Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ το έκανα, πέρασα μια stock, απλά τώρα με έχει πλακώσει στα update. Επανεκκίνηση στην επανεκκίνηση είναι.

Όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει για το 3ο link που έχω δώσει. Μπορείς να μου βρεις αν σου είναι εύκολο και εσύ μια από cyanogen? 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και επιστρέφουμε στο αρχικό πρόβλημα.. Από recovery μονο wipe και update μπορώ να κάνω, δεν έχει άλλες επιλογές. Το partition το κάνω από το PC με το MiniTool Partition Wizart. 2 partition και τα 2 primary, το 1ο fat34 και το 2ο 512mb ext2...  Πάλι τίποτα όμως.

Δημοσ.

Στο αρχικο προβλημα:

Για να μπεις σε recovery mod και να περασεις την rom πρεπει να περασης CWM recovery.

Εδω σου εχω ενα link για να περασεις CWM recovery:

http://www.androidlegend.com/install-clockworkmod-recovery-on-samsung-galaxy-s-duos/

Και εδω ενα βιντεακι:

https://m.youtube.com/watch?v=_oFO9kFph7U

Δημοσ.

Έχω περάσει recovery αλλά λογικά δεν είναι καλό. Τι μπορώ να κάνω για να το αντικαταστήσω με αυτό που μου δίνεις ή με το SuperSU...

Δημοσ.

Ακολουθησε τον οδηγο που σου δινει ο saruman πιο πανω....απλα θα φλασαρεις το νεο recovery πανω απο αυτο που ηδη εχεις... Το su εγκαθισταται αυτοματα με το root και δεν ειναι recovery .. Ειναι οτι ακριβως λεει το ονομα του ..super user ή υπερχρηστης ελληνιστι. Σου δινει δικαιωματα στις ριζες του αντροιντ καπως απλα γι'αυτο και λεγεται root

Δημοσ.

https://m.youtube.com/watch?v=GVr0dJCv3HU

Δες αυτο το βιντεακι.

Οτι χρειαστεις απο το βιντεακι εχει ενα βελακι δεξια που παει προς τα κατω, κληκαρισε το και θα σου βγαλη αυτα που πρεπει να κατεβασης.

Το SuperSu δεν το πειραζεις οταν κανεις root σου κανει και αυτο εγκατασταση.

Δημοσ.

Θα το ξανά πω. Root έχω κάνει, έχω περάσει και cwm. Τι έχω κάνει? έβαλα το κινητό σε download mode, το σύνδεσα με το odin έκανε ότι έκανε, μετά πέρασα στην SD το CWM-Superuser v3.1.3 και μέσω recovery mode το πέρασα και αυτό. Θέλει κάτι άλλο? το link2sd εξακολουθεί να μην τα περνάει στην SD. Η SD είναι όπως ανέφερα και παραπάνω.

Δημοσ.

Τα εχεις κανει ολα σωστα.Δεν θες κατι....

Εκτος αν δεν εχεις κανει σωστα το Link2Sd.

Θες να βρω εναν αναλητικο οδηγο γι' αυτο?

Δημοσ.

Λοιπον.. Απο την εστω οποια εμπειρια εχω πρωτη φορα βλεπω ρουταρισμα χωρις να εγκαταστει τον superuser... Και κατι ακομα...για να εισαι σιγουρος οτι το link2sd θα δει το παρτισιον στην καρτα πρεπει να γινει απο recovery menu...

Δημοσ.

Τα εχεις κανει ολα σωστα.Δεν θες κατι....

Εκτος αν δεν εχεις κανει σωστα το Link2Sd.

Θες να βρω εναν αναλητικο οδηγο γι' αυτο?

Αν εννοείς το πως να διαμορφώσω την κάρτα και αυτό από βίντεο το είδα...

Λοιπον.. Απο την εστω οποια εμπειρια εχω πρωτη φορα βλεπω ρουταρισμα χωρις να εγκαταστει τον superuser... Και κατι ακομα...για να εισαι σιγουρος οτι το link2sd θα δει το παρτισιον στην καρτα πρεπει να γινει απο recovery menu...

Τι εννοείς? ο superuser έχει εγκατασταθεί. Τα πάντα μπορώ να κάνω, μόνο να περάσω εφαρμογές δεν μπορώ. Λογικά αυτό.. Δεν βλέπει το partition. Πως ακριβός το κάνω να το δει? στο recovery δεν βλέπω κάτι ανάλογο. Μόνο αυτά έχει:

reboot system now

apply update from external storage

wipe data/factory reset

wipe cache partition

apply update from cache

Έχει αλλάξει, πριν να περάσω την νέα rom είχε παραπάνω. Τώρα στην μέση στο κενό λέει και με κίτρινα γράμματα 

# MANUAL MODE #

-- Appling Multi-CSC...

Applied the CSC-code: INU

Successfully applied multi-CSC

post-175011-0-78570800-1425230251_thumb.png

Δημοσ.

http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Κοιτα εδω για το Link2Sd.

Και το κανεις μεσω CWM recovery

Αλλα και εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις στον υπολογιστή σου μέσω του GParted στο Linux ή του MiniTool Partition Wizard στα Windows).

Δημοσ.

Τι recovery περασες;; Η cwm recovery εχει advanced settings στο μενου... Εκει εχει υπομενου που θα κανεις το παρτισιον στην καρτα σου.... Πριν γινει αυτο σβησε παλι το παρτισιον που εχεις φτιαξει. Στο pc σου με το ιδιο προγραμμα που το δημιουργησες γιατι το recovery δεν θα βλεπει το παρτισιον και θα χασεις καποια γβ απο την καρτα

Δημοσ.

Πέρασα την τελευταία έκδοση του κινητού (S7562DDBNE1) τα έκανα όλα από την αρχή, root, cmw όλα, άδειασα την sd και έκανα partition από recovery menu, άνοιξα το link2sd, επέλεξα ext2, έκανε restart, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα πάλι για να επιλέξω partition και πάλι δεν τις περνάει. Τι άλλο μένει να κάνω?

Δημοσ.

.....τον σταυρο σου.. Αστειευομαι evo... Αν εκανε restart αφου επελεξες ext2 και δεν σου εβγαλε μηνυμα οτι δεν το κανει mount τοτε ολα εχουν γινει οκ.. Τωρα το apk δεν θα τις στειλει μονο του στην καρτα..και τις εφαρμογες συστηματος μετετρεψε τες πρωτα σε χρηστη και μετα κανε ο.τι θες....

Κανε πειραματα .... Δοκιμασε επανεγκατασταση . μετατροπη σε χρηστη κτλ και ολα μεσα απο το link2sd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...