PEPES2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω κανενα απολυτως προβλημα με το zte.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 δεν νομιζω οτι ειναι η παρτιδα αλλα πιο πολυ η χρηση που κανει καποιος.επισης για iptv αν ψαξει καποιος στο google για iptv insomnia θα βρει καποιες ρυθμισεις για μερικα ρουτερ κυριως tp link.
Καποιος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 <br> Άντε και να παρω ένα απο τα παραπάνω ρουτερ που μου προτείνεις' date=' πως θα την φτιάξω την stb; Γιατί εχω μεγάλο θέμα με της αποσυνδεσεις και τεχνικός που ήρθε αρκετές φορές δεν βρήκε κάποια βλάβη...<br> Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']<br><br> Πάρε μια ιδέα πως έκανα εγώ το δικό μου που είναι tp-link σε hol tv. <a class="bbc_url" href="http://www.tp-link.com/kz/article/?faqid=314">http://www.tp-link.com/kz/article/?faqid=314</a><br><br> Αν χρειαστείς τις τιμές για τις ρυθμίσεις εδώ είμαστε. Πάντως να ξέρεις ότι εγώ φεύγοντας από τις αηδίες που δίνουν για ρουτερ κλείδωσα και κανα 1.5mpbs παραπάνω. Αυτο γίνεται με οποιοδήποτε tp-link ρουτερ αν παρω; Τα draytek τι διάφορα έχουν με τα αλλά ρουτερ; γιατί τα βλέπω λίγο ακριβά! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια ! Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 τα περισσοτερα tp link σε αφηνουν να σεταρεις Iptv δηλαδη σε αλλο vc να κανεις assign την Lan Που θες με ρυθμισεις που θες.δεν μπορω να σου πω ποιο θα παιξει σωστα και δεν θα εχεις θεματα.επισης και τα draytek το κανουν οσο ξερω απλα δεν εχω δοκιμασεει καποιο για να σου πω οτι επαιξε και ουτε εχει γραφτει κατι αφου ειναι ακριβο ρουτερ.εχει πολλα καλα πανω αλλα τα πληρωνεις με το αζημιωτο.μονο αν το googlareis μπορεις να δεις αν το εχει κανει καποιος ελλαδα ή εξωτερικο.στο ινσομνια δεν εχει παρει κατι το ματι μου.το draytek ειναι απο τα πιο καλα ρουτερ αλλα ναι 150 ευρω.το καλο ειναι οτι παιζει και vdsl.τα tp link ξεκινανε απο το φτηνο 8968 μεετα 8970.8980,9980 που ειναι και vdsl. στο manual γραφει συνηθως αν μπορεις να ορισεις μια lan σε διαφορετικο pvc.ή να ψαξεις για Iptv πχ στο 9980 να δεις τι εχουν γραψει. αλλιως παντα υπαρχει και η λυση να το κανεις με δορυφορικο πιατο και απωδικοποιητη και να τελειωνεις μια και καλη και να βαλεις πανω οτι ρουτερ θες χωρις να παιδευεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα