Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χανει την μεγαλη ευκαιρια να κανει το μπαμ βγαζοντας ναι μεν ενα κινητο με σωστη αναλυση (παραπανω ειναι μπουρδα), "σωστη" καμερα που δεν αποτρεπει τον αγοραστη και με την γνωστη ποιοτητα της HTC αλλα ακριβως το ιδιο σχεδιαστικα με το προηγουμενο και χοντρο. Κριμα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κινητό μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά με τέτοια τιμή δεν ξέρω πλέον αν μπορεί να πουλήσει. Οι Κινέζοι έχουν ρίξει πάρα πολύ τις τιμές για αντίστοιχα specs.

• Like 1
Δημοσ.

1ον τα κινητα δεν ανανεωνουν αναγκαστικα οποτε εχουν να δειξουν κατι καινοτομο αλλα βασει ετησιου κατα βαση χρονοδιαγραμματος... βελτιωνοντας τις ηδη υπαρχουσες εκδοσεις...

το ιδιο ισχυει και σε επεξεργαστες, καρτες γραφικων κλπ.

2ον τα premium μοντελα με aluminum body της htc οπως το παραπανω ειναι  κατι σαν τα αντιστοιχα iphone σε android

οσοι νομιζετε οτι ο κοσμος αγοραζει καθαρα βασει τιμης και specs χωρις να λαμβανει υποψη και εμφανιση και αισθητικη ειστε βαθεια νυχτωμενοι

• Like 2
Δημοσ.

Το κινητό μπορεί να είναι πολύ καλό αλλά με τέτοια τιμή δεν ξέρω πλέον αν μπορεί να πουλήσει. Οι Κινέζοι έχουν ρίξει πάρα πολύ τις τιμές για αντίστοιχα specs.

Ναι γιατί έχουν παρουσιαστεί πολλά κινέζικα με τον 810...

Δημοσ.

σοβαρα γτ δεν παραιτουνται ολοι οι σχεδιαστες? δλδ καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια? πφφφφ..

Υπαρχουν τοσα παλικαρια εκει εξω που κανουν καταπληκτικα concept σχεδια και οι εταιριες συνεχιζουν να μας πλασαρουν τα ιδια καθε χρονο.. καθολου φαντασια πια? 

αφου ρε φιλε και παλι φετος θα πουλησει με τετοια χαρακτηριστικα και τετοιο desing που εχει.. οποιος εχει m7,m8 δεν νομιζω να ενδιαφερονται για αλλαγη ακομα αρα για τους αλλους μια χαρα ειναι..

Δημοσ.

Τι γκουμουτσα ειναι αυτη! 9.6 πάχος  160 γραμμαρια με μονο 2900 μπαταρια και 5ιντσες lol!!!έκρυψαν κατι μεσα? ανοίγει και δουλευει σαν αποθηκευτικος χώρος?Ανοιγει και εχει καθρεφτάκι για της γυναικες??Μήπως ειναι και πορτοφόλι μαζι?Μήπως κρύβει και ενα μικρότερο κινητο μεσα του?Τι εχει μεσα τελος παντων?

Δημοσ.

Απ' όλα τα leaks και τα renders μόνο αυτό μου έχει αρέσει μέχρι στιγμής:

htc-one-m9-plus-evleak.png

Εννοείτε χωρίς το κουμπί "a la samsung"

Αυτό της φωτογραφίας του άρθρου είναι σαν το Μ8 με μεγαλύτερα specs. 

Μερικές μέρες μείναν, αλλά αν έχει τετράγωνη κάμερα και εξέχει θα παραμείνω πάλι με το Μ7 που θεωρώ ότι έχει καλύτερες σχεδιαστικές γραμμές και από το Μ8.

Δημοσ.

Και εγω ειχα διαβασει οτι τα ηχεια φέτος θα είναι αλλα nexus 9 και όχι οπως του Μ7/Μ8.

Δημοσ.

Δεν αντεχω αλλη πρωτοτυπια...PLS ας τους σταματησει καποιος εκει στις Σαμμυ και htc...

Στην εποχη που τοσος κοσμος αλλαζει την συσκευη του για πλακα επειδη την βαριεται αμεσως (Δεν λεω ολοι αλλα οι περισοτεροι και φυσικα δεν το θεωρω και λογικο αλλα κι εγω μεσα σ αυτους ειμαι) εσεις τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου?

Καντε μια αλλαγη ρε παιδι μου!

Ηθελα να ξερα ...Λογω κρισης απολυσατε το τμημα design σας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως καταφερνουν στην htc να φτιαχνουν 5" κινητο που πλησιαζει σε βαρος το 5.7" samsung note 4 κ εχει διαστασεις σχεδον σαν το lg g3 των 5.5";

Ποσο πιο μεγαλα και απαισια bezels?

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μανία από αρκετούς για το ότι δεν άλλαξε το design. Εγώ βρίσκω τρομερή τη συμπεριφορά της htc. Έχει καταφέρει,από το m7 και μετά να φτιάξει ένα κινητό,όσον αφορά το design,που κατά γενική παραδοχή είναι το πιο όμορφο.Κάποιοι παραπονιούνταν για παράδειγμα "αν είχε μια φυσιολογική κάμερα αντί για την ultrapixel βλακεία,θα ήταν το απόλυτο". Παίρνει λοιπόν την τελευταία της ναυαρχίδα,ό,τι καλύτερο λοιπόν έχει ο κάθε κατασκευαστής, και διορθώνει ένα μεγάλο ελάττωμα που εντόπισαν οι χρήστες πελάτες της.Ακούει τις φωνές χρηστών πελατών κάθε εταιρείας ότι δε μας νοιάζει η QHD οθόνη,δεν έχει νόημα, και προτιμούμε επιδόσεις και διάρκεια ζωής μπαταρίας. Παίρνει λοιπόν την τελευταία της ναυαρχίδα και βάζει πιο δυνατό επεξεργαστή και FHD οθόνη.

Είναι προφανές,για μένα,πώς κάνει ό,τι πρέπει να κάνει όχι απλά κάθε εταιρεία αλλά και καθένας μας στη ζωή:διορθώνει απλά τα λάθη που τις έχουν επισημάνει άλλοι!Δεν πειράζεις αυτά για τα οποία εισέπραττες μπράβο...

Αν άλλαζε design όλοι θα έλεγαν (και με το δίκιο τους) "αμάν ρε HTC το έκανες τώρα υπερτουμπανο σε όλα τα χαρακτηριστικά,το design όλοι λέγανε ότι είναι πανέμορφο το m7 και το m8, γιατί το άλλαξες?"

Αλλά, πάντα για κάτι πρέπει να φωνάζουμε, άγνωσται οι βούλα των χρηστών...

• Like 3
Δημοσ.

htc-one-m9-con-1.jpg?w=952

εμενα απο ολα τα renders αυτο μ αρεσε!

παντως δεν νομιζω να ναι αυτην η τελικη του μορφη (που παρουσιαζεται στην αρχη του θεματος) μιας και στο twiter δεν ειχε αναφερει καποιος απο την htc οτι η μπροστινη καμερα θα ναι στο κεντρο , οτι θα εχει φυγει το μαυρο bezel με το λογοτυπο στο κατω μερος και επισης οτι τα ηχεια θα μεταφερθουν στις ακρες ? ελπιζω παντως να εχει μικρες διαφορες απο το m8 ,οχι για καποιον αλλο λογο , μιας και το m8 το βρησκω πολυ ωραιο,απλα ετσι για λιγο αλλαγη, ενα lifting ρε παιδι μου

• Like 3
Δημοσ.

ελπίζω να μην είναι αυτό! Περιμένω να επιβεβαιωθούν οι άλλες φωτογραφίες που διέρευσαν, με μικρότερα bezel και διαφορετικό σχεδιασμό!

• Like 1
Δημοσ.

ελπίζω να μην είναι αυτό! Περιμένω να επιβεβαιωθούν οι άλλες φωτογραφίες που διέρευσαν, με μικρότερα bezel και διαφορετικό σχεδιασμό!

Μικρα bezels με μεταλλικη κατασκευη unibody το βλεπω δυσκολο, αν σκεφτεις οτι ο ανταγωνισμος ειναι η apple, καλα τα παει και η htc, οι συσκευες που εχουν μονο μεταλλικο frame μπορουν να γινουν πιο μικρες, αλλα και παλι θα εχουν βαρος. Για να μην μιλησω για το repairability που ειναι τραγικο στα προηγουμενα, οπως και το κοστος, γενικα το unibody μεταλλο μονο μπελας ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...