Προς το περιεχόμενο

Νέο video teaser από την Samsung για το Galaxy S6 (Update)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι προσπαθεί με νύχια και δόντια να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, δε σηκώνει συζήτηση.

Τι θα μας προσφέρει όμως το νέο Lagaxy; Αλουμίνιο; Σώπα, κατάλαβε μετά από 5 χρόνια ότι η πλαστικούρα δε συμβαδίζει με τα 700άρια που χρεώνει; Α, και ένα νέο, ελαφρύτερο TouchWiz UI. Πράγμα το οποίο έπρεπε να υπάρχει από την αρχή.

Δε μπορεί με αυτή την τιμολόγηση να χτυπήσει την Κίνα. Μέχρι πρότινος γινόταν καθότι ο ανταγωνισμός δε την έπαιζε στα ίσια. Τώρα όμως; Είναι καιρός είτε να αρχίσει να τιμολογεί σωστά (όπως παλιότερα) τα προϊόντα της, ή να αφήσει τα κινητά και να παραμείνει στα ψυγεία.

• Like 6
Δημοσ.

Ψυγεία; Μόνο; Ξεχασες να αναφέρεις κλιματιστικά, οθόνες, τηλεοράσεις,αυτοκίνητα, πλοία και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Αλλά οκ είπαμε ψυγεία....

• Like 2
Δημοσ.

αν δίνατε στο πρώην gs3 μου το καινούριο(τότε καινούριο) android, θα αφήνατε τους πελάτες πλήρως ικανοποιημένους, δυστυχώς η εταιρία όπως και πολλές άλλες, δεν τηρεί τα τουλάχιστο 2 χρόνια υποχρεωτικής υποστήριξης 

• Like 1
Δημοσ.

Kαλη κατρακυλα και στο s6 και στο mobile department της samsung γενικοτερα. Εχει καμια 10ρια σοβαροτερες εταιρειες, μονο στην Κινα, ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με τη φουσκα της samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιατί από s5 να πας σε s6 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αν όμως από s4 πας s6 είναι αρκετά μεγάλο άλμα.. περιμένω πολλά από το s6..

Αυτό πες το σε αυτούς που είχαν: iPhone 4/iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5s/iPhone 6... Και πάει λέγοντας... ( Απέχω γενικά και απο τις 2 εταιρίες μην πυροβολείτε ! )

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτη φορά βλέπω teaser της Samsung που πραγματικά τραβάει βλέμματα. Καλοφτιαγμένο το βίντεο, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει η επίσημη παρουσίαση για το κινητό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...