exypnakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Ο φίλος μου, έχει έναν υπολογιστή με τα παρακάτω specs: Λοιπόν! Το πρόβλημα του είναι ότι τρώει blue screen στο άσχετο. Δηλαδή: Μπορεί να κάθεται στο youtube, να παίζει LOL, να είναι στο internet. Δε συμβαίνει αν κάνει συγκεκριμένη εργασία. Κατέβασε και εγκατέστησε το hddsentinel, το οποίο με το που το ανοίξαμε, έβγαλε 100% και στο δίσκο. Τώρα, σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό το blue screen; Να ενημερώσω κάπου εδώ, ότι ο υπολογιστής αγοράστηκε από κατάστημα τον Ιούνιο που μας πέρασε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για οποιαδήποτε βοήθεια!!
exypnakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 memory test εκανες? Με ποιο πρόγραμμα;
exypnakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 με το memory τεστ windows 7 .8 ! Ναι αυτό έψαχνε, αλλά δε το βρήκε στο PC (What?). Έχει windows 7! Εντάξει, το βρήκε απλά πάταγε ό,τι να ναι! Θα σας πω τα αποτελέσματα
hardrocker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 γραψε mem στο run start της taskbar και θα σου βγαλει memory diagnostic tool.
exypnakias Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 γραψε mem στο run start της taskbar και θα σου βγαλει memory diagnostic tool. Ναι ναι! Του το βρήκα!
exypnakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τι άλλο μπορεί να φταίει πέρα από τις RAM;
WalkerSW Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τις μνημης καλο ειναι να της τσεκαρατε με bootable memtest ... το tool των win δεν είναι και οτι καλλύτερο!! http://www.memtest.org/
~mxls~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τι άλλο μπορεί να φταίει πέρα από τις RAM; Πρόβλημα με κάποιο driver.
bratsos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τρεξε ενα live boot dvd linux ή το hiren boot dvd. Παιξε απο εκει λιγο youtube ή internet. Αμα δεν κολλησει καποιο προβλημα ειναι σε λογισμικο επιπεδο και ποιο σπανια σε μηχανικο (σκληρος ή καρτα γραφικων) Αμα ξερεις ελεγχ\ξε και το τροφωδοτικο με ενα βολτομετρο.
exypnakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά, έτρεξε με το windows diagnostic και δεν διέγνωσε κάποιο πρόβλημα. Παιδιά με το memtest εγώ έχω κάνει και το ξέρω σαν πρόγραμμα, αλλά επειδή ο φίλος μου φοβάται να το κάνει και δεν μένει κοντά σε εμένα, ώστε να του το κάνω το αφήνω. Βρήκε όμως ένα άλλο πρόγραμμα σε κάποιον driver. Σας παραθέτω σχετική εικόνα: Παιδιά, μη νομίζεται ότι το κάνει συνέχεια. 2-3 φορές γίνε αυτό!!!
hardrocker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 πανε στα services και κλεισε το συγκεκριμενο service αφου το κλεισεις πιθανον να μην ξανα εμφανιστει το προβλημα...το WUDFRd ειναι ενα service και λεγεται Windows Driver Foundation. Παιδιά, έτρεξε με το windows diagnostic και δεν διέγνωσε κάποιο πρόβλημα. Παιδιά με το memtest εγώ έχω κάνει και το ξέρω σαν πρόγραμμα, αλλά επειδή ο φίλος μου φοβάται να το κάνει και δεν μένει κοντά σε εμένα, ώστε να του το κάνω το αφήνω. Βρήκε όμως ένα άλλο πρόγραμμα σε κάποιον driver. Σας παραθέτω σχετική εικόνα: προβλημα θες να πεις και οχι προγραμμα. 1
exypnakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 πανε στα services και κλεισε το συγκεκριμενο service αφου το κλεισεις πιθανον να μην ξανα εμφανιστει το προβλημα...το WUDFRd ειναι ενα service και λεγεται Windows Driver Foundation. Δεν είναι σημαντικό πρόγραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα