Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αα.. μάλιστα :P θα το δω!

Τώρα για να μην ανοίγω θέμα πέρα από εφαρμογές που δεν θέλω και τα άχρηστα της samsung τι άλλο μπορώ να διαγράψω για να ελαφρύνει? βασικά με ενδιαφέρει να μην καίει πολύ μπαταρία... και κάποιο app έτσι ώστε όταν κλείνω κάποια εφαρμογή από την λίστα να μην τρέχει στο background (με λίστα εξαιρέσεων φυσικά). 

Αυτά! πιστεύω να μην σας ζαλίσω άλλο :P

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω custom rom. Όταν είπα πως πέρασα άλλη rom εννοούσα official απλά ποιο νέα έκδοση που δεν την πέρναγε με updates. Official έχω με root απλά... 

Το πέρασα, απλά βλέπω ακόμα τρέχουν άχρηστα πράγματα στο battery doctor. Σήμερα πχ από τις 8 το πρωί έπαιζε μέχρι τις 11 ράδιο με ανοιχτά δεδομένα και είδα και 1 βίντεο στο youtube. Η μπαταρία πριν που γύρισα κατά τις 4,30 ήταν στο 19%

Δημοσ.

Το καλυτερο για την μπαταρια ειναι να μειωσεις την φωτεινοτητα στ 50-55%... Με τις εφαρμογες τελικα τι εκανες;;;τα καταφερες;;

Δημοσ.

Οκ θα το δω αύριο πάλι :P

Τώρα οι εφαρμογές που μου δείχνει το battery είναι:

CSC

Θέση δικτύου

Συγχρονισμός σελιδοδείκτων (θα το κλείσω)

TwDVFSApp

SysScope

Ενημέρωση λογισμικού

Μηχανή κείμενο σε ομιλία της google

DSMLawmo (αυτό τι είναι?)

MP3 Player

SuperSU

Aviary

wssyncmlnps

Τώρα με τις εφαρμογές, δεν έκανα κάτι απλά τα έκανα σύνδεση. Έχει μεταφορά στην SD και Σύνδεση. Έκανα σύνδεση και κάτι περνάει, όχι όλο βέβαια κάτι μένει στο κινητό αλλά νταξ... Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα κάνει το 2o partition από το κινητό στο 1gb. Γέμισε και είπα να το κάνω 4gb. Τόσο καιρό δεν μπορώ να κάνω μετακίνηση εφαρμογών στην SD παρά μόνο Σύνδεση μέσω Link2SD. Έκανα λοιπόν πλήρες format της κάρτας, έκανα και το partition και τώρα μου λέει ότι πάλι δεν έχω χώρο ενώ είναι άδειο! Έκανα επαναπροσδιορισμό του 2ου partition αλλά και πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Η μεταφορα δεν μεταφερει ολα τα αρχεια στην σδ ενω η συνδεση ναι. Αρα να προτιμας την συνδεση. Για το δευτερο καλυτερα να ενωσεις πρωτα τα παρτισιονς και μετα να κανεις το παρτισιον που θες απο πσ παντα http://rootmyandroid.org/how-to-use-link2sd-tutorial-guide.htmlδες εδω

Δημοσ.

Μπορει να φταιει και η καρτα σου.

Αλλαξε και βαλε αλλη.

Στο link που σου εδωσα για το Link2Sd εκει που το εκανες 1Gb επρεπε απο την αρχει να το κανεις παραπανω.

Το 1Gb ειναι ενδυκτικο.Αν το βαλεις παραπανω απλος θα στην διαβαζει λιγο πιο αργα την καρτα.

Την σαβουρα πους θες να πεταξεις απο το κινητο μονο με root και το Unstaller pro.

Η μεταφορα δεν μεταφερει ολα τα αρχεια στην σδ ενω η συνδεση ναι. Αρα να προτιμας την συνδεση. Για το δευτερο καλυτερα να ενωσεις πρωτα τα παρτισιονς και μετα να κανεις το παρτισιον που θες απο πσ παντα http://rootmyandroid.org/how-to-use-link2sd-tutorial-guide.htmlδες εδω

Τεο του εχω δωσει link για το Link2Sd στα ελληνικα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι το ίδιο μου βγάζει :/ Το πως να την κάνω ξέρω. Το δοκίμασα και μέσω minitool και μέσω του κινητού και πάλι τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? η κάρτα είναι η Kingston SDC10/16gb

Δημοσ.

Πάλι τίποτα... Τα ξανά έκανα από την αρχή με αυτή την φορά έκανα το partition απο το κινητό. 

post-175011-0-34544800-1426375684_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...