Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά θέμα συμβατότητας είναι φιλε μου. Εχω και γω θέμα με αντιστοιχη μητρικη. Έστειλα και στην corsair να μου πουν τι μνημες θα ηταν συμβατές και δεν υπηρχαν. Στο σαϊτ της Kingston μπορείς να δεις τη συμβατότητα της μητρικης σου με μνημες τους

Γκουγκλαρε Kingston memory finder γιατι δεν μπορώ να κανω επικόλληση το λινκ

Δημοσ.

καλησπερα,

και δες version απο το bios γιατι δινουν σχετικες πληροφοριες στο official site...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα η m/b ειναι 2009 και εχουν σταματησει την υποστηριξη-δοκιμες ραμ...

γραφουν μερικες μνημες αλλα πλεον οι περισσοτερες εχουν αλλαξει revision και δεν ειναι συμβατες για ενα τελικο γραμμα στο s.n. οπως εγινε και τωρα!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα  αγωρασα μια καρτα ραμ 2 γκιγκα  την δεχετε η μητρικη  δουλευει κομπλε αλλα μαζι με την παλια δεν δουλευει ειναι ολα τα χαρακτιριστικα ιδεια απλα ειναι αλλη μαρκα και  ενα γκιγκα η παλια....  μετο που φορτονει να ανοιξουν τα windows με κανει ρεσταρτ  υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το στροσω ?  μου  κανε εντιποσει που δουλευουν μονεs και μαζι οχι :/

Δημοσ.

Αν είχες υπερχρονίσει τις παλιές μνήμες, φόρεσε τες στο μηχάνημα, στο Bios βάλε χρονισμούς στο Auto, κάνε save, κλείσε το συστημα, βάλε τις καινουριες και κατα 99% θα μπουταρεις κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...