Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια το τροφοδοτικο βγηκε off, ξαφνικα εκλεισε το πισι εκανα καποια πειραματα και αφου τα ξεσυνδεσα ολα και το βραχυκυκλωσα μονο του πηρε μπρος για κανα 10αρι δευτερολεπτα και εκλεισε,το φυσηξα ειναι πεντακαθαρο και παλι τα ιδια οποτε παω για εγγυηση δεν το πειραζω αλλο. Με την εγγυηση στο eshop τι παιζει? Να ξερω τι να περιμενω, εδινε εγγυηση 5 χρονια το eshop και ειμαι στον 2ο χρονο. Οταν το ειχα παρει ειχε 100+ τωρα εχει κατω απο 100 . ΕλπιΩ να μην ειμαι εκτος θεματος εδω.

Δημοσ.

Αν οντως εχει προβλημα,αρχικα θα δεις μηπως σου στειλουν αλλο καινουργιο αλλιως θα κοπει πιστωτικο στο ποσο που το αγορασες για να αγορασεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Αν οντως εχει προβλημα,αρχικα θα δεις μηπως σου στειλουν αλλο καινουργιο αλλιως θα κοπει πιστωτικο στο ποσο που το αγορασες για να αγορασεις κατι αλλο.

Αυτο ακριβως μονο με την διαφορα οτι το e-shop θα σου κοψει πιστωτικο με την τιμη που θα κανει τωρα το τροφοδοτικο. Δηλαδη αν το πηρες 120 € τοτε υπολογισε κανα 90αρι πιστωτικο. Ετσι εχει γινει σε 2 καρτες γραφικων οπου μου ειχανε καει.

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι στη διακριτικη τους ευχερεια. Ο νομος ειναι σαφης. Αν κοστιζε παραπανω τωρα, θα σου εκοβαν πιστωτικο με την τρεχουσα ανωτερη τιμη? Προφανως συνιστα ιδιοτελεια εκ  μερους του καταστηματος.

Δημοσ.

Το πιστωτικο κοβεται παντα στην αναγραφομενη τιμη, ολα τα αλλα που ακουμε απο εδω και απο εκει για τα πιστωτικα ειναι μπουρδες που γινονται σε χωρες οτι να ναι οπως η Ελλαδα.

Δημοσ.

Το γνωριζω οτι κανονικα πρεπει να κοπει πιστωτικο τα χρηματα που το εχει αγορασει. Το θεμα ειναι οτι αν του κοψουνε λιγοτερο (που θα το κανουνε) μπορεις να βγαλεις ακρη? Του εχει τυχεις κανενος να του κοψουνε λιγοτερο πιστωτικο και μετα απο μαχη να το κερδισει? Γιατι εμενα ποτε....

Δημοσ.

Βρηκα την αποδειξη τελικα 89 το ειχα παρει και τωρα εχει 93 και ειναι αμεσα διαθεσιμο, το xfx pro750w ειναι,ποσο παει η ολη διαδικασια ξερουμε χρονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...