Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια τηλεόραση στην οποία δεν είχα βάλει αποκωδικοποιητή πρίν 1-2 χρόνια που είχε έρθει το ψηφιακό σήμα στην Πάτρα και απλός την είχα στην άκρη και πολύ σπάνια έβλεπα στα αναλογικά το σκαι πολυ καλα το νεριτ και σε πιο χαλια μορφη σταρ και αντ1 όλα αυτά μέχρι το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ.Κυριακή βράδυ που πήγα να δώ Σκαι δεν δουλευε κανενα καναλι και δουλευει πλεον μονο το νεριτ.Τσεκαρα καλωδιο μην εχει φυγει εκλεισα τηλεοραση και ανοιξα παλι απο το κουμπι εψαξα απο το 0 εως το 80 μηπως μετακινηθηκαν προς τα πανω αλλα μονο 1 παιζει.Τι μπορει να φταιει γνωριζει κανεις ;

Ενω Σαββατο βραδυ εβλεπα σκαι κανονικα το επομενο βραδυ δεν επεζε.

Δημοσ.

Γιατί έγινε απότομα όμως ;

Τι εννοείς απότομα; Εδώ και 2-3 χρόνια λένε να βάλετε αποκωδικοποιητές επειδή το σήμα σταδιακά αλλάζει.

• Like 3
Δημοσ.

Τι εννοείς απότομα; Εδώ και 2-3 χρόνια λένε να βάλετε αποκωδικοποιητές επειδή το σήμα σταδιακά αλλάζει.

Εδώ στην Πάτρα έχει έρθει το ψηφιακό σήμα εδώ και 3 χρόνια περίπου και η άλλη μου τηλεόραση που είναι απο τις καινούργιες δεν χρειάστηκε και παίζει κανονικά.Σε αυτήν την τηλεόραση το ξέρω ότι θέλει απλός λόγω ότι έποιανε 2-3 κανάλια που έβλεπε δεν με πείραζε και που δεν είχε απλός έτσι ξαφνικά πλέον δεν ποιάνει τίποτα πέρα απο το Νέριτ.

Δημοσ.

Εδώ στην Πάτρα έχει έρθει το ψηφιακό σήμα εδώ και 3 χρόνια περίπου και η άλλη μου τηλεόραση που είναι απο τις καινούργιες δεν χρειάστηκε και παίζει κανονικά.Σε αυτήν την τηλεόραση το ξέρω ότι θέλει απλός λόγω ότι έποιανε 2-3 κανάλια που έβλεπε δεν με πείραζε και που δεν είχε απλός έτσι ξαφνικά πλέον δεν ποιάνει τίποτα πέρα απο το Νέριτ.

Μπορεί απλά να σταμάτησαν αυτά τα 2-3 κανάλια να εκπέμπουν αναλογικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...