Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μια ασυνήθιστη πηγή, ένα γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα με την ονομασία CyberPort μας έρχονται ίσως οι πιο αξιόπιστες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της HTC, το One M9 οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από τις επίσημες φωτογραφίες.Η ιστοσελίδα εμφανίζει τη συσκευή στα δύο φημολογούμενα χρώματα στα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει, χρυσό/ασημί, και μεταλλικό γκρι, ενώ η εμφάνιση του κινητού είναι σε αρμονία με παλαιότερες διαρροές. Παραμένοντας πιστή στο μεταλλικό σχεδιασμό, το νέο μοντέλο έχει αρκετές ομοιότητες με την περσινή έκδοση, με το πάχος να φημολογείται στα 9.6 χιλιοστά και το βάρος στα 157 γραμμάρια.

Καμία έκπληξη δεν υπάρχει στα τεχνικά χαρακτηριστικά, με την επιβεβαίωση ότι το One M9 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, με Full HD ανάλυση και το οκταπύρηνο Snapdragon 810 χρονισμένο στα 2GHz με μνήμη 3GB. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB, επεκτάσιμος έως 128GB με την αντίστοιχη microSD κάρτα ενώ σημαντικές εξελίξεις έχουμε στις κάμερες.

Για την κύρια κάμερα, επιβεβαιώνεται ότι η HTC αφήνει πίσω της τους πειραματισμούς με την Ultrapixel τεχνολογία, ενσωματώνοντας αισθητήρα 20MP με διπλό LED Flash. Η Ultrapixel τεχνολογία υπάρχει πάντως στην εμπρόσθια κάμερα, με την κλασσική ανάλυση των 4MP και τα oversampled pixels που αναμένεται να χαρίζει εντυπωσιακές selfies.

Η επιλογή της πλατφόρμας είναι φυσικά η τελευταία έκδοση του Android 5.0 Lollipop, με την αυτονομία να αναμένεται να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.900mAh. To ηλεκτρονικό κατάστημα μάλιστα προχωράει ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας την τιμή του One M9 η οποία φαίνεται να έχει οριστεί στα €749.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η επιβεβαίωση ή μη των παραπάνω πληροφοριών θα γίνει πραγματικότητα την 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη στην επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματισμένη η εταιρεία και από την οποία θα σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις.

Στην ίδια παρουσίαση η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει και μια μεγαλύτερη έκδοση με οθόνη 5.2 ιντσών και ανάλυση Quad HD.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: CyberPort

Δημοσ.

σοβαρα γτ δεν παραιτουνται ολοι οι σχεδιαστες? δλδ καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια? πφφφφ..
Υπαρχουν τοσα παλικαρια εκει εξω που κανουν καταπληκτικα concept σχεδια και οι εταιριες συνεχιζουν να μας πλασαρουν τα ιδια καθε χρονο.. καθολου φαντασια πια? 

• Like 27
Δημοσ.

Αμα αυτη η μεγαλυτερη εκδοση βγαινει με μεγαλυτερη μπαταρια (4000mAh) θα ειναι καλα. Φτανει πια με τον αγωνα δρομου για το ποια εταιρια θα εχει την υψηλοτερη αναλυση.

Η γνωμη μου ειναι οτι θα μπορουσε να βαλει στην κανονικη εκδοση λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. Πραγματικα απορω γτ καμια εταιρια (πλην μερικων εξαιρεσεων οπως η Huaweii με το mate 7) δεν βλεπει οτι η υψηλοτερη αναλυση δεν εντυπωσιαζει κανεναν πλεον

Δημοσ.

Μια αναβάθμιση σε specs από το m8 φαίνεται. Το m8 το έχω από την κυκλοφορία του και δεν με βλέπω να το αλλάζω φέτος αλλα σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή αγορά για οποιον σκέφτεται Android flagship για το 15. Παρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει κάπου αναλογία πάχους/mAh ;

Υπάρχουν συσκευές με μικρότερο πάχος και ταυτόχρονα μεγαλύτερη μπαταρία. Όπως, επίσης, συσκευές με ίδιες ή και μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και μεγαλύτερη οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ασχημη συσκευη και γενικα απογοητευση εμφανισιακα...η καμερα γιατι εξεχει απο το σωμα;Μιλαμε για μια 20αρα σαν αυτη που εχουν τα Sony στα οποια η καμερα ειναι ενα με την υπολοιπη συσκευη....

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε μάλλον για αυτούς που παρέμειναν στο Μ7 και δεν θα το αλλάζαν με Μ8. Για τους έχοντες Μ8 δεν πιστεύω να κάνει και θραύση...

Από την άλλη για την μπαταρία, δεν πιστεύω πως όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο καλύτερη η αυτονομία. Εγώ μαξάρω 4 μέρες και μερικές ώρες (4-5-6) μέχρι να πατώσει το Μ8 στο 10%. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν συσκευές με μικρότερο πάχος και ταυτόχρονα μεγαλύτερη μπαταρία. Όπως, επίσης, συσκευές με ίδιες ή και μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και μεγαλύτερη οθόνη.

Και λοιπόν;Άλλοι προφανώς ενδιαφέρονται για την αναλογία αυτή, άλλοι πάλι όχι.

Εγώ το βρίσκω φοβερό, πραγματικό τηλέφωνο στα χέρια σου, από τα λίγα που μπορείς να βρεις.Η ένστασή μου είναι στην αρχική τιμή διάθεσης, που τη θεωρώ υπερβολική.

• Like 1
Δημοσ.

η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραγμα.. εμενα μου φαινεται πολυ καλη.. και στο iphone 6 εξεχει και ειναι αρκετα ομορφη συσκευη.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...