lebron15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές. Πολλά από τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν τα βρίσκω και στο skroutz σε καλύτερες τιμές. Επίσης, τρώμε κλασικά το χαράτσι λόγω ευρώ. Άσχετο, ενδιαφέρεται κανείς για συνεργατικη αγορά του pes 2019 15+15; Το έχει στα 30e τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 ? Τι εννοείς συνεργατική αγορά? Το παίρνει ο ένας, το τερματίζει και μετά το δίνει στον άλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lebron15 είπε Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές. Κι εγώ, καθώς επίσης και μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών. Ίσως δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη με τους εμπόρους που πουλάνε σε υλική μορφή τα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι αρκετα σφιχτη στις εκπτωσεις της σχεδόν παντα, με ελάχιστους κραχτες σαν το Mass effect Andromeda σε αυτο τον κυκλο εκπτωσεων.. Kατα τα λοιπα οι retail εκδοσεις συνηθως ειναι πιο φθηνες ακομα και στη χωρα μας. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από kostiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarthGRE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, lebron15 είπε Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές. Πολλά από τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν τα βρίσκω και στο skroutz σε καλύτερες τιμές. Επίσης, τρώμε κλασικά το χαράτσι λόγω ευρώ. Άσχετο, ενδιαφέρεται κανείς για συνεργατικη αγορά του pes 2019 15+15; Το έχει στα 30e τώρα. Θα σε συμβούλευα να μην κάνεις game share με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά. Μην ξεχνάς οτι στο προφίλ σου που θα είναι εγκατεστημένο στην κονσόλα ενός αγνώστου, θα υπάρχουν τα στοιχεία σου όπως και της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Θα συμφωνησω. Ακομα κ μεταξυ φιλων εχουν στραβωσει μερικες φορες τα πραγματα. Ποσω μαλλον μεταξυ γνωστων-αγνωστων ενος φορουμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια, shadow of mordor GOTY edition 5 δολλαρια (με gift card), metal gear solid 2&3 στα 10 €, titanfall ultimate edition στα 6€ και fallout 4 στα 11 € απο αγγλικο store Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από kalampakas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Έχει βρει κανείς gift cards για Αργεντινή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Από Αργεντινή έχει τελειώσει η δυνατότητα αγορών εδώ και καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, kalampakas. είπε ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια Μπήκα τώρα και το είδα κι εγώ. Αναρωτιέμαι γιατί στο αμερικάνικο site του xbox το δίνουν 5 δολάρια και στο ευρωπαϊκό (ελληνικό) 15 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoMans Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ΝΒΑ 2K19 για όποιον θέλει είναι δωρεάν για το ερχόμενο ΣΚ (τυχαία το είδα από US store). Το έβαλα να κατεβαίνει ήδη. (έχω Gold, δεν ξέρω για μη-Gold). Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από NoMans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, kalampakas. είπε ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια, shadow of mordor GOTY edition 5 δολλαρια (με gift card), metal gear solid 2&3 στα 10 €, titanfall ultimate edition στα 6€ και fallout 4 στα 11 € απο αγγλικο store Mortal combat xl και Shadow of mordor θα παρω και εγω. Τι εννοείς με gift card? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις έκανα και εγώ τις αγορές μου από τα ξένα store. Πήρα 300 Χονγκ Κονγκ Ντόλλαρς από Sea gm με 35,12 ευρώ τελική και πήρα... Assassin's Creed Origins Gold. Batman return to Arkham και Life is Strange: before the storm deluxe και έμειναν και ρέστα 35 δολλάρια του Κονγκ Είχα και κάτι ρέστα από τουρκοgift λίρες. Πήρα με λιγότερο από ταληρο του έουρο την Batman: Arkham Knight Premium Edition Όχι άλλες προσφορές να προλάβουμε να παίξουμε... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από angelponiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, angelponiros είπε Τις έκανα και εγώ τις αγορές μου από τα ξένα store. Πήρα 300 Χονγκ Κονγκ Ντόλλαρς από Sea gm με 35,12 ευρώ τελική και πήρα... Assassin's Creed Origins Gold. Batman return to Arkham και Life is Strange: before the storm deluxe και έμειναν και ρέστα 35 δολλάρια του Κονγκ Είχα και κάτι ρέστα από τουρκοgift λίρες. Πήρα με λιγότερο από ταληρο του έουρο την Batman: Arkham Knight Premium Edition Όχι άλλες προσφορές να προλάβουμε να παίξουμε... links? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτάς στο Xbox checker τις τιμές από τα άλλα xbox store και σε στέλνει το site στα ξένα. Πρώτα αγοράζεις gift card. Παίρνεις από την χώρα που θα αγορασεις, εγώ πήρα από Sea gm για Χονγκ Κονγκ που την περνάς στο αντίστοιχο store. Επίσης θέλει διεύθυνση που βρίσκεις από ίντερνετ, εγώ έβαλα από Ελληνικό σουβλατζίδικο στο κέντρο του Χονγκ... Και αφού μπουν τα χρήματα από την gift card, αγοράζεις κανονικά για τοaccount σου. Εγώ έχω αγοράσει από το γνήσιο από Ελλάδα Τουρκία Χονγκ Κονγκ και κλειδιά από διάφορα site. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από angelponiros 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα