Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν ξέρω αν ο τίτλος ειναι σωστός άπλα ηθελα να κανω την έξεις ερώτηση :

Ποτε ξερεις οτι εισαι σε σωστό δρομο να γινεις Σωστος/Καλος Php developer?

• Οταν εχεις απαντησεις για ολα( τα προβληματα)?
  • Οταν δεν ξερεις μια απαντηση ,αλλα ξερεις πως να το ψαξεις?

Εγω γενικα ειμαι noob Php developer και προσπαθω να μαθω.αλλα ειμαι στην αρχη και δεν θελω να "¨φτιαξω" λαθος βάσης ανοιξα αυτο το θεμα.

ποιο ειναι το σωστο...

1. γραφεις κωδικα?
  2. κανεις copy paste?
  3. ?

εγω κανω το δευτερο.ειναι σωστο που το κανω?

σε κατι που θελω να φτιαξω πχ με βαση.δ δεν θα γραψω κωδικα για την συνδεση στην βαση αλλα θα κανω copy paste απο αλλο αρχειο που εχω ετοιμο Η θα βρω απο το ιντερνετ.αν προσπαθησω μονος μου κανω λαθη και νευριαζω γιατι καθηστερω να φτιαξω αυτο που θελω.

anyway, θα ηθελα την δικη σας γνωμη/αποψη για το ποιος ειναι ο Σωστος/Καλος Php developer και πως μαθαινεις σωστα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν καταλαβαίνεις πόσα πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις και όταν κάθε χρόνο λες τι βλακείες έκανα πέρισι.

• Like 5
Δημοσ.

Είσαι σε σωστό δρόμο όταν, βλέποντας τον κώδικα που έγραψες έξι μήνες πριν, σκέφτεσαι "αν είναι ποτέ δυνατόν να πίστευα ότι αυτές οι βλακείες είναι καλή λύση".

Όταν καταλαβαίνεις πόσα πολλά είναι αυτά που δεν ξέρεις και όταν κάθε χρόνο λες τι βλακείες έκανα πέρισι.

@alou lol  :D

ΥΓ δε βλάπτει να διαβάσεις και αυτό εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Πώ ρε φίλε...................... Τι είπες τώρα............. Το νοιώθουν και άλλοι αυτό; Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος........

Βλέπω παλιό μου κώδικα και μερικές φορές λέω: Εγώ έγραψα αυτές τις Λ.....ιες!!!

εγω κανω το δευτερο.ειναι σωστο που το κανω?

σε κατι που θελω να φτιαξω πχ με βαση.δ δεν θα γραψω κωδικα για την συνδεση στην βαση αλλα θα κανω copy paste απο αλλο αρχειο που εχω ετοιμο Η θα βρω απο το ιντερνετ.αν προσπαθησω μονος μου κανω λαθη και νευριαζω γιατι καθηστερω να φτιαξω αυτο που θελω.

Εαν δεν γράψεις δεν θα μάθεις.

Εαν δεν κάνεις λάθη δεν θα μάθεις τι είναι σωστό.

Η καθυστέρηση στην εκμάθηση δεν είναι κακό πράγμα.

Και πάνω απ' όλα υπομονή, υπομονή, υπομονή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...