Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο mtcgame για την αγορά παιχνιδιού, στην επιλογή χώρας, γιατί έχει την επιλογή vpn η οποία είναι συνήθως και η πιο φθηνή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IceFrog είπε

40 ευρώ για ετήσια συνδρομή gold είναι καλή τιμή? Η αξίζει να περιμένουμε για κάτι καλύτερο?

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

Εγώ τουλάχιστον, σε ασφαλές site και χωρίς vpn κλπ. που δεν τα γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν, νομίζω δεν έχω δει καλύτερη τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θα είναι και η μοναδική λύση όπως πάει το πράγμα, μιας και δεν φαίνεται να μπορούμε να ξαναβρούμε στις περσινές-προπέρσινες τιμές των 30 ευρώ...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NoMans είπε

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

Εγώ τουλάχιστον, σε ασφαλές site και χωρίς vpn κλπ. που δεν τα γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν, νομίζω δεν έχω δει καλύτερη τιμή.

Φίλε μου μπορώ να πάρω και να τη χρησιμοποιήσω όποτε θέλω εγώ ή με το που κάνω αγορά και πάρω τον κωδικό αρχίζει και μετράει;

Δημοσ.

Εγώ από εκεί πήρα αυτές τις μέρες 3 gift cards US store και 2 games και 3μηνη Xbox Live Gold. Όλα άψογα. Κάποιος εδώ μέσα είχε γράψει ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για το πότε θα ενεργοποιηθεί. Δεν το γνωρίζω με σιγουριά όμως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teoqq είπε

Κάνεις που έχει πάρει το fifa19 και αν ναι απο που? 

Νομιζω το ειδα νωριτερα το απογευμα στα 29.39 στο cdkeys..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Μάλλον θα είναι και η μοναδική λύση όπως πάει το πράγμα, μιας και δεν φαίνεται να μπορούμε να ξαναβρούμε στις περσινές-προσπέρσινες τιμές των 30 ευρώ...

Γμτ έχω μέχρι τον φεβρουάριο live. Να το μπουμπουνίσουμε από το cdkeys ή λες να παίξει τπτ Χριστούγεννα? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα μα αυτο το site cdkeys , εχω κανει αγορα με paypal κανονικα αλλα , μου εχει τραβηξει τα χρηματα, και οταν παταω στο link που μου εχουν στειλει στο email , μπαινει στο site και μου γραφει το εξης: "As a part of our standard security measures , orders are routinely slected for review to ensure the safety of our site. Your order will be reviewed by one of our agents within approximately 30 minutes. "  απο χθες το βραδυ. Τι να κανω; 

**EDIT** Alles gut ! 

Επεξ/σία από bas.lambri
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...