CrazyEce Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,τελευταία μου συμβαίνει το εξής κουφό.Γενικά στο σπίτι στο ίντερνετ συνδέονται,το κινητό μου,το λάπτοπ μου,η τηλεόραση μου στην οποία έχω Οτέ τιβί και το τάμπλετ μου.Τις τελευταίες μέρες όταν συνδέεται το τάμπλετ το ίντερνετ πέφτει και επανέρχεται μόνο όταν αποσυνδεθεί το τάμπλετ.Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ στο ιντερνετ απο το τάμπλετ έχωντας αποσυνδέσει όλες τις άλλες συσκευές και πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα.Όταν οι άλλες τρείς συσκευές είναι ταυτόχρονα στο διαδύκτιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο router εχεις; Πριν συνδεσεις το tablet κοιτα το router και σημειωσε (παρατηρησε) τι κάνουν τα λαμπάκια. Σύνδεσου με το router και δες ποια λαμπακια αλλαξαν συμπεριφορα και πες μας ποια και πότε και με ποια σειρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το ίδιο φαινόμενο παθαίνω και εγώ. Έχω ένα κινέζικο ταμπλετ με μεταλλικό καπάκι το οποίο εμποδίζει/μπλοκάρει κατα πολύ το σήμα του wifi. Με το που συνδεθεί στο ρούτερ κάνει τα ίδια, διακοπές και κάνει τους υπόλοιπους υπολογιστές να σέρνονται ή και να κολλάει τελείως το wifi τους μέχρι να αποσυνδεθεί το ταμπλετ. Αν βγάλω το μεταλλικό καπάκι του τάμπλετ συνδέονται όλα κανονικά ακόμα και το ταμπλετ
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θα ακουσω οτι ειναι και το ρουτερ κανα zte και θα πεσω και απο το παραθυρο. 1
David20 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα ακουσω οτι ειναι και το ρουτερ κανα zte και θα πεσω και απο το παραθυρο. Εχω παει σε σπιτι φιλου ,επαιρναν ιντερνετ απο zte (το μικρο το καβουρντιστηρι φυσικα), ενας σταθερος υπολογιστης,ενα laptop,τρια smartphones δυο tablets ....Πηγα με ενα φιλο μου να δουμε γιατι σερνοταν το ιντερνετ του και σαλταραμε....Με το zte ανετα εδινες θερμανση στο σπιτι,εκαιγε σαν δαιμονισμενο,κοντευε να ανατιναχτει λεμε...Μ αρεσει ο αφιλοτιμος που του φαινοταν και φυσιολογικο να τα χει ολα αυτα συνδεμενα με ενα zte...Αποθεωση. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από David20
CrazyEce Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά έγινε θαυμα.Το τάμπλετ συνδέθηκε στο wifi και το internet είναι κομπλέ.Το μόνο που έκανα είναι οτι αναποδογύρισα το router για να δώ το μοντέλο και το άφησα έτσι .Το router είναι το ΖΤΕ(γκούχ) zxhn h108ns.Ξέχασα να πώ πώς το router συνδεόταν κανονικά σε άλλα δίκτυα!!!
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παει σε σπιτι φιλου ,επαιρναν ιντερνετ απο zte (το μικρο το καβουρντιστηρι φυσικα), ενας σταθερος υπολογιστης,ενα laptop,τρια smartphones δυο tablets ....Πηγα με ενα φιλο μου να δουμε γιατι σερνοταν το ιντερνετ του και σαλταραμε....Με το zte ανετα εδινες θερμανση στο σπιτι,εκαιγε σαν δαιμονισμενο,κοντευε να αντιναχτει λεμε...Μ αρεσει ο αφιλοτιμος που του φαινοταν και φυσιολογικο να τα χει ολα αυτα συνδεμενα με ενα zte...Αποθεωση. οτι πληρωνει ή δεν πληρωνει καποιος παιρνει.οι μισοι ελυσαν τα προβληματα τους αγοραζοντας αλλο ρουτερ.εχει γελιο παντως να βλεπεις ατομα να εχουν πχ θεματα με το wifi (ενα απο τα γνωστα θεματα) και να ζητανε αλλο zte απο τον παροχο για να δουν οτι και παλι εχουν το ιδιο θεμα και οτι δεν ηταν χαλασμενο το zte απλα ετσι ειναι εκ κατασκευης
CrazyEce Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως το router δεν το ξαναγυρίζω κανονικά
Καποιος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παει σε σπιτι φιλου ,επαιρναν ιντερνετ απο zte (το μικρο το καβουρντιστηρι φυσικα), ενας σταθερος υπολογιστης,ενα laptop,τρια smartphones δυο tablets ....Πηγα με ενα φιλο μου να δουμε γιατι σερνοταν το ιντερνετ του και σαλταραμε....Με το zte ανετα εδινες θερμανση στο σπιτι,εκαιγε σαν δαιμονισμενο,κοντευε να αντιναχτει λεμε...Μ αρεσει ο αφιλοτιμος που του φαινοταν και φυσιολογικο να τα χει ολα αυτα συνδεμενα με ενα zte...Αποθεωση. οτι πληρωνει ή δεν πληρωνει καποιος παιρνει.οι μισοι ελυσαν τα προβληματα τους αγοραζοντας αλλο ρουτερ.εχει γελιο παντως να βλεπεις ατομα να εχουν πχ θεματα με το wifi (ενα απο τα γνωστα θεματα) και να ζητανε αλλο zte απο τον παροχο για να δουν οτι και παλι εχουν το ιδιο θεμα και οτι δεν ηταν χαλασμενο το zte απλα ετσι ειναι εκ κατασκευης Αυτοί όμως που έχουν και ote tv (σαν εμένα) δεν μπορούν να αλλάξουν ρουτερ απο την στιγμή που δεν υπάρχει θύρα stb έξω στην αγορά και συμβιβάζεσαι δυστυχώς με το άθλιο zteSent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοί όμως που έχουν και ote tv (σαν εμένα) δεν μπορούν να αλλάξουν ρουτερ απο την στιγμή που δεν υπάρχει θύρα stb έξω στην αγορά και συμβιβάζεσαι δυστυχώς με το άθλιο zteSent from my iPhone using Insomnia εδω υπαρχουν 2 λυσεις.α.παιρνεις καποιο ρουτερ που να μπορει να φτιαχτει stb πχ tp link,draytek κτλ. β.ζητας sattelite tv με πιατο δηλαδη αντι για ip tv και δεν τρως ουτε bandwidth
veteranos123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αυτό το modem το έχει και ο αδελφός μου hol και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Από τους λίγους να φανταστώ ε;
Καποιος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εδω υπαρχουν 2 λυσεις.α.παιρνεις καποιο ρουτερ που να μπορει να φτιαχτει stb πχ tp link,draytek κτλ.</p> <p>β.ζητας sattelite tv με πιατο δηλαδη αντι για ip tv και δεν τρως ουτε bandwidth</p> Άντε και να παρω ένα απο τα παραπάνω ρουτερ που μου προτείνεις, πως θα την φτιάξω την stb; Γιατί εχω μεγάλο θέμα με της αποσυνδεσεις και τεχνικός που ήρθε αρκετές φορές δεν βρήκε κάποια βλάβη... Sent from my iPhone using Insomnia
dr_papas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εδω υπαρχουν 2 λυσεις.α.παιρνεις καποιο ρουτερ που να μπορει να φτιαχτει stb πχ tp link,draytek κτλ.</p> <p>β.ζητας sattelite tv με πιατο δηλαδη αντι για ip tv και δεν τρως ουτε bandwidth</p> Άντε και να παρω ένα απο τα παραπάνω ρουτερ που μου προτείνεις, πως θα την φτιάξω την stb; Γιατί εχω μεγάλο θέμα με της αποσυνδεσεις και τεχνικός που ήρθε αρκετές φορές δεν βρήκε κάποια βλάβη... Sent from my iPhone using Insomnia Πάρε μια ιδέα πως έκανα εγώ το δικό μου που είναι tp-link σε hol tv. http://www.tp-link.com/kz/article/?faqid=314 Αν χρειαστείς τις τιμές για τις ρυθμίσεις εδώ είμαστε. Πάντως να ξέρεις ότι εγώ φεύγοντας από τις αηδίες που δίνουν για ρουτερ κλείδωσα και κανα 1.5mpbs παραπάνω.
derasto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως αυτό το modem το έχει και ο αδελφός μου hol και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Από τους λίγους να φανταστώ ε; Ακουω συνεχεια ασχημα λόγια για το ΖΤΕ. Μαλλον η παρτιδα θα είναι. Το χρησιμοποιησα το εν λογω για μια βδομάδα, μηδέν αποσυνδέσεις, γρηγορο interface, αρκετες επιλογές στις ρυθμισεις. Απλα προτίμησα το thomson, κλείδωνε καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα