koozoop Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας. Εγκατέστησα το owncloud σε ένα home server (με λειτουργικό windows 7 64bit pro, IIS 7.5, PHP 5.6.4, MySQL 5.6) με τον οποίο συνδέομαι μέσω https απομακρυσμένα μέσω dyndns. Όλα καλά μέχρι που ξεκίνησα να αντιγράφω αρχεία και φακέλους από το dropbox (το οποίο θέλω να εγκαταλείψω) στον φάκελο που έχω εγκαταστήσει από τον client στο PC της δουλειάς. Δυστυχώς, λόγω της δουλειάς μου, όλα τα αρχεια και οι φάκελοι έχουν Ελληνικούς χαρακτήρες. Με την πρώτη προσπάθεια συχρονισμού μου έβγαλε λάθος. Μετά άλλαξα το locale των windows από Ελληνικά σε US International και ο συχρονισμός ξεκίνησε αλλά αντί για Ελληνικούς χαρακτήρες στον server εμφάνισε αριθμούς και ερωτηματικά. Ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με τον IIS και PHP, υπάρχει όμως περίπτωση να το φτιάξω; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Θέλω να αποφύγω όσο μπορώ το Linux προς το παρόν διότι δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ. Θα αντιμετωπίσω όμως το ίδιο πρόβλημα και εκεί (πχ ubuntu desktop ή server); Μήπως ενα αλλάξω σε apache αντι για iis...;Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα