Προς το περιεχόμενο

Xbox One - Προσφορές

EllhnasEll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές. Πολλά από τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν τα βρίσκω και στο skroutz σε καλύτερες τιμές. Επίσης, τρώμε κλασικά το χαράτσι λόγω ευρώ. 

Άσχετο, ενδιαφέρεται κανείς για συνεργατικη αγορά του pes 2019 15+15; Το έχει στα 30e τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 999
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, lebron15 είπε

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές.

Κι εγώ, καθώς επίσης και μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών. Ίσως δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη με τους εμπόρους που πουλάνε σε υλική μορφή τα παιχνίδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αρκετα σφιχτη στις εκπτωσεις της σχεδόν παντα, με ελάχιστους κραχτες σαν το Mass effect Andromeda σε αυτο τον κυκλο εκπτωσεων..

Kατα τα λοιπα οι retail εκδοσεις συνηθως ειναι πιο φθηνες ακομα και στη χωρα μας.

Επεξ/σία από kostiger

4 ώρες πριν, lebron15 είπε

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερες τιμές. Πολλά από τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν τα βρίσκω και στο skroutz σε καλύτερες τιμές. Επίσης, τρώμε κλασικά το χαράτσι λόγω ευρώ. 

Άσχετο, ενδιαφέρεται κανείς για συνεργατικη αγορά του pes 2019 15+15; Το έχει στα 30e τώρα.

Θα σε συμβούλευα να μην κάνεις game share με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά. Μην ξεχνάς οτι στο προφίλ σου που θα είναι εγκατεστημένο στην κονσόλα ενός αγνώστου, θα υπάρχουν τα στοιχεία σου όπως και της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας.

• Like 4

Θα συμφωνησω. Ακομα κ μεταξυ φιλων εχουν στραβωσει μερικες φορες τα πραγματα. Ποσω μαλλον μεταξυ γνωστων-αγνωστων ενος φορουμ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια, shadow of mordor GOTY edition 5 δολλαρια (με gift card), metal gear solid 2&3 στα 10 €, titanfall ultimate edition  στα 6€ και fallout 4 στα 11 € απο αγγλικο store

Επεξ/σία από kalampakas.

10 ώρες πριν, kalampakas. είπε

ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια

Μπήκα τώρα και το είδα κι εγώ. Αναρωτιέμαι γιατί στο αμερικάνικο site του xbox το δίνουν 5 δολάρια και στο ευρωπαϊκό (ελληνικό) 15 ευρώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΝΒΑ 2K19 για όποιον θέλει είναι δωρεάν για το ερχόμενο ΣΚ (τυχαία το είδα από US store). Το έβαλα να κατεβαίνει ήδη. (έχω Gold, δεν ξέρω για μη-Gold).

Επεξ/σία από NoMans

12 ώρες πριν, kalampakas. είπε

ποιες προσφορες εχετε ξεχωρισει μεχρι τωρα; εγω mortal kombat xl στα 5 δολλαρια, shadow of mordor GOTY edition 5 δολλαρια (με gift card), metal gear solid 2&3 στα 10 €, titanfall ultimate edition  στα 6€ και fallout 4 στα 11 € απο αγγλικο store

Mortal combat xl και Shadow of mordor θα παρω και εγω. Τι εννοείς με gift card?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις έκανα και εγώ τις αγορές μου από τα ξένα store.

Πήρα 300 Χονγκ Κονγκ Ντόλλαρς από Sea gm με 35,12 ευρώ τελική και πήρα...

Assassin's Creed Origins Gold. Batman return to Arkham και Life is Strange: before the storm deluxe και έμειναν και ρέστα 35 δολλάρια του Κονγκ

Είχα και κάτι ρέστα από τουρκοgift λίρες. Πήρα με λιγότερο από ταληρο του έουρο την Batman: Arkham Knight Premium Edition

Όχι άλλες προσφορές να προλάβουμε να παίξουμε...

Επεξ/σία από angelponiros

1 ώρα πριν, angelponiros είπε

Τις έκανα και εγώ τις αγορές μου από τα ξένα store.

Πήρα 300 Χονγκ Κονγκ Ντόλλαρς από Sea gm με 35,12 ευρώ τελική και πήρα...

Assassin's Creed Origins Gold. Batman return to Arkham και Life is Strange: before the storm deluxe και έμειναν και ρέστα 35 δολλάρια του Κονγκ

Είχα και κάτι ρέστα από τουρκοgift λίρες. Πήρα με λιγότερο από ταληρο του έουρο την Batman: Arkham Knight Premium Edition

Όχι άλλες προσφορές να προλάβουμε να παίξουμε...

links?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάς στο Xbox checker τις τιμές από τα άλλα xbox store και σε στέλνει το site στα ξένα. Πρώτα αγοράζεις gift card. Παίρνεις από την χώρα που θα αγορασεις, εγώ πήρα από Sea gm για Χονγκ Κονγκ που την περνάς στο αντίστοιχο store. Επίσης θέλει διεύθυνση που βρίσκεις από ίντερνετ, εγώ έβαλα από Ελληνικό σουβλατζίδικο στο κέντρο του Χονγκ... Και αφού μπουν τα χρήματα από την gift card, αγοράζεις κανονικά για τοaccount σου. Εγώ έχω αγοράσει από το γνήσιο από Ελλάδα Τουρκία Χονγκ Κονγκ και κλειδιά από διάφορα site.

Επεξ/σία από angelponiros
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...