Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά έπρεπε να είχα φύγει και ήμουν στο τσάκ. Για μένα το μεγάλο ζητούμενο ήταν ο OTE TV που διακαώς ήθελα. Και οικονομικά με συνέφερε. Full pack nova με 2play έβγαινε πάνω απο 50 ευρώ, το αντίστοιχο με ote και καλύτερο περιεχόμενο για τα δικά μου γούστα βγαίνει στα 42,30 και αυτό έπρεπε να είχα κάνει απο την αρχή. Δεν ήταν λύση να γυρίσω 4νετ ή να παω αλλού αφου το βασικό ζητούμενο ήταν το ξαναλέω το ΟΤΕ ΤV και ειμαι ευχαριστημένος για την επιλογή αυτή και αρκετά δυσαρεστημένος με nova. Απλά μου έγινε (απο λάθος τους και το παραδέχθηκαν) η προσφορά 53,90 στην 50αρα που απο λαιμαργία ας το πούμε την πήρα, τα υπόλοιπα έχουν όπως σας εξιστορήθηκα. Κάποια στιγμή θα βαριόμουν την 50αρα, ήδη μετά απο 10 μέρες που την είχα, έλεγα μέσα μου, ζήτημα αν την χρησιμοποιείς μισή ώρα την μέρα, τσάμπα τα λεφτά. Χρυσή τομή κακώς είπα, προς όφελος του ήταν η φάση, απλά αποφάσισα να μην το τρέξω άλλο και ουσιαστικά έκανα υποβάθμιση στο πακέτο που εξ αρχής έπρεπε να είχα βάλει, και με την όλη αυτή φάση γλύτωσα και το τέλος υποβάθμισης (αν στο μέλλον αποφάσιζα να το κάνω) και γλύτωσα και το τέλος φορητότητας. Ριγμένος νοιώθω αλλά ταυτόχρονα βλέπω όπως περιέγραψα πριν και την θετική πλευρά του θέματος.

Η παραπάνω μου αναφορά έγινε για να γνωρίζετε εδώ τι παίζει και μην την πατήσει και άλλος με την προσφορά αυτή που και καλά λένε πως ήταν απο λάθος, αν και εγώ εκτιμώ πως ήταν ένα προτιθέμενο λάθος.

Δημοσ.

Σε βλεπω πολυ ισορροπημενο στην σκεψη σου. Υποθετω (δεν το ξερω) οτι εγινε καποιο λαθος, ο ΟΤΕ δεν ειναι εταιρια που στελνει γραβατωμενους στα σπιτια να λενε ΨΕΜΑΤΑ στον κοσμο. Λαθη γινονται παντου, δυστηχως.

Δημοσ.

Λάθος έκαναν και το παραδέχθηκαν, θέλω να πιστεύω πως δεν ήταν δόλος. Όμως όταν κάνεις συμβόλαια οφείλεις να τα τιμάς και οχι να εκβιάζεις τον πελάτη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα μικρό update στην ιστορία αυτή...

Λαμβάνω εχθές τον πρώτο λογαριασμό, και ήταν 120 ευρώ. Πείτε με παράλογο, το ξέρω οτι δεν έχουν κάνει λάθος, αλλά μας ρωτάνε αν έχουμε να πληρώσουμε 120 μαζεμένα, ειδικά όταν στην περίπτωση μου έχουν γίνει τα παρακάτω:

05/02 ενεργοποιούμε απο φορητότητα στο 2play vdsl 50 απερ. σταθ. + ote tv full pack με τελικό συμφωνημένο πάγιο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο 53,80 τελικό. Έχω μόνο τηλέφωνο και ιντερνετ απλό adsl.

09/02 λαμβάνω vdsl router και πλέον ενεργοποιείται επίσημα και το ιντερνετ και ειναι χρεώσιμο.

Άμεσα ζητώ ενεργοποίηση ebill ώστε να λαμβάνω μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρονικά και να μην έρθει ο πρώτος λογαριασμός δίμηνος και είπαν οκ.

15/02 ενεργοποιείται και το ote tv

Την ίδια μέρα όμως μου λένε πως το συμβόλαιο μου δεν μπορεί να περαστεί το σύστημα παρότι το αναγνώρισαν και έγινε ηχογράφηση διότι υπάλληλος τους μου έδωσε λάθος τιμη, το 53,80 ήταν για το 30αρι vdsl.

16/02 μετά απο καταγγελίες και μανούρα συμβιβάζομαι να υποβαθμίσω την γραμμή σε adsl24 + όλα τα άλλα με νέο πάγιο 42,80 και χωρίς πρόστιμο υποβάθμισης εννοείτε και δώρο τα τέλη φορητότητας λόγω της βλακείας τους και της εξαπάτησης τους να αλλάξω συμβόλαιο.

Οπότε απο 16/02 δεν λαμβάνω υπηρεσίες vdsl50 αλλά 24.

Σκάει ο πρώτος λογαριασμός εχθές χωρίς ote tv, απο 04/02 - 15/02, με αναλογίες χρήσης για το καθετί, δίμηνος, ζητώντας και να προκαταβάλω το πάγιο της επόμενης χρήσης για ένα πρόγραμμα που εγώ δεν έχω καθώς και τα τέλη φορητότητας που έταξαν πως δεν θα φανούν. ΣΥΝΟΛΟ.. 120 ΕΥΡΩ.

Μίλησα με την προισταμένη του τμήματος παραπόνων που μου είχε τάξει την νέα συμφωνία, μου εξήγησε πως πρέπει να το πληρώσω και αναγκαστικά ο πρώτος λογαριασμός θα ειναι δίμηνος και ας είχα ζητήσει ebill, πάντα έτσι γίνεται λέει, και απο εκει και πέρα τον Απρίλιο που θα σκάσει ο νέο μηνιαίος ηλεκτρονικός πλέον λογαριασμός, θα έχει κάνει το σύστημα αυτόματα όλες τις διορθώσεις, δηλαδή θα χρεωπιστώνει απο το προπληρωμένη υπηρεσία του μηνός μπροστά την διαφορά λόγω υποβάθμισης, θα προσθέτει την αναλογική χρήση του ote tv για το διάστημα αυτό μιας και δεν τιμολογήθηκε τώρα, ενώ παράλληλα θα πιστώνει και την φορητότητα. Μου εξήγησε πως δεν έγιναν οι ενέργειες αυτές γιατι ο λογαριασμός εκδόθηκε 15/02 ενώ οι αλλαγές που έγιναν τις κάναμε στις 16/02. Ζήτησα να μην πληρώσω τον λογαριασμό και να εκδοθεί νέος σωστός, δεν γίνεται μου είπε, συστημικό θέμα.

Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πολύπλοκοι, οι υπολογισμοί τους αδύνατον να τους αναπαράγω, πρακτικά έλεγχο αν με κλέβουν δεν μπορώ να κάνω, και καλούμε να δωσω μαζεμένα 120 ευρώ για τα συστημικά τους προβλήματα και να τα πάρω πίσω αργότερα. Εφορία και δημόσιο μου θυμίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...