Evi91 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια... θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε τι να κανω με το dvd του γαμου μου γρατζουνιστικε κα δεν μπορω να το δω. Προσπαθησα να το αντιγραψω στον υπολογιστή μου αλλα δεν τα καταφερα μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει δεν ξερω τι αλλο να κανω....
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως το έκανε ο γαμπρός; Φαντάζομαι δεν παίζει να το γυρίσετε πάλι, έτσι; Πέρα απο την πλακα: Δοκίμασε σε αλλο υπολογιστή (ναι υπάρχει διαφορά απο dvd σε dvd) Υπάρχουν ειδικά βερνίκια που βάζεις πάνω στις χαρακιές και μειώνεται η διάθλαση. Δεν εχουν εγγυημένο αποτέλεσμα, αλλά αν καίγεσαι, αξίζει να το δοκιμάσεις. Παλιά ειχα διαβάσει και για οδοντόκρεμα, αλλά δεν θα το δοκίμαζα ποτέ. Αν βρεις κάποιον που εμπιστευεσαι και το εχει πετυχει ρωτησε τον ποια οδοντοκρεμα εβαλε και τι ακριβώς έκανε.
nikos903 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω ο φωτογράφος κρατάει μια κόπια. Αν δεν βγάλεις άκρη πήγαινε να ρωτήσεις (κράτα και μία καρέκλα για όταν σου πει την τιμή). Έχω πετύχει κάτι μηχανήματα που βάζεις μέσα το DVD και στο συμμαζεύει αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει... Εδώ το έχω πετύχει σε DVDάδικο, του έλεγες και στο περνούσε μια γύρα, βέβαια που θα το βρεις εκεί που είσαι δεν ξέρω... Μπορείς μετά να δοκιμάσεις να το γράψεις με κανονικό αντιγραφικό αλλά πλέον που θα βρεις και ποιος θα έχει...
constantine89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα μην πετας τα λεφτα σου.. πας σε οποιον φανοποιο γνωριζεις η που πετυχεις στον δρομο και του ζητας να σου το περασει ενα χερι με τον αλοιφαδωρο με λιγη αλοιφη γυαλισματος αυτοκινητου θα γινει καινουριο..εχουμε ζωντανεψει πολλα сd απτα παλια που τα κρατουσα για ενθυμιο ετσι ;-) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν βγαλεις ακρη με τα παραπανω τελευταια λυση ειναι να δοκιμασεις την συστολη λογο θερμοκρασιας χωρις να παρει υγρασια βεβαια...για λιγο χρονο που θα σου δωσει να αντιγραψεις τα αρχεια αλλα παντα τελκευταια λυση!!!
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν... 1) Κατέβασε το δωρεάν DVD Decrypter και κάνε εγκατάσταση. Μην φοβάσαι για toolbars και χαζομάρες, είναι καθαρή εγκατάσταση από τον καιρό που τα freewares δεν έχωναν χίλιες-δυό χαζομάρες. 2) Όταν σου ζητήσει να ελέγξει για ενημερώσεις πάτα όχι γιατί το πρόγραμμα έχει σταματήσει να αναπτύσσεται εδώ και χρόνια (αππο το 2005). 3) Τρέξε το πρόγραμμα και πήγαινε στο μενού Tools->Settings και μετά στην καρτέλα I/O και βάλε το Sorftware read retries στο 0 και τσεκάρισε το Ignore Read Errors. Πάτα ΟΚ 4) Στο κεντρικό παράθυρο πάτα στον κίτρινο φάκελο στο destination και επέλεξε που θα σου αποθηκεύσει τα αρχεία. Αν θέλεις, στο παράθυρο διαλόγου μπορείς να πατήσεις Δημιουργία νέου φακέλου και να δώσεις ένα όνομα π.χ. dvd στην επιφάνεια εργασίας. 5) Βάλε το δισκάκι και αν σου βγάλει την αυτόματη εκτέλεση τα windows ακύρωσε το. Πάτα το μεγάλο κουμπί κάτω αριστερά (decrypt) και πάνε καμιά μεγάλη βόλτα ή αν είναι βράδυ πήγαινε για ύπνο. 6) Όταν με το καλό τελειώσει (το πόσες ώρες θα κάνει εξαρτάται από το πόσα σημεία δεν θα μπορεί να διαβάσει) μπορείς να το γράψεις με το αγαπημένο σου πρόγραμμα εγγραφής σαν dvd-video. Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν π.χ. cdburnerxp (32bit ή 64bit), irfan recorder, burnaware free ή ashampoo burning studio free. Λίγο προσοχή στην εγκατάσταση οποιουδήποτε freeware για να απορρίψεις όλα τα offers, toolbars, start pages κτλ κατά την εγκατάσταση. Υ.Γ. Τα setup του cdbxp που δίνω είναι τα καθαρά, χωρίς τα bundles. Το irfan recorder δεν έχει bundles 1
Evi91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστω ολους θα τα δοκιμασω...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 σόρυ που μπαίνω σφήνα αλλά έχω μια απορία αν το καθάριζε με wd 40 θα έκανε δουλειά; Το λέω αυτό γιατί το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω γρατζουνίσματα απο το αυτοκίνητο
sheldon_cooper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει την μέθοδο της μπανάνας και μου δούλεψε...
Evi91 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οταν λες την μέθοδο της μπανανας τι ακριβός εννοείς?
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οταν λες την μέθοδο της μπανανας τι ακριβός εννοείς? Μπανάνα, οδοντόπαστα, μπράσο... you name it! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να επιδιορθώσεις (προσωρινά) ένα γρατσουνισμένο δισκάκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα