Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ο φίλος μου, έχει έναν υπολογιστή με τα παρακάτω specs: D4LjnDP.png

Λοιπόν! Το πρόβλημα του είναι ότι τρώει blue screen στο άσχετο. Δηλαδή: Μπορεί να κάθεται στο youtube, να παίζει LOL, να είναι στο internet. Δε συμβαίνει αν κάνει συγκεκριμένη εργασία. Κατέβασε και εγκατέστησε το hddsentinel, το οποίο με το που το ανοίξαμε, έβγαλε 100% και στο δίσκο. Τώρα, σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό το blue screen; Να ενημερώσω κάπου εδώ, ότι ο υπολογιστής αγοράστηκε από κατάστημα τον Ιούνιο που μας πέρασε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για οποιαδήποτε βοήθεια!!

Δημοσ.

με το  memory τεστ windows 7 .8 !

Ναι αυτό έψαχνε, αλλά δε το βρήκε στο PC (What?). Έχει windows 7!

Εντάξει, το βρήκε απλά πάταγε ό,τι να ναι! Θα σας πω τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Τρεξε ενα live boot dvd linux ή το hiren boot dvd.

Παιξε απο εκει λιγο youtube ή internet.

Αμα δεν κολλησει καποιο προβλημα ειναι σε λογισμικο επιπεδο και ποιο σπανια σε μηχανικο (σκληρος ή καρτα γραφικων)

Αμα ξερεις ελεγχ\ξε και το τροφωδοτικο με ενα βολτομετρο.

Δημοσ.

Παιδιά, έτρεξε με το windows diagnostic και δεν διέγνωσε κάποιο πρόβλημα. Παιδιά με το memtest εγώ έχω κάνει και το ξέρω σαν πρόγραμμα, αλλά επειδή ο φίλος μου φοβάται να το κάνει και δεν μένει κοντά σε εμένα, ώστε να του το κάνω το αφήνω. Βρήκε όμως ένα άλλο πρόγραμμα σε κάποιον driver. Σας παραθέτω σχετική εικόνα:

oMhMKnM.png

Παιδιά, μη νομίζεται ότι το κάνει συνέχεια. 2-3 φορές γίνε αυτό!!!

Δημοσ.

πανε στα services και κλεισε το συγκεκριμενο service αφου το κλεισεις πιθανον να μην ξανα εμφανιστει το προβλημα...το WUDFRd ειναι ενα service και λεγεται  Windows Driver Foundation.

Παιδιά, έτρεξε με το windows diagnostic και δεν διέγνωσε κάποιο πρόβλημα. Παιδιά με το memtest εγώ έχω κάνει και το ξέρω σαν πρόγραμμα, αλλά επειδή ο φίλος μου φοβάται να το κάνει και δεν μένει κοντά σε εμένα, ώστε να του το κάνω το αφήνω. Βρήκε όμως ένα άλλο πρόγραμμα σε κάποιον driver. Σας παραθέτω σχετική εικόνα:

προβλημα θες να πεις και οχι προγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

πανε στα services και κλεισε το συγκεκριμενο service αφου το κλεισεις πιθανον να μην ξανα εμφανιστει το προβλημα...το WUDFRd ειναι ενα service και λεγεται  Windows Driver Foundation.

Δεν είναι σημαντικό πρόγραμμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...