opretli Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ξερετε κανεις τι σιμβολιζει οι λυχνια sys στο modem router m300 turbox.γιατι μου αναβοζβηνη απο τοτε που το πηρα εχει καμια βδομαδα οι τι ειναι οι λυχνια sys.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Aν την ώρα που αναβοσβήνει εσυ εχεις ίντερνετ, τοτε είναι εφε του τούρμπο
opretli Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 οχι ολα καλα ιντερνετ ςχω κανονικα
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το sys βγαινει συνηθως απο το system.τωρα οτι αναβοσβηνει απλα σημαινει οτι λειτουργει.θα γραφεει και στο manual.κατα τα αλλα σορρυ που θα το πω αλλα πηρες χαλια ρουτερ.μεε λιγα λεφτα παραπανω επαιρνες κανα tp link και οχι αυτο το σαβουρι.turbox πραγματα.disaster.οτι βλακειια υπαρχει βγαινει και σε turbo x πλεον. 1
opretli Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μια χαρα ειναι τελειο εχει αυξομιοσεις σηματος αλλα φορτονει μια χαρα.μια χαρα ειναι τα tourbox καλα φθηνα και ποιοτικα τωρα αν ακους τον καθε να σου λεει οχι αυτο ειναι χαλια το αλλο ειναι καλητερο αστα να πανε για τα 25 ευρω μια χαρα ειναι κατα τα αλλα τα tourbox δεν ειναι του πλαισιο δηλαδη δεν τα φτιαχνουν αυτοι απλα ειναι της εταιρειας τους το tourbox που εχω ειναι της tenda technology
Xristaras12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 να φανταστώ αυτά τα λένε τα παιδία του πλαισιου η τα πιστεύεις κίολας; Γιατί αν τα πιστεύεις,εχω κακά νέα για σένα. Επίσης,το πόστ σου πάει αυτόματα στο τόπικ με τα ανέκδοτα. Φτηνά είναι,καλά και ποιοτικά συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ακόμα και να στο χάριζαν. Και όχι,δεν ακούω αυτά που λέει ο καθένας,μάτια έχω και βλέπω τι γίνεται τριγύρω μου,τι λένε τα φόρουμς και επίσης την ποιότητα τους την βλέπω και στο κατάστημα όταν πάω και έχουν τα εκθεσιακά(κάποτε είχα και προϊόντα τους και μπορώ να ξέρω) 1000 φορές tp link,D-link κλπ παρά αυτές τα εκτρώματα που πουλάει το πλαίσιο για ποιοτικά κλπ. 1
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μια χαρα ειναι τελειο εχει αυξομιοσεις σηματος αλλα φορτονει μια χαρα.μια χαρα ειναι τα tourbox καλα φθηνα και ποιοτικα τωρα αν ακους τον καθε να σου λεει οχι αυτο ειναι χαλια το αλλο ειναι καλητερο αστα να πανε για τα 25 ευρω μια χαρα ειναι κατα τα αλλα τα tourbox δεν ειναι του πλαισιο δηλαδη δεν τα φτιαχνουν αυτοι απλα ειναι της εταιρειας τους το tourbox που εχω ειναι της tenda technology με τα ιδια λεφτα αντε με ελαχιστα ευρω παραπανω παιρνεις tp link.αν το συγκρινεις τα tp link με τα turbo x τοτε .... .τα tp link ειναι vfm οχι τα turbo-x ,zte.και δεν του ειπαμε να δωσει 150 να παρει draytek αλλα να δωσει + 5 ευρω να παρει tp link.το ποιοτικο που ειναι?μην μου πει κανεις οτι ειναι ποιοτικα και τα turbox ups. ναι τα turbox ειναι κινεζικα που απλα το πλαισιο βαζει το brand του δεν τα φτιαχνει το πλαισιο οπως ειπες.η τιμη του επισης δειχνει τι κινεζια ειναι οπως και η κατασκευη του. και θα το πω και διαφορετικα.εταιρεια που αρχιζει και κολλαει το brand της παντου απο γομολαστιχα μεχρι ρουτερ τοτε κατι δεν παει καλα.
opretli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 διαφορα δεν θα υπηρχε και το tplink στα 300mbs τρεχει που ειναι κοντα στα 35 ευρω διαφορα θα υπηρχε αν ηταν κανα 80.100 ρουτερ εκει ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα