Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειμαι με windows 8.1 και ειμαι με ασυρματο. Συγκεκριμενα με το tp-link tl-wn422g. Υπαρχουν drivers 8 ουτε καν 8.1 και ειναι beta. Τον εβαλα και ειχα προβληματα. Πολυ αργο ιντερνετ. Δοκιμασα να βαλω τον driver για τα 7. Τραγικο. Εκτος οτι πιανει 3 γραμμες απο πεντε και το ρουτερ ειναι 2 βηματα μεσα στο σαλονι, τρωεει σκαλωματα μερικες φορες αργει παρα πολυ να φορτωσει σελιδες.

Καποια προβληματακια τα εχω γενικα με το ιντερνετ με την γραμμη, αλλα σε ενα λαπτοπ που εχω, πηγαινουν ολα τελεια. Αρα κατι γινεται με το usb wireless που εχω. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο συμβατο με 8.1, να ειναι πιο ισχυρο απο αυτο και οσο πιο οικονομικο γινεται? Κατι αξιοπιστο με τα λιγοτερα χρηματα. Ειχα βρει μια καρτα pci-e, αλλα αξιζει η οχι? Πιο καλα δεν ειναι σε usb?

Ενταξει ειναι τραγικο τωρα μεσα στο σπιτι να πιανω 3 γραμμες που επρεπε να πιανω φουλ και να εχω και προβληματα.

Αν γινεται να μου προτεινετε απο το eshop λογω εξοδων μεταφορικων κτλ κτλ.

Δημοσ.

oi pci express καλες ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι μεσα στο κουτι και το κουτι συνηθως το εχουμε καπου καταχωνιασμενο και κολλημενο στον τοιχο μπορει να μην εχει τοσο καλο σημα. κοιτα και σε Netgear για Usb stick.

Δημοσ.

Μμμ καταλαβα. Αρα παμε σε usb. Βρηκα κατι μικροσκοπικα. Για αυτο εδω τι λες? http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn725n-150mbps-wireless-n-nano-usb-adapter-p-PER.612497 Αξιζει? Βλεπω καλες κριτικες και ειναι και συμβατο με 8.

Αλλιως βρηκα netgear που μου ειπες αυτο εδω. http://www.e-shop.gr/netgear-wna3100m-n300-wifi-usb-mini-adapter-p-PER.613564

Καλη Καθαρα Δευτερα κιολας :D

Δημοσ.

Οπ καλο φαινεται το πρωτο και ειναι και συμβατο με 8.1. Ευχαριστω και τους 2 για τις επιλογες :)

Απλα να ξερεις οτι το δευτερο ειναι δυνατοτερο αν τυχων σου χρειαζεται.Να σαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.

Το 2ο που προτείνει ο PEPES2 είναι όντως πολύ δυνατό. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος είναι πολύ καλή επιλογή

edit: Alex V, το πρώτο tplink που έβαλες, το μικρό, πιάνει καλά μόνο αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο. Αν είσαι σε διπλανό έχει θέματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...