papbilly1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα,έχω ένα iPad στο οποίο έσπασε η οθόνη(κρύσταλλος) και απ'ότι φαίνεται έχει καεί και ο επεξεργαστής του. Υπάρχει κάποιο κατάστημα-service όπου μπορούν να μου το φτιάξουν? Ή αν δεν μπορούν να μου το φτιάξουν,να σώσουμε τα αρχεία του δίσκου?
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω οτι μπορεί να φτιαχτεί κατι τετοιο ( καμένος επεξεργαστής)
papbilly1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει τουλάχιστον κάποιος τρόπος να σώσουμε τα αρχεία?
Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πως καταλαβες οτι καηκε ο επεξεργαστης ?
AlienTechGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πρώτη φορά ακούω για καμένο επεξεργαστή σε tablet.Πως είσαι σίγουρος ότι φταίει ο επεξεργαστής για το ότι δεν ανοίγει;;Τα αρχεία θα μπορέσεις να τα πάρεις μόνο σε περίπτωση που η μητρική της συσκευής είναι ΟΚ.
Unabomber Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 To συνδεσες με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου, να δεις αν ανταποκρινεται ?
papbilly1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το σύνδεσα σε υπολογιστή αλλά δεν ανταποκρίνεται
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 backup δεν έχεις κρατήσει ποτέ; Από το backup μπορείς να πάρεις ό,τι αρχεία θέλεις. Διαφορετικά πολύ δύσκολα ή θα πληρώσεις πανάκριβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα