evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα... Έχω το Samsung S7562 με android 4.0.4 και θέλω να περάσω τις εφαρμογές στην SD. Κατέβασα το Link2SD και όταν πάω να κάνω μετακίνηση λέει: "Το App2SD δεν υποστηρίζεται από την συσκευή σας. Η συσκευή σας έχει ένα πρωτεύων εξωτερικό διαμέρισμα το οποίο εξομοιώνεται από την εσωτερική μνήμη. Μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή προκειμένου να μετακινήσετε τα αρχεία σας στην κάρτα SD" Οπότε μόνο σύνδεση μπορώ να κάνω και πάλι όμως μένουν αρχεία στο κινητό. Έκανα 2 partition που είδα σε ένα βίντεο τα οποία το ένα είναι fat32 και το άλλο ext2 αλλά και πάλι δεν κάνει κάτι. Το κινητό είναι rooted... Σε άλλο που είχα 4.1.1 είχε και χωρίς root την επιλογή να τις μεταφέρεις.
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι για παιχνιδια(data) θα σου ελεγα το Obb on Sd Για μεταφορα (Apk)για δοκιμασε και την καινουρια εκδοση του Lucky Patcher. Το Link2Sd ειναι καλο μου κανει εντυπωση γιατι και γω εχω ενα pocket 4.0.4 και δεν εχω προβλημα.
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Την sd την έχεις πειράξει? Ακόμα και αυτό δεν με αφήνει....
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Οκ. Μαλλον επειδη εγω εχω 4.3(S3) μεταφεροντε με το Lucky Patcher. Αν και μεταφεροντε απο το ιδιο το κινητο αλλα μερικα που δεν μπορει τα μεταφερει. Το pocket plus το εχει η γυναικα μου και εχω βαλη το Obb on Sd. Αλλα αυτο οπως ειπα ειναι μονο για data. Παντως ολοι χρησιμοποιουν το Link2Sd. Εγω που διαβασα κανει για 2.0+
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Στο Vodafone Smart 3 που είχα στην αρχή δεν μου είχε καν την επιλογή στις ρυθμίσεις να τις μεταφέρω στην SD και μετά από καιρό εμφανίστηκε. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? δεν ήταν καν root... Έχω κάνει πάνω από 3 φορές format την κάρτα και με τα βήματα που είδα σε βίντεο... 1ο part FAT32 Primary 2o part ext2-3-4 512~1gb και πάλι τα ίδια..
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πιστευω οτι ειναι θεμα custom rom. Αν την αλλαξεις θα κανεις δουλεια. Θα δω αν υπαρχει κατι για το δικο σου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2670604 Αυτη εδω ειναι και καλη και μαλλον και τελευταια εκδοση
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πιστευω οτι ειναι θεμα custom rom. Αν την αλλαξεις θα κανεις δουλεια. Θα δω αν υπαρχει κατι για το δικο σου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2670604 Αυτη εδω ειναι και καλη και μαλλον και τελευταια εκδοση Δεν έχω αλλάξει κάτι απλά root έκανα. Τώρα άμα είναι να αλλάξω rom θέλω να βάλω κάτι ποιο ελαφρύ και να μην είναι ενεργοβόρο. Επειδή δεν έχω ξανά βάλει custom rom.. είδα αυτόν τον οδηγό. Αρχικά έχω baseband S7562XXLJ3, κάνει? επίσης το βήμα 5 πως το κάνω? 1. Σιγουρευτειτε οτι εχετε την baseband S7562DDBMD1 (S7562XXBMF2_S7562ODDBMF1_S7562DDBMD1) Αν οχι περαστε την στη συσκευη σας μεσω του Odin. Δουλευει και σε αλλες baseband, ισως και στην δικη σας, αλλα θα πρεπει να το δοκιμασετε! 2. Κατεβαστε την PMP Light ROM v7 3. Αποθηκευστε την PMP_Light_ROMv7.zip στη συσκευη σας 4. Καντε επανεκινηση σε CWM Recovery 5. Καντε Wipe data, cache και dalvik cache. Και επισης wipe battery stats. 6. Καντε εγκατασταση της Pmp Light ROM απο τη συσκευη σας 7. Καντε reboot 8. Η πρωτη εκκινηση θα παρει λιγη ωρα 9. Αυτα, η συσκευη σας δουλευει πλεον με την νεα custom rom Σε όλες τις custom rom το ίδιο κάνεις? γιατί βρήκα και άλλες 2 που απλά μου αρέσει περισσότερο το περιβάλλον... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335532 http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-l-touch-rom-s-duos-l-themed-t3014402 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369030
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Εγω σου εδειξα μια καλη τωρα εσυ αποφασιζεις. Το βημα 5 που λες σου λεει την rom που θα κατεβασεις να την αποθηκευσεις στην εξωτερικη καρτα Sd. Απο εκει μεσω recovery mode θα την βρεις και θα την εγκαταστησεις. Αν χτυπησεις το google θα δεις πως γινετε η διαδικασια
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν χρειαζεται μονο root για αυτο που θες αλλα και custom recovery μεσα απο την οποια θα κανεις το partition και το link2sd θα δουλεψει χαρμα..
evoracing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς? μπορείς να μου πεις τι ακριβός πρέπει να κάνω? είμαι νέος στον χώρο του android και δεν γνωρίζω ακόμα πολλά
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 www.idroidspace.com/how-to-root-samsung-galaxy-s-duos-s7562-and-install-cwm-recovery ακολουθησε αυτον τον οδηγο...εγκατεστησε custom recovery. .. Εχεις root ηδη...μεσα απο το recovery menu κανε partition την micro sd ..... Εγκατεστησε το link2sd και οταν δει το ext2 partition θα εισαι οκ... Ο.τι κανεις ειναι με δικη σου ευθυνη οπως θα εχεις διαβασει παντου.... Εαν καταντησει τουβλο το κινητο σου . μην ψαχνεις για ευθυνες αλλων Evoracing αν δεν εχεις εμπειρια στο root ,custom recovery, custom rom στα android μην το παλεψεις αλλο... Δεν σε λεω αναξιο απλα μην εχεις στο τελος ενα τουβλο... Αν διαβασεις πολυ πριν ασχοληθεις ολα θα πανε καλα αλλιως δωστο σε καποιον που το κατεχει...
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αυτο προσπαθω να κανω, να μαθω.. ειμαι νεος στα android οχι γενικα! Τώρα απλά προέκυψε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω από τι. Ρίξε μια ματιά εδώ, θα εκτιμούσα πολύ αν με βοήθαγες.. http://www.insomnia.gr/topic/561149-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-black-screen-%CF%83%CE%B5-s7562/?do=findComment&comment=53836796
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οκ το ειδα... Αν εχεις γνησιο recovery φλασαρε παλι την γνησια ρομ με οντιν η με recovery menu.... Αν εχεις φλασαρει custom recovery γυρνα παλι σε γνησια και μετα φλασαρε την ρομ σου...
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Οκ το ειδα... Αν εχεις γνησιο recovery φλασαρε παλι την γνησια ρομ με οντιν η με recovery menu.... Αν εχεις φλασαρει custom recovery γυρνα παλι σε γνησια και μετα φλασαρε την ρομ σου... Αυτό με το baseband παίζει ρόλο?
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τωρα ειδα το σποιλερ....το 5 που ζητας γινεται μονο μεσω recovery menu...αν θες να βαλεις καστομ ρομ βαλε μια αναγνωρισμενη σαν την cyanogen ... Αυτην την pmp δεν την ξερω και μην σε γελα το light.... Το baseband ειναι η εκδοση λογισμικου της συσκευης σου υποθετω και δεν εχει να κανει οσο η συσκευη σου υποστηριζει αυτες τις εκδοσεις... Αν ειμαι λαθος ζητω συγγνωμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα