Q-Taxys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αν τελικά ισχούν αυτά τα renders θα είναι ελάχιστες οι σχεδιαστικές διαφορές από το M8 και αυτό σίγουρα είναι ένα σημαντικό μείον. Προσωπικά περίμενα κάτι πιο διαφορετικό. Φυσικά όχι ένα εντελώς διαφορετικό κινητό, αλλά τουλάχιστον με αναγνωρίσιμες διαφορές όπως τα Μ7 και Μ8. Ας δούμε όμως τι θα ισχύει τελικά. Από εκεί και πέρα κάποια σχόλια για πάχος κτλ τα βρίσκω υπερβολικά λες και πρέπει να γίνει σαν φύλλο χαρτιού το κινητό για να το κρατάς με τσιμπιδάκι. Από θέμα specs δεν έχω κανέναν φόβο γιατί η HTC έχει την τύχη να έχει την καλύτερη υλοποίηση Android με το Sense και θα πετάει όπως κάνει και το M7 μου με την Λόλιποπ. Θα είναι και πάλι το καλύτερο κινητό από άποψη software και εμπειρίας χρήσης, εκτός αν το καινούριο Γκάλαξι κάνει άλματα προς τα εμπρός. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην αλλαγή της κάμερας, σημείο που υστερούσε κάπως (χωρίς να είναι κακή η Ultrapixel). Τα μεγαπίξελ δεν κάνουν τη διαφορά πάντα και τα 20ΜΡ θα φανεί στην πράξη πόσο καλά θα είναι. Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση της Ultrapixel μπροστά, με την τρομερή της απόδοση στο σκοτάδι θα είναι ιδανική για duckface selfies σε μπαρ, για όσους έχουν αυτό το χόμπι. Για την μπαταρία που αναφέρθηκε να πω ότι το Μ8 έχει εξαιρετική απόδοση και σε συνδυασμό με τον καινούριο επεξεργαστή αλλά και την ευτυχή επιλογή να μην πάει σε gimmicks αχρείαστων αναλύσεων, το Μ9 λογικά θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. 1
slash7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως εάν σκεφτούμε ότι η spigen θα έχει ήδη τα σχέδια του κινητού για τις aftermarket θήκες όντας μία μεγάλη εταιρία στον χώρο αυτόν τότε είναι πιθανό να είναι αυτό το Μ9. Μακάρι! http://s402.photobucket.com/user/cinemusic/media/8hfIh0x_zpset06o05o.jpg.html http://s402.photobucket.com/user/cinemusic/media/8AdxeJK_zpsigxlthw4.jpg.html
chriskirza Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 πρώην κάτοχος πολλών κινητών όπως Galaxy s3,s4,note2,nexus 5,oneplus one και εδώ και 3 μήνες κάτοχος m8,έχω να πω ότι το m8 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. ποιότητα κατασκευής, ήχος, και απόδοση λειτουργικού. έχοντας δει και το stock Android και το sense (από μετατροπή σε Google play edition), το sense πραγματικά είναι απίστευτα γρήγορο. δεν το αλλάζω με άλλο skinned Android. άμα οι φήμες είναι αληθινές και μείνει στην FHD ανάλυση, μπράβο στην HTC που δεν θα μπει στο παιχνίδι των αναλύσεων. δεν υπάρχει ακόμα λόγος. διάρκεια μπαταρίας και επιδόσεις είναι προτευον στοιχείο. τώρα από την άλλη άμα όντως το σχέδιο παραμείνει σαν αυτό του m8, δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξω άμεσα, παρά μόνο όταν πέσει η τιμή του στο τέλος του χρόνου. από την κάμερα είμαι ευχαριστημένος, μιας για τα δικά μου δεδομένα την κάνει την δουλειά άψογα. για μένα έχει σημασία να έχω ένα κινητό το οποίο δεν χρειάζεται να το φορτιζω συνέχεια, να είναι όμορφο και ποιοτικό. και πραγματικά ρε παιδιά με όλα τα άλλα κινητά είχα συχαθει πλέον να πρέπει να βάζω το χέρι πίσω από το ηχείο σαν χουφτα για να ακούω καλά... δεν ήταν πια αστείο 2
lolen13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 πολύ ασχημο το μαυρο πλαισιο γυρο απτην οθονη και τεραστια βεζελσ...fail
Hellraiser76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Επιβεβαιωθηκε λοιπον οτι οντως το τελικο σχεδιο θα ειναι αυτο....αλλος ενας στο λαμπρο δρομο της Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα