teogalaxys2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια εγω το lg g2. Ηθελα να ρωτησω μεχρι ποσο τις % πρεπει να φτανει η μπαταρια για να το βαλω για φορτισμα. Και επισης οταν φορτιζει το κινητο και το χρησιμοποιω μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο προβλημα στην μπαταρια? Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Ultron Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια εγω το lg g2. Ηθελα να ρωτησω μεχρι ποσο τις % πρεπει να φτανει η μπαταρια για να το βαλω για φορτισμα. Και επισης οταν φορτιζει το κινητο και το χρησιμοποιω μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο προβλημα στην μπαταρια? Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App Καλησπέρα, γενικά καλό θα ηταν να το βαζεις για φόρτιση όταν παει κάτω ή κοντα στο 15%. Οχι δεν δημιουργείται προβλημα απλα φορτίζει λιγο πιο αργα και ζεστένεται περισσοτερο.
teogalaxys2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Και αλλη μια ερώτηση. Αν φορτισει 100% και το αφησω λιγη ωρα ετσι θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα