TeZaS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Κέρδισα ένα στοίχημα και έκανα ανάληψη, αλλα τώρα μου ήρθε το εξής μήνυμα: Με αφορμή την ανάληψη με κάρτα VISA που έκανες πρόσφατα, και μετά από έλεγχο που έγινε στον λογαριασμό σου, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι εφόσον κάνεις καταθέσεις με paysafe card/mastercard και τα κέρδη σου προέρχονται από καταθέσεις paysafe card/mastercard θα πρέπει η ανάληψή σου να γίνει με την ίδια μέθοδο, δηλαδή ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα, σύμφωνα και με τους όρους χρήσης της σελίδας μας (το ποσό των αναλήψεων μέσω τραπεζικού εμβάσματος θα πρέπει να είναι ισόποσο με το αντίστοιχο των καταθέσεων μέσω paysafe card/mastercard). Θα πρέπει λοιπόν να ακυρώσεις την ανάληψη που έχεις σε εκκρεμότητα μέσω visa και να κάνεις νέα ανάληψη μεσω τραπεζικού εμβάσματος. Ζητούμε συγνώμη για τη διαδικασία που σε υποβάλλουμε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι με βάση τους διεθνείς κανόνες συναλλαγών μέσω internet να την ακολουθούμε. Να σημειώσω οτι έχω κάνει και άλλες φορές ανάληψη μέσω της κάρτας που βάζω χρήματα, έχω κάνει την εξακρίβωση του λογαριασμού και πριν 5 μέρες είχα κάνει πάλι ανάληψη. Πάω να κάνω ανάληψη μέσω εμβάσματος και ζητάει τον όνομα της τράπεζας. Βάζω 'Τράπεζας Πειραιώς' ή στα αγγλικά? Ποια η διαφορά με την ανάληψη μέσω κάρτας? (μάλλον καμία)
vince_nik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα.Και με μενα ετσι ειχε γινει.Καλεσε τους και θα σου πουν την διαδικασια,ειναι πανευκολη με καθοδηγηση.Δεν υπαρχει καποιος φοβος για τα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα