Δων Κιχώτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 hi guys!!θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.έχω το psp e1004 και το αγόρασα από ένα μέλος του insomnia (μόνο την συσκευή).Τέλος πάντων μετά από 2-3 βδομάδες πήγα αγόρασα κάρτα μνήμης και δεν πήρα φορτιστή γιατί παρατήρησα πως φόρτιζε μέσω του καλωδίου που είχα από το controller του PS3 και το σύνδεα με το PC.Κάποια στιγμή θα έφευγα χωριό και τελικά κατάλαβα πως χρειαζόμουν ένα φορτιστή.Οπότε πήγα και αγόρασα έναν.Με το που τον πήρα τον σύνδεσα απευθείας για να τον ελέγξω αλλα το λαμπάκι δεν άναψε και δεν το έδωσα σημασία δίοτι το είχα από πριν φορτισμενο μεσω του καλωδίου που ανέφερα παραπάνω,οπότε και υπέθεσα οτι δεν ήταν ανάγκη να το φορτίσει .Με το που πήγα στο χωρίο και ξέμεινα απο μπαταριά,συνδεσα τον φορτιστή και τελικα πάπαλα.Τίποτα δεν έκανε.Σημάδι ζωής δεν έδειχνε,όποτε και έμεινα με άδεια χέρια.Όταν γύρισα εδώ το σύνδεσα με το καλωδιάκι και τελικα ουτε αυτο του εδινε ρεύμα.Μέχρι να το πάω για service (την τρίτη) μπορεί κάποιος/α να μου πει τι συνέβη;
hackerW32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μεσα απο καλώδιο usb το psp παντος δεν φορτιζει α, δεν ειδα το "e" στο ονομα, δεν ξερω τι παιζει με αυτο ----- απο οτι διαβασα, για να φορτισει απο την usb θυρα, το psp πρεπει να ειναι αναμμένο. αρχικα πρεπει να ελενξεις εαν ο φορτιστης που εχεις δουλευει εχω και εγω ρε ****** ενα psp ενός φιλου, επεσε κατω και τα τυναξε η οθονη, εκεινος ελεγε πως δεν αναβει καν, κουνησα λιγο το βισμα τροφοδοσιας και αναψε, ετσι ειδα και την σπασμενη οθονη, σε εκεινον απλα δεν αναβε. για κουνα λιγο το βισμα, ξερεις, δεξια αριστερα πανω κατω, απαλά ε
Δων Κιχώτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 όχι μόνο δεν "έπαιζα" με το καλώδιο,άλλα το έκανα και "εγχείρηση" μπας και φόρτωσει κάπως
Δων Κιχώτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παιδια μια βοηθεια ζηταω. το πηγα για service και χωρις καν να το ανοιξουν μεσα το πολυ 2 λεπτα με λενε <<80€ και παει στην αντιπροσωπεια>> (παρεμπιπτόντως η κιτρινη υποδοχη που βαζουμε το καλωδιο του φορτιστη και η μπαταρια του δεν εχουν θεμα)
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 πιθανότατα σου πιανουν το ποπο χωρις να ειμαι και συγουρος, μπορει να χρειαζεται αλλαγη μητρικης.. προσωπικά δεν μπορω να σε βοηθήσω περαιτέρω
Δων Κιχώτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστώ πάντως που προσπάθησες να με βοηθήσεις.
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 hi guys!! θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.έχω το psp e1004 και το αγόρασα από ένα μέλος του insomnia (μόνο την συσκευή).Τέλος πάντων μετά από 2-3 βδομάδες πήγα αγόρασα κάρτα μνήμης και δεν πήρα φορτιστή γιατί παρατήρησα πως φόρτιζε μέσω του καλωδίου που είχα από το controller του PS3 και το σύνδεα με το PC.Κάποια στιγμή θα έφευγα χωριό και τελικά κατάλαβα πως χρειαζόμουν ένα φορτιστή.Οπότε πήγα και αγόρασα έναν.Με το που τον πήρα τον σύνδεσα απευθείας για να τον ελέγξω αλλα το λαμπάκι δεν άναψε και δεν το έδωσα σημασία δίοτι το είχα από πριν φορτισμενο μεσω του καλωδίου που ανέφερα παραπάνω,οπότε και υπέθεσα οτι δεν ήταν ανάγκη να το φορτίσει .Με το που πήγα στο χωρίο και ξέμεινα απο μπαταριά,συνδεσα τον φορτιστή και τελικα πάπαλα.Τίποτα δεν έκανε.Σημάδι ζωής δεν έδειχνε,όποτε και έμεινα με άδεια χέρια.Όταν γύρισα εδώ το σύνδεσα με το καλωδιάκι και τελικα ουτε αυτο του εδινε ρεύμα. Μέχρι να το πάω για service (την τρίτη) μπορεί κάποιος/α να μου πει τι συνέβη; Για αρχη βγαλε την μπαταρια, συνδεσε τον φορτιστη και δοκιμασε να το ανοιξεις.. Για συνεχεια αν ανοιγει κουμπωσε του την μπαταρια.. το ιδιο κανε και με το καλωδιο USB .. δοκιμασε να το ανοιξεις ενω εισαι συνδεμενος με το καλωδιο με μπαταρια και χωρις μπαταρια.. δοκιμασε και καποιον αλλον φορτιστη αν περισευει απο καπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα