Σκεφτομαι για shadow of the tomb raider. Αξιζει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μου ήρθε σήμερα στο email μια gift card $5.00 από τη Microsoft, αλλά όταν πάω να την εξαργυρώσω μου λέει ότι είναι για διαφορετικό region. Έχω δηλωμένη διεύθυνση Αμερικής αλλά και πάλι δε περνάει. Καμιά ιδέα? Αναφορά σε κείμενο This code is for another region Take it back where you got it and see if you can get one for your region. This code is for another regionTake it back where you got it and see if you can get one for your region. PUR-CsvCurrencyMismatch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, bfc είπε Μου ήρθε σήμερα στο email μια gift card $5.00 από τη Microsoft, αλλά όταν πάω να την εξαργυρώσω μου λέει ότι είναι για διαφορετικό region. Έχω δηλωμένη διεύθυνση Αμερικής αλλά και πάλι δε περνάει. Καμιά ιδέα? Αν εχεις μονο αμερικανικη διευθυνση, μπες με vpn αμερικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nek4d είπε Αν εχεις μονο αμερικανικη διευθυνση, μπες με vpn αμερικη. Έχω και άλλες διευθυνσεις. Δοκίμασα με vpn αλλά δεν έγινε. Θα δοκιμάσω να σβήσω τις άλλες διευθύνσεις. EDIT: Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να το κάνω είναι ζητώντας αλλαγή gamertag στο us store, μου ζητησε να προσθέσω τρόπο πληρωμής, έβαλα το gift card και ακυρωσα την αλλαγη gamertag. Σε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια δίπλα στο email μου εγραφε Ελλάδα και δε δεχόταν το κωδικό. EDIT2: Τσίμπησα το NFS 2015 με τα $5. Δεν είχε και τίποτα καλύτερο αλλά αφού ήταν δωρεάν... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από bfc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Δωρεάν Pro Evolution Soccer 2019 Lite! Μπορείτε να κατεβάσετε την Trial έκδοση του παιχνιδιού (αυτή ειναι η lite στο XBOX One μην σας ξεγελάει το όνομα) H Konami ανακοίνωσε σήμερα μια Lite εκδοσή του πρόσφατου Pro Evolution Soccer 2019. Η έκδοση που μπορείτε να κατεβάσετε περιέχει το επιτυχημένο PES League, Offline αγώνες δύο παικτών, τα κλασικά Skill Training και φυσικά την λειτουργία myClub που είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να υπογράψετε μύθους του ποδοσφαίρου συμπεριλαμβανομένων του Diego Maradona και των David Beckham, Ronaldinho, Djorkaeff και πολλούς ακόμα. Από αυτή την έκδοση δεν λείπει και το Edit mode του PES 2019, έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε ομάδες, στολές, γήπεδα κτλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PES League σας δίνει επίσης την ευκαιρία να προκριθείτε σε μεγάλα events σχετικά με το παιχνίδι, παίρνοντας μέρος σε 3v3 co-op online Championship τουρνουά περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Πηγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 και απο που κατεβαινει? δεν βλεπω κουμπι download, παρα μονο τα εξτρα αγοραστεα... μηπως δεν το ανοιξαν ακομη στο xbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, fagoura είπε και απο που κατεβαινει? δεν βλεπω κουμπι download, παρα μονο τα εξτρα αγοραστεα... μηπως δεν το ανοιξαν ακομη στο xbox? Βάλε να κατεβάσεις αυτό που συνοδεύεται από τον τίτλο "play for a limited time". Το έβαλα να κατεβαίνει χθες, σήμερα μάλλον θα δούμε και την πλήρη έκδοση του στο game pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωρεαν το HITMAN™ 2 - Holiday Hoarders, που περιεχει το Legacy: Paris. Link Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από nek4d 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το Spyro άραγε θα το βάλουν σε προφορά ή είναι νωρίς ακόμη. Στο Amazon UK πάντως έχει αρκετά φτηνότερα από το store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα