StigmaX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Είναι εύκολο όσοι τον έχουν να ποσταρουν min/max θερμοκρασίες του συγκεκριμένου επεξεργαστή και με τη ψυκτρα. Εμένα μου πιάνει min 12-13 max 60. Με Arctic cooling a30 και μου φαίνεται κάπως ψηλά, γι αυτό και ανοίγω το θέμα.
Tenshi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ασε το ελάχιστο.Η μέτρηση είναι λανθασμένη στους FX. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να συνυπολογίσεις.Την θερμοκρασία δωματίου,το μέγεθος του κουτιού και την ψύξη του,αν έχει γίνει o/c και με τι vcore.
StigmaX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ασε το ελάχιστο.Η μέτρηση είναι λανθασμένη στους FX. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα πρέπει να συνυπολογίσεις.Την θερμοκρασία δωματίου,το μέγεθος του κουτιού και την ψύξη του,αν έχει γίνει o/c και με τι vcore. Σίγουρα και παίζουν ρόλο, μιλάμε για στοκ ρυθμίσεις. Απλά βλέπω τότε έχω διαφορά 20-30 βαθμούς σε σχέση με τον 4300 και 6300 και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κακή τοποθέτηση ψυκτρας η αν είναι το chip τόσο ζεστό.
AiWaaa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εμ στα 5 ghz που τρέχει τώρα μαξ package έχω 46-47..
StigmaX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εμ στα 5 ghz που τρέχει τώρα μαξ package έχω 46-47.. Με τι ψύξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα